________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
- Büyük işler
Artık herşey yerindeydi ve düzen alınmıştı, Los Santos köşelerinde "Veront simgeleri/graffitileri"
bulunuyordu şehir'in iplerini yavaş, yavaş kendilerine çekmeye başlamışlardı arabalar, silahlar
çoğalmıştı, oluşum büyükmekteydi Jay Jay işlerini daha çok yoluna sokmak için çalışıyordu yeni dostlar, yeni
düşmanlar edinilmişti. Sokak o kadar tanınmıştı ki polisler bölgeyi rahat bırakmıyordu
ve düşmanların baskınlarını savunmakla işlerini o kadar çok yürütemiyorlardı. Birşeyi unuttular Jay
Jay pes etmezdi ve işlerini yerine koymak ve işlerini yerine koymak ve büyük işler yapmak için
planlar hazırlamaktaydı, şehire yavaş, yavaş hükmetmeyi planlıyordu. Aile rütbelendirilmişti
herkesin belirli bir görevleri olmuştu bu şekilde işler biraz daha yoluna koyulmaya başladı,
sokaklarda silah satılıyordu Idlewood taraflarında toz satışları yükseliyordu. Zamanımızda hayla
veront aktifliği sağlanmaktadır.
- Geçmiş günler gelecek!
Büyük bir patlama olmuştu ve veront'un bütün çete üyeleri kodeslere tıkılmıştı. Sene 2019 ve
sonunda veront yönetimi hapisten çıkabilmişti. Yönetim bir an önce mahalleye gittiler ve mahallenin
halini gördüklerine başlarını eğmişlerdi. Mahalle'de bir tane bile dostları yoktu ve mahalle kırık
dökük çökmüştü duvarlarda düşman birliklerin simgileri yer arıyordu ve Jay bua sinirlenerek
"Yeniden düzenleyin burayı, eski evimi görmek istiyorum!" diye bağırmaya başladı ve yönetim
hemen hızlıca mahalleyi düzeltmeye başladılar graffitileri boyadılar ve eski graffitileri çizdiler. Biraz
zaman geçti ve Jay mahallede bir garajdan arabasını çıkarttı ve sokağa park etti ve veront'un geri
dönmesi için uğraşmaya adım attı. ((Devamı rollerde belli olucak))