Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

efe aydalla çekilmiş bu gizemli video

Başlatan Bishere, 13 Mart 2019, 20:37:26
Okunma sayısı 1108 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
Ynt: efe aydalla çekilmiş bu gizemli video
« Yanıtla #10 : 13 Mart 2019, 21:09:36 »
İnsanların uyanması için çok erken böyle bi uyanış söz konusu olursa bütün devletler çöker.İnsanlar haklarını isterler ve kazandıkları şey sadece yok oluş olur.Zaten böyle de giderkesek tahminim 50 yıl falan kaldı yok olmamıza.Şuanda ve geçmişte olan bir çok yöneticiler din altında insanları topladı bunun en büyük örneği Papalar.Adamlar kos koca haçlı seferleri düzenlediler kaç milyon müslümanı peygamberlerini elinde tutuyoruz adıyla öldürldüler.Ama aslında Papanın kendisi bile Tanrının olmadığını biliyordu.

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 13 Mart 2019, 21:34:14 »
Soramazsın serisi sıkı takipçilerindedim ayrıca buna benzer bir program daha var adı da içindeki sen, valla tanrı var yada yok herkesin bileceği şey, tanrıyı kanıtlamaya çalışmayın herkes yoluna baksın.

Çevrimdışı doritos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mart 2019, 22:06
Toplam oynama: 24 gün, 14 saat
« Yanıtla #12 : 13 Mart 2019, 21:38:46 »
inanmıyor olabilirsin ama bu islama hakaret edebileceğin anlamına gelmez müslümanlarda gayrimüslimlere saygı duyar osmanlı bü yüzden 20. yüzyıla kadar dayandı

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 13 Mart 2019, 21:41:35 »
inanmıyor olabilirsin ama bu islama hakaret edebileceğin anlamına gelmez müslümanlarda gayrimüslimlere saygı duyar osmanlı bü yüzden 20. yüzyıla kadar dayandı
İnsan bir insanın inandığı saçma şeye değil kendisine saygı duyar.Ben gidip suç işleyip bana hakaret edilince ben müslumanım bana kızamazsın inanmıyorsun en azından saygı duy veya kendimden uydurduğum bir inançla mahkameye çıkıp inanmıyorsan en azından saygı duy diyemem.Sen ne kadar inanırsan inan ne kadar şerefli dürüst ve iyi bir insan olduğuna saygı duyar insanlar.Kimse birinin inandığı değere saygı duymak veya kimse kimseye saygı duymak zorunda değildir onun işine karışamaz ama illaki bir saygınlık konusu da gerekmez.Karşıda ki kişinin kalbini kırmadan herkes fikirini belirte bilir.

Çevrimdışı doritos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 13 Mart 2019, 21:43:33 »
fikrini açıkça belirtebilirsin ama insana saçma bir şeye inanıyorsun dinden çık diye zorlayamazsın bende seni zorla dine döndüremem kendi seçimindir

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 13 Mart 2019, 21:44:59 »
Zorlama tabi ki yapılamaz ama eleştiriye de kimse sen böylesin diye söylüyorsun diyemez.Ben söylerim sen fikirini belitirsin anlaşırız gideriz anlaşmayız olur biter.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #16 : 13 Mart 2019, 21:45:32 »
arkadaşlar yorumları okudukça beynim yanıyor, bana birisi öyle bir açıklama yazsın ki

o kadar çok karmaşıklık durumundayım şu an

Çevrimdışı doritos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 13 Mart 2019, 21:46:21 »
arkadaşlar yorumları okudukça beynim yanıyor, bana birisi öyle bir açıklama yazsın ki

sana islamın gerçek din olduğunu yada tanrının gerçekten var olduğunu kimse kanıtlayamaz, inanıp inanmama meselesi kalbinin sesini dinleyeceksin

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 13 Mart 2019, 21:52:01 »

Sana şöyle söyliyeyim inanmak veya inanmamak hayatında hiç bir değişiklik getirmez.İnanmamak sana aklınla mantığınla düşünme gücünü verir kendi başına düşünürsün.Dine ayak uydurmaksa sana topluma ayak uydurmayı öğretir.Din sabit kalan bir şey değildir eski zamanlarda insanlar hayvalanlara tapardı sonra taşlara sonra tanrılara ve tanrıçalara sonra Madalyonlara sonra Tek tanrı ya inandılar.Yani bundan 10 yıl sonra yeni bir din olsa ve herkes bunu kabullense geriye dönüp AAAA ne kadar saçma şeye inanmışız diyeceğiz.Şuan toplum öyle bir düzeyde ki başka bir varlık veya uzaylı veya her neyse işte gelip ben Tanrıyım dese ve kendine ait belkide kendi yaşadığı yerde en ezik gösterile bilecek bilgi ve özelliklerini gösterse biz yine onu Tanrı ilan edicez.Cennet ve Cehehnnem ise insanı ölümü kabulleneme me korkusudur egosunu tatmin etmek ister insan.İster ki öldükten sonra yeniden yaşasın Daimi yaşam elinde olsun.Din topluluğu bir yerde tutumak için kullanılan bir araçtır aslında bir gün dinin yaradıcısı çıkıp her şey yalandı uydurdum dese dünyada suç oranları ve intihar olayları gibi şeyler artıcak.Herkes bir çözüm arayacak uyulacak ve amacı olmayan bir boşlukta yaşadıkları için yeni bir amaç arayacaklar bir arayış içindeler.Mantık her şeyden üstündür dost Tanrı veya Peygamber diye şeyler yoktur insan kendinden güçlü ne varsa onu Tanrı ilan eder.Eskiden Mitolojiler vardı zamanla insanlar onlara bile saçma bakmaya başladı.Bundan bir 10 veya 100 yıl sonra insanlar Ejdarhaya gerçek deyip Tanrıyı atarlarsa şaşırma.Bizi Tanrı yarattı bak yarattı diyorum hiç bir şey yoktan var olamaz değil mi? Bunu herkes anlamış ve benimsemiştir o işin temelleri atılmazsa o şey yoktur.Mesala ben bir masaya bakıyorum ve orada bir karınca var diyorum sen bakıyorsun e yok diyorsun.Bende var diyorum sen kanıtla diyorsun ben kanıtlayamam ama var diyorum yani olmayan bir şeyi varmış gibi yapıyorum yoktan var etmeye çalışıyorum ki bu imkansızdır dost.Tanrı bizi yarattıysa Tanrıyıda başkası yarattı demektir onu başkası onu başkası onu başkası mümkünmüdür sence? Tabi ki de hayır o zaman iki soru çıkıyor ve ikiside mantıksızlığa ulaşıyor eğer Tanrıyı biri yarattıysa inandığın Tanrı Tanrı değildir çünki ondan yücesi vardır onu yaratmasaydı sen olmazdın.Ama onu yaradanda var peki onu yaradan varsa onu yaradan kimdi? Peki ilk yarananı yadan kimdi? Çok mantıksız değil mi? İşte olmayan bir şeyi var etmeye çalışıyor insan oğlu.İnsan yıllar geçen evrimin eğitimin ve kendi çabasıyla hayatta tutunup gelişmiştir.Bu evren yoktan bir anda var olmadı.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31