Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Reuzen- Bar başvurusu

Başlatan SeniorPilot, 16 Mart 2019, 11:04:50
Okunma sayısı 248 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SeniorPilot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Mason Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 23:03
Toplam oynama: 93 gün, 22 saat
Birlik: ******* **ite
Reuzen- Bar başvurusu
« : 16 Mart 2019, 11:04:50 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Yalnızca tek bir temel karakterim bulunmakta, ismi Jolly_Reuzen

1.02:Oyun içi seviyeniz?:SA:MP Platformuna yeni başladığım için başlar başlamaz Rina'ya geldim. Yani uzun lafın kısası henüz yeni olduğum için 5.seviyeyim fakat çok kısa bir şekilde 10.seviyeye ulaşacağıma inanıyorum, aktifliğim güzel.

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Ekibim ile başladığımız için bir birlik açacağız ve o birliğe ait olacak. Birlik açana kadar bana ait bir şekilde kalacak, şu an birlik açamama sebebim yetersiz level.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftanın her günü aktifim. Hafta içleri minimum 4-5 saat, hafta sonları minimum 10 saat.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Henüz IC ve OOC olarak hiçbir hapis cezasına rastlamadım.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Reuzen Bar

2.03:İşyeri tipi:Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Jolly_Reuzen, Los Santos dışında başka yerlerde üst düzey koruma olarak ve kumarhane yöneticisi olarak yer alarak bir süre sonra Los Santos'a gelen; tecrübeli ve bilgili bir kişilik. Kumarhane yönetimine geçme sebebi kumar oyunlarında şansının ve tecrübesinin yüksek olmasıydı. O nedenle genellikle dozunu kaçırmadan kumarhane oynamakta ve çok rahat bir şekilde 2 günde bir mevcut parasını ikiye katlamakta. Onun haricinde çevresindeki arkadaşları ve kardeşleri ile de çok rahat bir şekilde gelir elde ettiği için parayı söz konusu bile etmeyen Jolly_Reuzen ve etrafındaki kişiler, Los Santos'a harika bir işleyiş getirmek adına bir bar açma kararı aldı.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Los Santos'da yeteri kadar düzgün işleyen ve eğlenceli, sohbetli ve düzgün bir eğlence mekanları olmadığı için bar açmaya karar verdik.
IC = İşte çalışacak korumalar, şarkıcılar, barmenler gibi bir çok işçi olacak. Yüksek maaş alacakları için hepsi de tecrübeli olacak ve tecrübeli olması da Los Santos'a yepyeni bir eğlence mekanı getirecek anlamındadır.
OOC = Bir ekip halinde başladığımız için yukarıda IC şekilde belirttiğim gibi korumalar, barmenler, şarkıcılar vb. gibisinden ekibimizden kişiler alarak mekanı aktif tutacağız ve mekan aktif bir rol ortamı haline gelecek. Mekanda çoğu zaman çekilişler, indirimler ve özel sürprizler de olacağı için mekanın çok fazla boş kalacağını zannetmiyoruz.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Sunucuya ekstra bir aktif roleplay ortamı sağlayacak ve barımız eğlenceli bir yer haline dönecek. "Reuzen Bar'da harika roller dönüyor kanka, buraya gidip 1-2 rol yapalım mı?" gibisinden sohbetleri sıkça duymaya başlayacağız bir süre sonra ve belkide bunu video haline getirerek sosyal medyalarda paylaşacaklar ve sosyal medyada ilgisini çeken kişiler de sunucuya başlayarak açtığımız barda aktif bir şekilde rol çevirme fırsatı yakalayacak. Kısmet diyelim :)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Los Santos hükümetine sıkça bağış yapacağımız için ekstra bir ekonomik durumun artışı söz konusu olacak. Bunun haricinde ekstradan bir eğlence mekanı olacağı için herkesin severek toplandığı bir yer haline alacağız ve böylelikle şehirde sıkılarak boş işler yapan kişi sayısı minimuma azalacaktır.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Reuzen- Bar başvurusu"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Rick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Nisan 2024, 15:54
Toplam oynama: 111 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Reuzen- Bar başvurusu
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2019, 14:20:25 »
Bar için en az 10 level lazım.

Çevrimdışı SeniorPilot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Mason Lv.17
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2019, 15:57:22 »
Az çok görmüştüm hatta sunucuda /destek atmıştım desteğime cevap veren yetkili ise "Forumdan başvuru atın." gibi bir cevap vermişti o nedenle başvuru gönderdim.
Eğer reddedilirse de bir problem yok.

Çevrimdışı SeniorPilot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Mason Lv.17
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2019, 18:38:46 »
Başvurumu sıfırdan düzenledim. Umarım daha iyi bir hale getirebilmişimdir, yorumlarınızı esirgemeyin.

Çevrimdışı SeniorPilot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Mason Lv.17
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2019, 23:11:21 »
Güncel...
İnşallah bir an önce sonuçlanır.

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 16:47
Toplam oynama: 190 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2019, 01:57:52 »
• Oyun içi seviyeniz en az 10 olmalıdır.