Sayfalar boş boş fotoğraflar ile doldurulmuş. Mason rolleri ağırdır ve zaten dünya üzerinde yeteri kadar bilgi yok, olsa bile doğruluğu bilinmeyen hurafeler. Bu konsepti gerçekleştirebilmek içinde iyi bir güce sahip olmanız lazım. Ruhi Çenet izleyip 15-20 kişi toplamak ile olacak işler değil bu haberiniz olsun.
1.si Ruhi Çenet'in 1 videosunu dahi izlemedim, 2.si Masonlar İlluminati gibi kendilerini saklayan örgütler değildir, her mason locasının kendisine ait kuralları vardır.Tanıtımında bu rollerin hafifliğinin sebebi belirtiliyor, Elsa'nın mason değil kendini öyle gösteren gevşek bir lider olduğu açıkca ortada.15-20 kişiyi birliğe alıp rol dönderemezsiniz, birliğimde 5-6 kişi var, fakat dost olduğumuz ve bana maddiyat ve silah yardımı yapan Nobles birliği 40 kişiye yakın, IC de personel güç değil, otoriter güç kullanıyorum.GTA ortamı bize sınırlı bir fizik sistemi sunduğu için elimizden gelen bu. Lütfen mafya-çete gibi klasik rollerin eli olmuş Rina'da başka konseptler yaratmaya çalışan insanlara böyle ithamlarda bulunmayınız, eleştirileriniz için teşekkürler.