Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

T H O R N F I E L D | Sienna Frost

Başlatan southvanalfistoperator, 16 Mart 2019, 05:35:15
Okunma sayısı 19537 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: T H O R N F I E L D | Sienna Frost
« Yanıtla #350 : 06 Şubat 2020, 03:45:35 »

Sienna Frost
"Thorn-field"

Londra'nın merkezinde yaşamış, çekirdek bir ailenin tek kız çocuğu. Mezunluğuna kadar SO15 kolejlerinde operatör olarak eğitim aldı. Görevlendirilmesinin ardından çift vatandaşlığını ofisteki kariyerini daha büyük yerlere yönlendirmek için kullandı. Amerika Birleşik Devletleri'nin P.O.S.T. programına katılarak bir yıllık bir eğitim sonucunda, Detroit Polis Departmanı'na Community Relations Officer ve görev gücü operatörü olarak atandı. Üstün hizmetinin ardıdan Detroit Polis Departmanı tarafından Los Santos Polis Departmanı'na polis çavuşu olarak atandı. Boşlukta oluşan zamanında yıllık iznini kullanarak İngiltere'ye geri döndü ve toparlanmak için uzun bir izin kullandı. 2019 yılının Aralık aylarında Los Santos şehrine taşındı. Şuan 30 yaşında, insanlara ve şehre karşı yabancılığını doldurmaya çalışıyor. Arkadaşları onu ayakta tutan tek şeyin SO15 başarımları olduğunu düşünüyor, genç yaşında bu kadar referansının ve kıdeminin olmasına kimse anlam veremiyor.

"We belong to the night."

Çevrimdışı Squezzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Nisan 2024, 17:19
Toplam oynama: 434 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Şubat 2023, 23:04
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Son giriş: 27 Nisan 2024, 16:51
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #351 : 06 Şubat 2020, 03:49:03 »
çok ii ögrencim aslanım bnm

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #352 : 06 Şubat 2020, 03:52:09 »
çok ii ögrencim aslanım bnm
sidmi amckni ac <3

Çevrimdışı Loki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 10 Şubat 2021, 21:09
Toplam oynama: 287 gün, 3 saat
« Yanıtla #353 : 06 Şubat 2020, 04:04:16 »
Vaaay beklenmedik gelişmeler

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #354 : 06 Şubat 2020, 16:26:30 »

Çevrimdışı apeiron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Haziran 2024, 00:08
Toplam oynama: 42 gün, 12 saat
Ben Nazzari Lv.22
Son giriş: 24 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 72 gün, 8 saat
« Yanıtla #355 : 06 Şubat 2020, 17:26:49 »

Sienna Frost
"Thorn-field"

Londra'nın merkezinde yaşamış, çekirdek bir ailenin tek kız çocuğu. Mezunluğuna kadar SO15 kolejlerinde operatör olarak eğitim aldı. Görevlendirilmesinin ardından çift vatandaşlığını ofisteki kariyerini daha büyük yerlere yönlendirmek için kullandı. Amerika Birleşik Devletleri'nin P.O.S.T. programına katılarak bir yıllık bir eğitim sonucunda, Detroit Polis Departmanı'na Community Relations Officer ve görev gücü operatörü olarak atandı. Üstün hizmetinin ardıdan Detroit Polis Departmanı tarafından Los Santos Polis Departmanı'na polis çavuşu olarak atandı. Boşlukta oluşan zamanında yıllık iznini kullanarak İngiltere'ye geri döndü ve toparlanmak için uzun bir izin kullandı. 2019 yılının Aralık aylarında Los Santos şehrine taşındı. Şuan 30 yaşında, insanlara ve şehre karşı yabancılığını doldurmaya çalışıyor. Arkadaşları onu ayakta tutan tek şeyin SO15 başarımları olduğunu düşünüyor, genç yaşında bu kadar referansının ve kıdeminin olmasına kimse anlam veremiyor.

üf bi ara bana cs6 öğretsene

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #356 : 06 Şubat 2020, 18:37:14 »

Sienna Frost
"Thorn-field"

üf bi ara bana cs6 öğretsene
kolay krsm ogretiriz

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #357 : 06 Şubat 2020, 19:36:20 »

Sienna Frost
"Thorn-field"
    Sienna şehre olan yabancılığını ilk geldiğinde ona yardımcı olan bir arkadaşı sayesinde gidermeye çalışıyordu. Marina'da sabahın ıssız saatlerinde yürüyüşe çıkmıştı, arkadaşı ona henüz bir yaşına basmamış bebeğine soluksuz bakmalarından dolayı eşi ile eğlenceli bir şeyler yapamadığı hakkında konuşmuştu. Sienna arkadaşının yaptıklarından sonra eğlenceyi hak ettiğini düşünüyordu. Bunun için arkadaşına; gece kendisi çocukları Thomas'a bakarken çift olarak onlara hiç eğlenmedikleri kadar eğlenmelerini gerektiğini söyledi. Bu konu hakkında bir süre karşılıklı alçak gönüllülük paslaşmaları olmuş olsa da, Sienna'nın kararlı ve istekli tavırlarını gördüğünde geri adım atmak zorunda kalmıştı. Arkadaşı ona minnettar oldu, eve döndüğünde maraton başlamıştı. Akşama kadar Thomas'a bakması onu mahvetmişti, çocuk gerçekten çetin ceviz küçük bir piçti. Onu kucakladı, arabasına geçti, kafasını dışarıda yapmış olduğu bir saatlik hoş araç turuyla dağıtmıştı.

"Thorny roses and nerium, such a beatiful delirium."

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: