Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Maniac Latin Disciples

Başlatan Hopswell, 08 Mart 2019, 10:42:13
Okunma sayısı 2373 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:06
Toplam oynama: 71 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Maniac Latin Disciples
« Yanıtla #70 : 14 Mart 2019, 10:46:32 »
Sana tavsiye veren adam sunucudaki en iyi nortenos birliğini(DGF) kuran insan, kültür hakkında ben dahil sunucudaki bir çok kişiden bilgili onu uygulamak yerine terslemen uygunsuz.
Sana tavsiye veren insanların tavsiyelerini uygulamak yerine onları tersleme. İnsanlar iyi niyetle yorum yapıyor, sen insanları tersliyorsun.
meksika kökenli rolü yapıyorum diye her cümleye amigo, ese gibi sokak terimlerini eklemeyin. günümüzde amerikada yaşayıp bu terimleri kullananlar çok az, hatta amigo terimi amerikada neredeyse artık kullanılmıyor. karakterlerinizin bir hikayesi olsun, örneğin 18-20 yaşlarında genç rolü yapıp çeşitli rollere başvurabilirsiniz veya eski kafalı bir çeteci rolleri gerçekleştirebilirsiniz. ingilizceniz var ise internetten kolaylıkla bulabileceğiniz çete belgesellerini izleyin, sokak ağzı hakkında bilgi haznenizi geliştirin. şikago temelli bir çeteyi los angeles'da gerçekleştirmeye çalışmak bayağı saçma, ama çoktan açtığınızı ve beşinci sayfaya ulaştığınızı göz önüne alınca bu iki şehir arasında bir takım roller döndürerek kliğinizin hikayesini sağlamlaştırabilirsiniz. büyük hatalalarınızdan, aynı zamanda en kolay düzeltebileceğiniz hatalardan iki tanesini size söyliyeyim; birlik araçlarınız ve rol editleriniz. birlik araçlarını sabit renkte yapmayın, gerçek hayata uygun yani renkleri değişik olsun. rol editlerinizi de f7'e basarak hudu kapattıktan sonra alın. cs6 ile falan uğraşmayın, rina'da oynadığınız sürece cs6 size ekstra bir yarar sağlamaz.
Ayrıca o bulunduğun bölgenin bir geçmişi var, orada eski bir nortenos seti bulundu. Bunu rolüne yansıtman en mantıklısı.

Rina’da adam akıllı rol yapan sayısı zaten sayılı. Azıcık rol bilgisi olan insanları alıp rollerini bir seviyeye getirmeye çalışıyorum. Yanımda rolü iyi düzeyde olanda var olmayanda ben insanlara yardımcı olmaya çalışırken yorumların bazıları gerçekten çok acımasız.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #71 : 14 Mart 2019, 10:52:17 »
Spoiler:
Sana tavsiye veren adam sunucudaki en iyi nortenos birliğini(DGF) kuran insan, kültür hakkında ben dahil sunucudaki bir çok kişiden bilgili onu uygulamak yerine terslemen uygunsuz.
Sana tavsiye veren insanların tavsiyelerini uygulamak yerine onları tersleme. İnsanlar iyi niyetle yorum yapıyor, sen insanları tersliyorsun.
meksika kökenli rolü yapıyorum diye her cümleye amigo, ese gibi sokak terimlerini eklemeyin. günümüzde amerikada yaşayıp bu terimleri kullananlar çok az, hatta amigo terimi amerikada neredeyse artık kullanılmıyor. karakterlerinizin bir hikayesi olsun, örneğin 18-20 yaşlarında genç rolü yapıp çeşitli rollere başvurabilirsiniz veya eski kafalı bir çeteci rolleri gerçekleştirebilirsiniz. ingilizceniz var ise internetten kolaylıkla bulabileceğiniz çete belgesellerini izleyin, sokak ağzı hakkında bilgi haznenizi geliştirin. şikago temelli bir çeteyi los angeles'da gerçekleştirmeye çalışmak bayağı saçma, ama çoktan açtığınızı ve beşinci sayfaya ulaştığınızı göz önüne alınca bu iki şehir arasında bir takım roller döndürerek kliğinizin hikayesini sağlamlaştırabilirsiniz. büyük hatalalarınızdan, aynı zamanda en kolay düzeltebileceğiniz hatalardan iki tanesini size söyliyeyim; birlik araçlarınız ve rol editleriniz. birlik araçlarını sabit renkte yapmayın, gerçek hayata uygun yani renkleri değişik olsun. rol editlerinizi de f7'e basarak hudu kapattıktan sonra alın. cs6 ile falan uğraşmayın, rina'da oynadığınız sürece cs6 size ekstra bir yarar sağlamaz.
Ayrıca o bulunduğun bölgenin bir geçmişi var, orada eski bir nortenos seti bulundu. Bunu rolüne yansıtman en mantıklısı.

