Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yeni Site Tasarımı

Başlatan Raenox, 25 Şubat 2018, 14:04:14
Okunma sayısı 2391 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: Yeni Site Tasarımı
« Yanıtla #20 : 25 Şubat 2018, 19:25:28 »
Beğenemedim.

@dontcare neden beğenmedinizi belirtirseniz ona göre şekillendirebiliriz.

Çevrimdışı dontcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Haziran 2019, 22:07
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
« Yanıtla #21 : 25 Şubat 2018, 23:53:43 »
Beğenemedim.

@dontcare neden beğenmedinizi belirtirseniz ona göre şekillendirebiliriz.

Göz yorucu gibi geldi açıkcası, eskisi daha basitti. Bir de kullanıcı bilgileri tekrar üste alınmalı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #22 : 26 Şubat 2018, 13:41:43 »
@Hera Sunucu ve forum arasında sql bağlantısı var anladığım kadarıyla. Forumda gözüken IC paramız falan anlık olarak değişiyor oyunda kullandıkça. Ancak forum hesaplarının profillerinde veya mesajlarında hangi karakterle bağlantılı olduklarını göremiyoruz. Mesela sizin forum profilinizde Harold Hoffman karakterine sahip olduğunuzu göremiyorum. Diğer tüm kullanıcı hesapları için geçerli bu. Eski temada bu vardı. Tekrar gelirse harika olur.

Bununla birlikte tabii ki aylardır beklediğimiz gibi oyun içi karakterleri forum üzerinden arayıp bilgilerine ulaşmak. Oyundaki bir karakterin adını soyadını "İsim_Soyisim" olarak yazınca hangi kullanıcıya ait olduğunu görebilmeliyiz. Özellikle oyuncu şikayeti açarken buna çok ihtiyaç olur. Mention falan atarak şikayetten haberdar olmasını sağlayabiliriz. Aynı zamanda oyun içindeki birliklerin üye listesini, seviyesini vs foruma aktarıp isimlerine tıklayınca bu sayfaya geçiş yapmamızı sağlayabilirsiniz.

Öte yandan postlarda önizleme yaparken eski temadaki yatay postbite göre bir önizleme veriyor. Mesajı gönderince de haliyle önizlemedekinden alakasız bir mesaj düzeni görüyoruz. Her şey birbirine giriyor. Eğer postları yatay postbit yapmayacaksanız ön izlemeyi de dikey postbite çevirmenizi tavsiye ediyorum. Bu konuda kullanıcıların yapabileceği hiç bir şey yok çünkü. Anca mesajı gönderip tüm forumun gözünün önünde yavaş yavaş düzenleme yapabiliriz. O da hoş değil bence.

Bir diğer konu da karakterin forumdaki bağlantısında gösterilen bilgiler. Şu anda sadece karakterimin cebindeki parayı görebiliyorum. Bankasındaki, evindeki, işyerindeki parayı göremiyorum. Bunları da ekleyebilirsiniz bence. Ayrıca silah bilgileri, uyuşturucu bilgileri, kıyafet vs vs diğer her türlü bilgiyi foruma aktarmanız çok zor olmasa gerek zira zaten oyun ve forum bağlantısını kurmuşsunuz bir şekilde.

Diğer konu ise, eski temada sağ üstte "yeni iletiler" gibi bir bağlantı vardı. Ona tıklayınca son ziyaretimizden beri forumda gönderilen tüm yeni iletileri kolaylıkla görebiliyorduk. Şimdi o kaldırılmış ve açıkçası ben çok alıştığım için şu anda zorluk çekiyorum yeni iletileri takip etmekte. Lütfen buna da bir çözüm bulun. Eski butonu eklemek gibi bir şey yapabilirsiniz. Çok kullanışlıydı çünkü.

