Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fane Brotherhood (Masonlar)

Başlatan Hieral, 07 Mart 2019, 20:39:16
Okunma sayısı 2535 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hieral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2024, 04:00
Toplam oynama: 21 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 25 Kasım 2023, 15:34
Toplam oynama: 180 gün, 15 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2023, 19:42
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Fane Brotherhood (Masonlar)
« Yanıtla #60 : 11 Mart 2019, 17:49:08 »
Kız bir karaktere göre yaptığın roller biraz ağır bence, kız mafya lideri de ne bilim, niye böyle bir şey yazdım anlamadım ama zaten mason olmak için erkek olman gerekiyor...( Kız mafya liderleri var, bence konseptini bilmediğin bir birlik acma)
Kadınların mason localarına katılmaları ilk olarak toplantılara gizlice sızmaları sayesinde gerçekleşmiştir, daha sonradan katılımlarında bir sorun görülmemiş.Daha dikkatli araştırmanızı öneririm.Daha detayına girersek ilk olarak 1712 yılında İrlanda'da, masonlardan bir tanesinin kızı olan bir kadın, locaya gizlice sızmış ve fark edildiğinde üyeliğe kabul edilmiştir.

Çevrimdışı Mandalina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Meth Pett Lv.12
Son giriş: 20 Ocak 2020, 17:42
Toplam oynama: 33 gün, 7 saat
Birlik: ***** ***ily
« Yanıtla #61 : 11 Mart 2019, 18:11:01 »

Karakter biraz kilolu mu çıkmış

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #62 : 11 Mart 2019, 18:11:51 »
birliğindeki kişilere çeki düzen ver

Çevrimdışı buzzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daisy Robert Lv.28
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 17:10
Toplam oynama: 279 gün, 0 saat
« Yanıtla #63 : 11 Mart 2019, 18:17:12 »
5 gün aradan sonra rinaya dönmek benim için güzel oldu foruma girip birlikler arasında burayı görüp geldim başarılı bir plan dediğin gibi serverde mafya-çete vb rollerden sıkılmıştık oyuncular için değişik bir roller çıkacaktır size kolay gelsin.
Aynı bizim senle Hogwarts gibi :) tanıtımda fena değil haa neyse size başarılar dilerim...

Not:yorumlara baktım benim eski birlikteki çocuklara naptın sen bunlara Lexter kendi üslupunu korumuş ama Shade ve Talha kendi çaplarında laf sokmaya çalışmışlar :D hadi ben kaçtım.. ;)

Canım benim ben laf sokmadım. Masonlar hakkında bilgi verdim. Ayrıca ben senin birliğindeki eski "çocuklardan" değilim.  Artık buradan yazmaya gerek yok istersen gel iletilerden konuşalım.
Aynen kanka.

Çevrimdışı Hieral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #64 : 11 Mart 2019, 19:38:36 »

Çevrimdışı Hieral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #65 : 11 Mart 2019, 23:48:25 »

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #66 : 12 Mart 2019, 17:48:41 »
Sayfalar boş boş fotoğraflar ile doldurulmuş. Mason rolleri ağırdır ve zaten dünya üzerinde yeteri kadar bilgi yok, olsa bile doğruluğu bilinmeyen hurafeler. Bu konsepti gerçekleştirebilmek içinde iyi bir güce sahip olmanız lazım. Ruhi Çenet izleyip 15-20 kişi toplamak ile olacak işler değil bu haberiniz olsun.

Çevrimdışı Hieral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #67 : 12 Mart 2019, 18:10:15 »
Sayfalar boş boş fotoğraflar ile doldurulmuş. Mason rolleri ağırdır ve zaten dünya üzerinde yeteri kadar bilgi yok, olsa bile doğruluğu bilinmeyen hurafeler. Bu konsepti gerçekleştirebilmek içinde iyi bir güce sahip olmanız lazım. Ruhi Çenet izleyip 15-20 kişi toplamak ile olacak işler değil bu haberiniz olsun.
1.si Ruhi Çenet'in 1 videosunu dahi izlemedim, 2.si Masonlar İlluminati gibi kendilerini saklayan örgütler değildir, her mason locasının kendisine ait kuralları vardır.Tanıtımında bu rollerin hafifliğinin sebebi belirtiliyor, Elsa'nın mason değil kendini öyle gösteren gevşek bir lider olduğu açıkca ortada.15-20 kişiyi birliğe alıp rol dönderemezsiniz, birliğimde 5-6 kişi var, fakat dost olduğumuz ve bana maddiyat ve silah yardımı yapan Nobles birliği 40 kişiye yakın, IC de personel güç değil, otoriter güç kullanıyorum.GTA ortamı bize sınırlı bir fizik sistemi sunduğu için elimizden gelen bu. Lütfen mafya-çete gibi klasik rollerin eli olmuş Rina'da başka konseptler yaratmaya çalışan insanlara böyle ithamlarda bulunmayınız, eleştirileriniz için teşekkürler.

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #68 : 12 Mart 2019, 18:21:58 »
1.si Ruhi Çenet'in 1 videosunu dahi izlemedim, 2.si Masonlar İlluminati gibi kendilerini saklayan örgütler değildir, her mason locasının kendisine ait kuralları vardır.Tanıtımında bu rollerin hafifliğinin sebebi belirtiliyor, Elsa'nın mason değil kendini öyle gösteren gevşek bir lider olduğu açıkca ortada.15-20 kişiyi birliğe alıp rol dönderemezsiniz, birliğimde 5-6 kişi var, fakat dost olduğumuz ve bana maddiyat ve silah yardımı yapan Nobles birliği 40 kişiye yakın, IC de personel güç değil, otoriter güç kullanıyorum. Lütfen mafya-çete gibi klasik rollerin eli olmuş Rina'da başka konseptler yaratmaya çalışan insanlara böyle ithamlarda bulunmayınız, eleştirileriniz için teşekkürler.
Saçma kaynaklar yerine kesin bilgilere yer veren Vikipedi'ye bir göz atarsanız aslında bilgilerin ne kadar kıt olduğunu anlarsın. İyi bir güçten kastım yalnızca kişi değildir. Dünya üzerinde Masonlar'ın nelere yol açtığını, ne kadar güçlü olduklarını biliyorsundur umarım. Çünkü Masonlar kendi aralarında takılan 3-5 kişiden ibaret değil, devlet yetkilerini bile elinde bulunduran ve büyük bir maddiyata sahip güçlerdir. Geçmişte Masonlar'ın ne kadar güce sahip olduğunu, neredeyse her şeyde büyük bir rol oynadıklarını hesaba katarak rollere girişmiş olsaydınız keşke. Farklı konseptlere açığım; fakat haklarında bu kadar sığ bilgilere sahip olunan konseptlerin işlenmesi yancısı değilim. Eminim ki bir ritüel düzenlemesi yapacak kadar bilgiye sahip değilsiniz çünkü dediğim gibi bilinmiyor.

Bu arada şunu da eklemek istiyorum ki kurallar, rütbeler ve basit bilgiler buz dağının görünen kısmıdır. Masonluğun sadece bundan ibaret olmadığını sizde biliyorsunuz.