Rina’da adam akıllı rol yapan sayısı zaten sayılı. Azıcık rol bilgisi olan insanları alıp rollerini bir seviyeye getirmeye çalışıyorum. Yanımda rolü iyi düzeyde olanda var olmayanda ben insanlara yardımcı olmaya çalışırken yorumların bazıları gerçekten çok acımasız.
Acımasız yorumlara yapman gereken tek şey sağ alttaki moderatöre rapor et butonunu kullanmak olacaktır. Senin yapman gereken ise rol bilgisine değil, rol öğrenmeye açık kişileri yanına alıp rol öğretmeye çalışmak olmalı. Sana yardımcı olabilecek insanlarla konuş, kültür hakkında daha detaylı bilgiler edin. Ben kültürü az biliyorum ancak iyi bilen insanlar var örneğin cehennemkedisi, imyourgod, abugat, gerraynt vb. vb. bunlarla iletişime geçersen sana kültür hakkında çok detaylı bilgiler verebilirler. Rollerini kaliteli yapmanı ve yanındaki insanları geliştirmene yardımcı olabilirler. Ayrıca CS6 kullanmak istemiyor isen LSRP kullan, direk f8 yaparak almaktan iyidir.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
« Yanıtla #72 : 14 Mart 2019, 10:58:52 »
Spoiler:

Acımasız yorumlara yapman gereken tek şey sağ alttaki moderatöre rapor et butonunu kullanmak olacaktır. Senin yapman gereken ise rol bilgisine değil, rol öğrenmeye açık kişileri yanına alıp rol öğretmeye çalışmak olmalı. Sana yardımcı olabilecek insanlarla konuş, kültür hakkında daha detaylı bilgiler edin. Ben kültürü az biliyorum ancak iyi bilen insanlar var örneğin cehennemkedisi, imyourgod, abugat, gerraynt vb. vb. bunlarla iletişime geçersen sana kültür hakkında çok detaylı bilgiler verebilirler. Rollerini kaliteli yapmanı ve yanındaki insanları geliştirmene yardımcı olabilirler. Ayrıca CS6 kullanmak istemiyor isen LSRP kullan, direk f8 yaparak almaktan iyidir.

Bunu zaten her vaktim olduğunda yapıyorum. Ama zaten hem üniversite hem iş hemde özel hayat olunca zaten oyuna girip rol yaptığım saat sayılı birde bu görseller için vakit ayırmam zor oluyor.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
« Yanıtla #73 : 14 Mart 2019, 11:13:34 »

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
« Yanıtla #74 : 14 Mart 2019, 13:35:22 »

Basket Sahasında Kavga
             13/03/2019 - Fox News | Genel

İki grup arası çatışma

Whatsapp ihbar hattımıza gelen görüntüler ışığında anlaşıldığı üzere iki grup arasında sebebi bilinmeyen bir kavga çıktığı anlaşılıyor.Sopalarla birbirine saldıran şahıslar olay yerinden hızlıca uzaklaşırken tekrar görürdüler.Irk kavgası mı? yoksa başka bir sebep mi nedeni daha bilinmiyor.Polis olayı araştırmaya devam ediyor ancak şuan net bir sonuca varılmış değil.

Fox News                       
  Editör: Gabriel Cooper

Haber:  Michael Trapp

Kameraman: Gabriel Merch

WhatsApp 463-76-16

ETİKETLER

Masaj

Teraphy

Los Santos

Fox News © 2019 KURUMSAL | İLETİŞİM | REKLAM | KULLANIM ŞARTLARI|  GİZLİLİK İLKELERİ | RSS
Television of Los Santos, Fox News Ajans Tüm Hakları Saklıdır © 2019 - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz !
Yazılım Geliştirme ve Sistem Destek: Shepard

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
« Yanıtla #75 : 14 Mart 2019, 15:09:04 »
EL CORONAYA TAŞINDIK

Çevrimdışı doritos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mart 2019, 22:06
Toplam oynama: 24 gün, 14 saat
« Yanıtla #76 : 14 Mart 2019, 16:48:34 »
kültür oğren kardeş ben kaliteli adamlarla kaç kere 13 14 rolleri yaptım senin gibiler 2012 de kaldı

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
« Yanıtla #77 : 14 Mart 2019, 17:18:38 »
kültür oğren kardeş ben kaliteli adamlarla kaç kere 13 14 rolleri yaptım senin gibiler 2012 de kaldı

Biraz eskide kalmış olabiliriz, ama eskiler iyidir.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
« Yanıtla #78 : 14 Mart 2019, 19:01:52 »

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #79 : 14 Mart 2019, 19:20:24 »
Geçmiş dönem de Flaming içerikli yorumlar atılmaması hakkında bir duyuru paylaşmıştık. Flaming içerikli yorumlar kaldırıdı, bu seferlik işlem uygulayacağım. Büyütülecek bir olay değil.
@Hopswell