Son olarak da dün de bahsettiğim mention sistemi tam olarak çalışmıyor. Hala mention atacağımız kişinin forum ID'sini bulup "member" kodları içine almak zorundayız. Mesaj yazarken @ işaretiyle birlikte kişinin adını yazınca direkt çıkması çok hoş ve kolay olurdu. Özel mesajda bu olay var ama normal forum postlarında işe yaramıyor. Size güvenimiz tam. Daha fazla geliştirme bekliyoruz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #23 : 26 Şubat 2018, 14:57:03 »
Tasarım oldukça hoş. Bazı arkadaşların aksine gözü yormasından ziyade göz zevki verdiğini düşünüyorum. Geriye kalan bütün şeyleri @Apple Bees aktarmış. Daha fazla gelişeceğine eminim, merakla bekliyoruz.

Çevrimdışı Inked.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lahmard Mac Lv.14
Son giriş: 03 Ocak 2020, 17:46
Toplam oynama: 52 gün, 19 saat
« Yanıtla #24 : 01 Mart 2018, 08:13:20 »
Tasarımsal olarak yeni oluşturacağımız yapının alt yapısını görmektesiniz. Rina üzerinde görsel ve işlevsel olarak web konusunda çığır açacak planlamalarımız ve gerçekleştirmek istediğimiz yenilikler mevcut. Bu süreç içerisinde sizden beklediğimiz şey; yorumlarınızla, düşüncelerinizle ve önerilerinizle bize destek olmanız.

Bunun dışında forum üzerinde görsellerin bozulması durumuna gelirsek;
An itibari ile postbit yatay hale getirildiğinde eski konu düzenleri tekrar gelmiş olacak fakat biz postbit konusunda var olan sabit kalıbı kırmak istiyoruz ve görsel çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Görsellerin maksimum genişliği 760px olduğu sürece görsel olarak herhangi bir kayıp yaşamayacaksınız. Konuyu sıkı bir şekilde takip ediyor olacağım, görüşlerinizi bildirmeyi unutmayın! :)

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 01 Mart 2018, 11:19:41 »
En üstte ki banner oyundan kesit alınarak hareketli bir resim olarak değiştirilebilirse bence çok iyi olabilir çok sade ve çabucak yapılıp koyulsun da kurtulsak gibi duruyor.Onun dışında background'da değiştirilmeli.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #26 : 01 Mart 2018, 12:20:14 »
En üstte ki banner oyundan kesit alınarak hareketli bir resim olarak değiştirilebilirse bence çok iyi olabilir çok sade ve çabucak yapılıp koyulsun da kurtulsak gibi duruyor.Onun dışında background'da değiştirilmeli.

Katılıyorum, animasyonlu bir header banner resim çok iyi durur bunu bende düşünmüştüm.

Eğer koyulursa @Inked bana ulaşabilirsin, kullanabileceğin güzel ssler verebilirim.

Çevrimdışı Kelder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daniel Haro Lv.14
Son giriş: 14 Mayıs 2024, 00:23
Toplam oynama: 46 gün, 2 saat
« Yanıtla #27 : 01 Mart 2018, 12:28:15 »
nayssssssssss

Çevrimdışı Inked.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lahmard Mac Lv.14
Son giriş: 03 Ocak 2020, 17:46
Toplam oynama: 52 gün, 19 saat
« Yanıtla #28 : 01 Mart 2018, 19:31:29 »
Belirttiğim gibi önerilere ve yeni fikirlere açığız. Bu fikirleri tarttıktan sonra uygulamaya koymak bizim için oldukça basit. Öneri vermeye devam edin, hep beraber geliştirelim! :)

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #29 : 01 Mart 2018, 19:46:00 »
Belirttiğim gibi önerilere ve yeni fikirlere açığız. Bu fikirleri tarttıktan sonra uygulamaya koymak bizim için oldukça basit. Öneri vermeye devam edin, hep beraber geliştirelim! :)
Ranklar da değişmesi gerek aşırı sade,bir de siteye girilmeden önce bir tanıtım videosu koyulabilir.
Yukarı da ki anasayfa button'ları vs. değişmeli.
Bir de mesela; LSPD veya LSFD fark etmez bölüme banner eklenebilir.ya da her bölüme banner eklenebilirse daha hoş bir görüntü olabilir diye düşünüyorum.
Dipnot: Banner,rank vs.  bir örnek yapabilirim eğer istersen tabii.