Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

magicFezz - Kafe Başvurusu (Üzerinde düşünülüyor, belki geri çekilebilir.)

Başlatan Rosetti, 24 Şubat 2018, 15:31:32
Okunma sayısı 364 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Genel bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Dante Riva , Dante Russo , Dante Crowe

1.02:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: LSFD üyesiyim, sivil rollerimde kullanacağım küçük bir kafe olacak, akşam saatlerinde etkinlikler düzenlemeyi düşünüyorum. Ve hayır, bir birliğe ait olmayacak, kişisel kullanım.

*Düzenleme: Kafe başvurusu onaylanırsa karakterim %70 LSFD'den istifa edip kafeye yoğunlaşacak, duruma göre değişebilir.*

1.03:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: Özel durumlar haricinde haftanın her günü aktifim, haftaiçi 3+ , haftasonu 5+ saat.

1.04:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:Hayır, girmedi.
Spoiler:
-

İşyeri bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Café de Riva

2.03:İşyeri tipi:Kafe

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: İtalya'da varlıklı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İtalya'dan Fransa'ya taşınan ailesiyle beraber Fransa'da iyi okullarda eğitim gördü. Doktorluğu kazandı ardından Amerika'ya geldi. Amerika'da çalışırken babasının vefat haberini aldı, ona kalan bir miras olduğunu öğrendi. Bu mirası nereye harcayabileceğini düşünüyorken aklına bir işletme açmak geldi. Mirasın üzerine Amerika'da kazandığı parayı da koyarak işletmenin giderlerini de karşılayacak, kafede arkadaşlarıyla beraber takılacak, etkinlikler düzenleyecek. Renkli bir ortam yaratma kaygısı var, eğlence önplanda.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:

-IC-
Açıldığı gün tanıdığım herkese haber vereceğim, onlar da tanıdıklarını çağıracaklar vesaire. Güzel bir ortam olacak, şarkılar söyler, sohbet ederiz, yemekler yeriz, içkiler içeriz. Herkesin ilgisini çekmesi için farklı etkinlikler düzenlemeyi düşünüyorum. Bu işyerinin asıl amacı para kazanmak değil, insanların beğenisini toplayıp kendini 'her zamanki yer' konumuna getirmek. İnternet sitesi açılacak, şehirde bir söylenti yayılacak, broşürler dağıtılacak. Kulaktan kulağa herkes bu kafeyi konuşacak. Ayrıca hobi olarak yaptığımız bir 'müzik grubu'muz var, bu rolleri de kafede canlandırmayı düşünüyoruz. Slow/Rock/Pop/Rap heeeeer tür müzik bu kafede çalacak. Yeri gelecek freestyle lar bile atılacak, yeter ki insanlar eğlensin.

-OOC-
Sunucuda sivil rollerimde arkadaşlarım yoksa genellikle boş boş geziyorum. Açıkçası Idlewood'a artık önyargıyla yaklaşmaya başladım, benim gibi düşünen insanların olduğunu da biliyorum. Idlewood dışında bir ortamda aktif olarak insanların rollerini gerçekleştirebilmesini sağlayacağım. Konumumuz zaten iyi, kafede herhangi bir illegal faaliyetin olması da zorlaşacak, departmana yakınız. Bu işyerinden kazanacağım para çok bir işime yaramayacak çünkü benim için önemli olan para değil yapacağım rol, oyundan aldığım haz. Arkadaşlarımla beraber güzel vakit geçirmem benim için yeterli.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Müsait olduğum her gün farklı farklı etkinlikler düzenleyeceğim, aklımda birkaç şey var. Örneğin atari turnuvası düzenlemeyi planlıyorum, nasıl yapılacağını vesaire hepsini ayarladım. Kafede reklam verilebilecek, bu şekilde reklamverenlere de katkısı olacak. Arkadaş ortamı kurmayı düşünüyoruz kafede, hani "BUYRUN EFENDİM, HOŞGELDİNİZ, SİZİ ŞÖYLE ALALIM" değil de "Oo naber kanka, otursana şöyle." tarzında bir yer olacak.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :
Şehirdeki işlek yerlere uzak olmayan bir yerde açık olacağız. Idlewood'daki gereksiz derecede fazla olan kalabalığı buraya çekmeyi düşünüyorum, bu şekilde hem Idlewood daha sakin bir ortam hâline gelir, hem de insanlar burada takılmaya, sohbet etmeye başlar, herkes için zevkli anlar yaşanır.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, magicFezz; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
kilit, vazgeçtim