Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Corvey Organization - Saints Boulevard

Başlatan aranankan, 11 Ağustos 2017, 23:02:53
Okunma sayısı 777 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aranankan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Corvey Organization - Saints Boulevard
« : 11 Ağustos 2017, 23:02:53 »
ticaretin merkezi, ipek yolu

Mum yakarız, dumanından rahatsız olurlar. Bu apartmanlarda oturmak zor iş adamım, eğer ki yöneticin yılışığın biriyse.

Saints Boulevard'ta doğup büyüyen bir grup genç.Aralarına katılan melez ırklar ise, geceleyin alev etrafı sohbetlerinden arkadaşlıga dönen bir hikayenin başka elemanları.Hispanik veya beyaz, zenci.2017 yılındayız, ırkçılık kalmadı bunlar saçma.Renkler geride kaldı, kırmızı ya da mavi mafyası.Saçmalıktan ibaret, sadece bu trafiği kontrol altına almaya çalışan adamlar burada örgütlendi, herşey para bundan farklı birşey yok.Yaş kriteri yok, ırkçılık yok.Bu trafiğe dahil olmak için gençlerin gönlünü kazanman yeterli.Ara sokaklarda torba tutan ve piyasayı buraya çekmeye çalışan doğu yakası gangsterleri. Bazılarının ailesi bulvarda pinekliyor, burada kimsenin birbirinden farkı yok.

East Beach bölgesindeki yapılanmalar gitgide düşüşe geçti, bölgedeki eski çete üyeleri aralarında toplanarak birşeyler yapmayı amaçladı. Para kazanmak, fiyakalı giyinmek onlar için önemli şeylerdi. Corvey'in organizasyonu tüm yapılanmalar zayıfladıktan sonra bir grup "işi bilen adam" tarafından kuruldu.Tüm amacı bölgede yüksek miktarda uyuşturucu organizasyonunu sağlamaktı, fakat istenildiği gibi olmadı. Hispanik setleri sürekli sıkıştırdığı için, uyuşturucu satışını bölgenin ara sokaklarında yaparak az para kazanıyorlardı.Şu anki amaçları ekibi genişleterek bölgeyi tamamen hakimiyet altına almak.

Azizler Bulvarı doğu sahilinin kuzey doğusunda kalan bölgeye verilen isimdir.Grup, Will's snack shop ve Chinese food işletmelerine iş yaparak para kazanmaktadır.

Alıntı
Memur yaklaşıp üzerimi aramıştı.Üzerim boştu zenci, ben sadece ara sokakta kafa çeken zencinin biriydim.Burada LSPD ırkçıdır martavallarından bahsetmiyorum adamım, sadece sorun, ön yargı.1 ay yattım çıktım, 18 yaş altı çocuk hapishanesi martavalları.İçerde kimseyle falan tanışmadım, koğuş arkadaşım vardı şişkonun biri.Sadece bu kadar, o günlere dair hatırlamak istediğim tüm şeyler bu kadar, eski günlerden bahsetmeyeceğim.

Dışarı çıktıgımda beni bekleyen jeepler, bir uyuşturucu imparatorlugu ya da çete üyeleri falan yoktu.Yalnız başımaydım, daha doğrusu yalnız başımızaydık, kendi içimizde.Biz saints boulevard tarafında çocuklugumuzdan beri pinekleyen, küçük yaşlarda şartlar gereği sokağa itilen birkaç "genciz."Bana uyuşturucu satmanın kötü birşey oldugunu yutturamazsın.

İçeriden çıktıktan sonra gençlerin toplanması gerektiğini fark ettim.Bu grubun temeli çocukluga dayanıyordu.Onların başına geçip para kazanarak bölgenin aktifleşmesini sağlamak amacımdı.Birkaç yakın dostumla birlikte ticaretin temellerini attık.Bağlantı yaratmamız gerekiyordu.Doğu bölgesinde isim yapmış mafyalarla arkadaşlık kurmaya başladık.Kimsenin işine karışmadan network yaratarak para yapmaya çalışıyorduk.Grubun çogu sivil hayatta bulvardaki işletmelerde çalışmaktaydı.Gündelik işler, teknik servis, araba parçacılıgı vesaire.

Bölge mafyası baskısından silahlanmaya başlayan grup, ailelerinin hayat güvenliği için bölge savaşları tehlikesi atlattı. Daha sonra mafyayla işbirliği kararı aldılar, ve soğuk savaş dönemi bitti.

Beni dinlemeye devam et.Benim olayım, hasta olana doktor olurum.

Alıntı
69 konutları ve chevrolet marka araba.Belki de hayatım boyunca tuttuğum torbanın amacı bu şeylere sahip olmak.Bu bulvardaki zenciler adamım, küçük düşünür.
Bulvarda dönen trafik, alayına para.Kimseye muhtaç değiller, ve sadece para için iş yaparlar.Kimseyle didişmezler, bulvarda her tipten insan var.Asyalı crackmaker'lardan şişko zencilere kadar uzanan geniş bir yelpaze. Evet biz doğru yoldayız.

Alıntı yapılan: Rakim Corvey
Ad:Rakim
Soyad:Corvey.
Medeni durum:ilişkisi çok.
Doğum yeri:Amerika.
Bilinenler

Torbacı

Baksana, ben insanları zehirlemiyorum, buna ticaret denir.Onlar gelip satın alıyor, yaptığım yanlış yok anladın mı ? Bu martavalı bana yutturamazsın.Sadece kazandığım parayı kıskanıyorsun hepinizden daha fazla kazanıyorum! Okula uyuşturucu sokmuş olabilirim adamım, bu benim kötü bir adam oldugumu göstermez?!

Çevrimdışı aranankan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Corvey Organization - Saints Boulevard
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2017, 23:05:08 »
Alıntı yapılan: operasyon haberi

Azizler bulvarına uyuşturucu baskını!
- 2013, Ocak, 18 -

Sahil kesimlerinde oturan eski polis memuru A.A tarafından yapılan ihbar üzerine harekete geçen kolluk güçleri, bulvarda yer alan 69 konutlarına narkotik operasyon düzenledi.Operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddelerinin miktarı ve türü hakkında basına bilgi verilmedi.Yapılan açıklamalara göre R.C isimli Amerikan vatandaşı hapise mahkum edilirken, C.P isimli Hispanik şahıs denetimli serbest bırakıldı.

Çevrimdışı şeytan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Corvey Organization - Saints Boulevard
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2017, 00:26:33 »