Müzik filan
Blake London ©1999
Kısaca;Doğum Tarihi:10.11.1999-Akrep Burcu ♏
Doğum Yeri:Birleşmiş Devletler-Flo Rida Miami Beach Side
Boy:1.80CM
Kilo:70KG
Kan Grubu:B rH+
Yara izi:Sol baldırda üç santimlik bıçak yarası.
Dini İnanç:Katolik Hristiyan
♰ Ten Rengi:Çikolata tonlarında, siyahi.
Saçları:Rasta örgülü, iki ayrı kısım farklı renkler (Siyah ve Sarı) arada boncuk takıyor.
✂Kullandığı Akesuarlar:Burnun sol tarafına hızma takıyor, altın rolex saati var bunları hiç çıkarmaz.
Dövmeler:Gırtlağında
Yarasa, sırtında
ESOS ve Weed motifli bir dövme var son olarak parmaklarında
E A S T S I D E yazıyor.
Uzmanlıkları;●
Silahlar-Boş zamanlarında poligona gider. ☠ ●
Kickbox-İki senelik lisanslı(Devam etmeyi bıraktı.)●
Yalan atma ve insanları kolayca inandırabiliyor.●
Köpekler-Uzun süredir köpek bakıyor.(Daddy-3 yaşında bir Doberman Pincher)●
Hırsızlık.
Hoşlandıkları;✔
Kırmızı Şarap.✔
Kafa yapan tüm maddeler.✔
Söz yazmak ve altyapıyla müzik yapmak.✔
Picadoru ile piyasa yapmak.✔
Övülmek.Hoşlanmadıkları;✘
Dedikodu.✘
Sahte insanlar olmadıkları gibi davrananlar.✘
Tumblr iconu olmaya çalışan kızlar.✘
Son dalına çökülmesi.✘
Uykusunun bölünmesi.
Kendi ağzımdan; Flo Rida
Flo Rida dik durmamı ve hayatta kalmamı öğreten yer, ben burda doğdum çekirdek ailenin ufak çocuğu Sweety Blaky yani annem öyle derdi birde abim Ron vardı. Her neyse 18 yaşıma kadar burda yaşadım başımdan bir çok olay geçti ilk kavgamı, ilk aşkımı, ilk hapishane ve kodes tecrübemi nerdeyse tüm ilklerimi burda yaşadım o yüzden anılarım dediğimde sadece aklıma gelen Flo Rida olur.On yedi yaşındayım okuldan eve dönerken adımlarımı sayıyorum yağmurlu bir gündü sanırsam biraz depresiftim önceki gece babamın ilk defa yan odada ağladığını işten atıldığı için parasızlığın acısını yaşadığını gördüm gerçekten acıydı elim ayağım tutuyordu çalışıyordum ama bu boktan düzende yer edinmek gerçekten zordu.Okuldan arkadaşlarım Gunther komik ama kendisi Alman p'haha ne bok yiyordu burda bende bilmiyorum diğer iki arkadaşım Joshua ve Adwin bunlar okulun taşşaklı zencileriydi benimde yakın arkadaşlarımdı yaşadığım olayın acısı ile parayı kırmak için bunları ikna ettim, benzinlik soyucaktık Joshua'nın mahallesinden yaşlı bir kaçakçı ile görüştük bir miktar para ile üç tane Glock model tabanca aldık kar maskesi ve çantamız hazırdı.Plandan bir hafta sonra Buevo Sun ST' yakınlarında ki benzinliğe geldik ani bir giriş yaparak tabi işin heyecanı ile silahımı düşürdüm ehe, tekrar kavrayıp herkese silahı doğrultup kasadan paraları aldık Josh aç gözlülük yapıp bir miktar alkol ve sigara almıştı salak çocuk... Sanırsam hayatımın şansının ben gidiyorum görüşürüz dediği yer bu boku başarmıştık diyorduk devriye atan bir birimin çakarları gözüme çarpana dek. Sıkmaktan çekinmedim gözümü hırs bürümüştü bunu başarıcaktım ve evime para ile gidicektim memuru omzundan vurdum diğeri gerçekten tecrübeliydi yaklaşık on beş dakika bize karşı arkadaşını savundu ardından destek birimler geldi ee-, bizde yiyemiceğimiz olayın altına yatmak istemedik silahı direk bıraktım ve ellerimi kaldırdım sert müdahaleler ve mahkeme kabus gibiydi ardından 18 yaşında çıktım artık beni korkutan bir engel yoktu başka sularda yüzmek için yer bakınırken L'S seçip ani bir gidişle evi terk ettim bir gün elbet köşeyi dönerek evime dönücektim.

L'S Glenpark
Uçağım akşam sekiz suları Santos'a ulaştı yanımda sadece bir bavul ve üç yüz dolarım vardı, Bir hafta boyunca dışarıda kumsalda uyumayı tercih ettim her gün etrafı keşfederek yeni insanlar kazanmaya çalışıyordum sonuçta yanlızım arka çıkıcak bir ailem yok dostlara ihtiyacım vardı.Son zamanlarda Keyon diye bir zenci ile tanışmıştım gerçekten sıkı bir dost olduğunu sezdim, Glenpark'ta takılıyordu zamanla benide içeri çekmiş oldu bir süre part-time garsonluk bazen kamyon şirketinde bir şoför oldum gereken parayı buldum ve Bloklardan bir daire kiraladım her sokağa çıkışımda bu sıkı dostlarla daha yakından bağ kuruyorduk onlar benim olmazsa olmazlarım oldu zaman geçtikçe bağımlı bir serseri olduğumu farkettim bir miktar para akışını yakaladım nede olsa para acılarımı uyuşturuyordu sokakta ilk kazandığım para ile aileme bir zarf ve bir miktar para yolladım sanırsam hedefime ulaşmıştım köşeyi dönmek için ilk adımları atıyordum Keyon ve Little ile tanıştıktan sonra aralarında yer alıp söz sahibi olmam uzun sürmedi onları seviyordum ve kardeşlerimdi artık bu yolda karşıma kim çıkarsa kafasına sıkmakta çekinmiyorum sonuçta mermi dört dolar.Geçmişime dönmek istediğim sürece
Karanlık bi' sokak yeter bana bi' gece
Unutmadım hiçbi' şeyi sadece
Vakti geldiğinde herkes hesap verecek
Blake London(19)-Üç senedir beslediği erkek Doberman Pincher.(Daddy)