Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gloria / Restaurant / Başvurusu

Başlatan Grey, 25 Şubat 2018, 15:28:15
Okunma sayısı 530 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Grey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tupac G Grey Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Aralık 2023, 12:49
Toplam oynama: 119 gün, 14 saat
Birlik: **** **DE!
Son giriş: 26 Haziran 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Gloria / Restaurant / Başvurusu
« : 25 Şubat 2018, 15:28:15 »

Genel bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Chirsitian Grey)

1.02:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(
DVIZHEYINE IVANOVA adında bir birliğe üyeyim ama, hayır Birliğe Ait olmayacak tamamen legal yollarla işletilecek.)

1.03:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Haftada 6 gün pazar günleri hariç, günde en az 4 saat en çok 8 saat.)

1.04:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi.

İşyeri bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:(Gloria Restaurant)

2.03:İşyeri tipi:(Restaurant)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Christian Grey zengin bir aileden gelen Rus asıllı, 87. Aşçılık Oscar ödülünün sahibi 24 yaşında olan Grey çok kısa sürede elde ettiği başarı sayesinde büyük yerlere gelmiştir,işine başladığı yerden yani Rusya'dan kısa bir süre sonra ayrılan Grey, İngiltere'de çalışmaya devam etmiştir, İngiltere'den İtalya'ya giden Grey kendisini daha çok geliştirmiştir, arkadaşının tavsiyesi üzerine Los Santos'a gelen Grey, işini buradada sürdürmek için restaurant açmak istiyordur, Los Santos düşündüğü gibi bir yer olmasada yinede başaracağına inanıyordur ve bir kafede çalışmaya başlamıştır kısa süre sonra kafeden ayrılıp kendisini kumara vermiştir ve elde ettiği parayı Restaurant açmak için kullanmak istiyordur.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (*IC*Şehirde lüks Restaurant pek fazla yok neredeyse hiç yok, bu nedenle lüks bir restaurant açmak istiyorum, restaurantta çoğunlukla temizliğe ve disipline önem vereceğiz, kendime güveniyorum umarım istediğimi yaparım. *OOC* Elimden geldiğince rol ortamı sağlayıp bütün hareketlerimi rol ile belirteceğim, gerçek mesleğiminde Aşçılık olmasından dolayı, bilgiliyim ve buradada bütün bilgilerimi aktarak hoş ve güzel rol ortamı sağlayacağımıza inanıyorum.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Sweet Heaven kafe ile ortak olacağız ve deniz kenarında olduğu için yüzme rolü yapacak kişiler için hem daha fazla rol imkanı sunacağız hemde akşamları romantik bir yemek isteyen çiftler için Romantik bir ortamda istedikleri tarzda mekanı onlara sunacağız sunucuda daha çok romantik ve daha çok müşteri rolü gerçekleşecek.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Sevgilimi yemek yemeğe götürmek istediğimde, açıkçası lüks ve romantik bir yer bulamıyordum, hem buna son vermek amacıyla hemde bütün yeteneklerimi işime vererek şehirdeki insanlarımız güzel bir yemekle karınlarını doyuracak hem sevgililer için romantik bir ortam sağlayacağıma eminim, kısacası işim şehire yemeklerimle karınlarını doyurup, kız arkadaşlarına veya sevgililerine veya dostlara arkadaşlara güzel ve rahat bir ortama sokacağım, insanlarımızın karnını doyurup onlara güzel bir akşam yemeği geçirmelerini sağlayacağım veya kahvaltı.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, *BamsiBeyrek*; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Gloria / Restaurant / Başvurusu
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2018, 20:29:53 »
Restoran eklemek için farklı bir yer seçin, orası elimizdeki interior için pek uygun değil.

Çevrimdışı Brancos9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Aralık 2019, 13:40
Toplam oynama: 5 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2018, 00:18:58 »
Burası zaten Sweet Heaven Cafe değilmi?

Çevrimdışı Grey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tupac G Grey Lv.23
Son giriş: 24 Aralık 2023, 12:49
Toplam oynama: 119 gün, 14 saat
Son giriş: 26 Haziran 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2018, 20:22:12 »
Burası zaten Sweet Heaven Cafe değilmi?
Sweet Heaven kafe'nin haricinde o binada 3 kapı var, ve ortağız zaten Sweet Heaven ile.

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2018, 20:26:14 »
Sweet Heaven kafe'nin haricinde o binada 3 kapı var, ve ortağız zaten Sweet Heaven ile.

Orada üç kapı olması bir şey değiştirmez, zaten küçük bir yer. Orada zaten bir işyeri olduğu için başvuru reddedildi.