Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Toplu AR&GE

Başlatan DEMOKRAT, 10 Mart 2019, 20:45:14
Okunma sayısı 200 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DEMOKRAT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 17:31
Toplam oynama: 133 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Toplu AR&GE
« : 10 Mart 2019, 20:45:14 »
Karışık
1- Sunucuda çok az motor kullanan kişi görmekteyiz, kullananlar genellikle motorcu çeteleri vb. oluyor. İnsanları motora teşvik etmek gerekli örneğin az önce motora zırh taktırılmadığını öğrendim. Bu çok saçma sürekli motoruz diye çarpanlar oluyor Non-RP sürenler oluyor zırh takılmalı ve bunun gibi motorlara değişik avantajlar sağlanmalı ki teşvik artsın.
2- Çocuk skini olan herkes bisiklet kullanabilmeli, mümkünse çocuk skininde bisiklete binenler konumlandırılmalı altta ve arkada kalıyor kötü bir görünüm katıyor.
3- Yeni başlayanlar için kısa tanıtım tadında bir sistem eklenmeli diye düşünüyorum mesleklerden falan bahsedebilir.
4- Envanter'de bir eşyaya tıkladığımızda "Etkileşime Geç, Eşyayı Ver, Eşyayı Yere At" seçenekleri geliyor bunlara Eşya Sat'da eklenmeli. Rollere çokça katkı sağlayacağını düşünüyorum.
5- Envantere kısayol (Y) tuşuyla girip giremeyeceğimizi /ayarlar kısmından kendimize göre ayarlayalım. Bu durumdan çoğu kişi şikayetçi.
6- El freni sistemi eklenmeli. Daha önce böyle bir AR&GE açıldı, kabul edildi ve hatta test bile edildi bunu biliyorum. El freni sadece araç durmuşken kullanabilir şekilde ayarlanabilirse bence yapılabilir. Olmazsa da sağlık olsun ama çok gerekli bir sistem yazmadan edemedim.

Taksicilik Mesleği
7- /taksiiptal gibi bir komut eklenmeli gece taksi çağırdığımda yarım saat sonra bakılıyor sonra /pm'den gelme demekle uğraşıyoruz veya afk bırakıyoruz adam gelmiş oluyor benzinine emeğine yazık.
8- Taksi lambası, km başına ücret gibi bilgiler veritabanına kaydolsa iyi olur sürekli konumlandırmakla ayarlamakla uğraşmayalım.
9- Taksicilerin en çok şikayet ettiği konuya geldik, müşterilerin beklememesi. Müşteriler taksi çağırdıktan sonra ya dondurulmalı ya da çağrı attıktan sonra attığı her adımda "[!] Taksi çağırdınız, lütfen bulunduğunuz bölgeden ayrılmayın!" gibi bir uyarı verilmeli ki ayrılmasınlar.

Tırcılık Mesleği
10-
Herkes kaçak yük alıyor, normal yüklerin bir tadı kalmıyor. Herkes her gün en fazla 20-30 kez kaçak yük alabilsin toplam yük hakkıyla beraber 12'de yenilensin.
11- Şerif'lerin tır yolundaki devriyesi artmalı sürekli hatalı sürüş yapan kaçak yük taşıyan tırlar görüyoruz.

Mekanik Mesleği
12- Mekanik mesleğine abartılı olmayacak şekilde tüm araçlara $3000-$4000 artış uygulanabilir. Çok riskli bir meslek, kazancı da iyi olmalı. Sultan'ın $9750 yerine $13.000 falan vermesi gerekli.

Aklıma geldikçe eklerim.

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
Ynt: Toplu AR&GE
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2019, 20:54:51 »
1 - Motora zırh taktırılması bana çok mantıksız geldi, desteklemiyorum.
2 - Çocuk skinini bu sefer suistimal edeceklerdir fakat konumlandırılma yapılabilirse iyi olur.
3 - Olabilir.
4 - Evet, katılıyorum.
5 - Olabilir.
6 - İstemci desteklemediği için kaldırıldı diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyor olabilirim.
7 - Evet, kesinlikle getirilmeli.
8 - Pek gerekli değil ama olsa avantaj sağlar.
9 - Bana kalırsa böyle bir uyarı yanında kişinin hareketleri güncel olarak haritada güncellenmeli (checkpoint o nereye giderse göstermeli)
10 - Olabilir.
11 - Bir fikrim yok.
12 - Destekliyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2019, 22:03:29 »
1 saçma
3 olabilir ama gereksiz gibi, yeni gelenler zaten genelde youtuberlar veya arkadaşlar aracılığıyla geliyor. sunucuyu farklı şekilde keşfeden kişiler artık parmak sayısını geçer mi bilmiyorum.
4 iyi
6 samp üzerinde yapılamıyor, buglu sanırım
9 kesinlikle hayır, dondurulma gibi bir olay-chatlogun sürekli kirlenmesi kötü olur.
hemurian'ın dediği gibi yapılabilir
10 kaçak yük taşıyanlar zaten yakalandığında 15k ceza alıyor, ben de kaçak yük alıyorum ve bunu öğrendiğimde korkudan hiç sürmediğim kadar düzgün sürmeye başladım

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2019, 22:16:06 »
2'yi desteklemiyorum

12 bence biraz daha arttırabilirler

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2019, 01:35:05 »
Bir çoğu daha önceki önerilerde açıldı ve kabul edildi, bir kaç tanesi oturmuş düzene aykırı, bir kaç tanesi de konuşulacaktır.