Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bar Başvurusu.

Başlatan Kelder, 24 Şubat 2018, 01:06:21
Okunma sayısı 454 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kelder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daniel Haro Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Mayıs 2024, 00:23
Toplam oynama: 46 gün, 2 saat
Bar Başvurusu.
« : 24 Şubat 2018, 01:06:21 »

Genel bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Chaves Marquez, Rose Calogero, Hermann Rucksichts

1.02:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:The Rucksichts Mob'un KURUCU bölümünde yer alıyorum bu birliğe ait olacak.

1.03:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:
Her gün aktifim okuldan çıkınca, sabah 6'dan Öğlen 3'e kadar yokum sadece.

1.04:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır hiç girmedi.

İşyeri bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

2.02:İşyeri adı:Rucksichts Unterhaltungsbar

2.03:İşyeri tipi:Bar.

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakterim Almanyadan, Amerikaya yerleşen, Almanyada şehri elinde tutmuş ve bir çok kişiye kafa tutup sonunu getirmiş, Silah ve Uyuşturucu ticaretinin kendisinden sorulduğu bir suç örgütünü yönetiyor.

Karakterim bu ücreti Almanyada elde ettiği paralarla, Örgütteki herkesden hasılat alarak ödeyecek.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Bu barı alarak kuzeyde iki birlik olmasını sağlayacağım kuzeyde hiç bar yok ve kuzey resmen Pasif gibi görünüyor, buna canlılık katmak amacı ile OOC olarak buraya yerleşeceğiz.

IC olarak bu barı yöneteceğiz eğlenceler ve partiler düzenleyeceğiz, Legal gibi göründüğümüz taraf bu bar olacak.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Sunucuya canlılık getirecek, İnsanlarin gözünde Hoş bir görüntü oluşturacak, Aktif rol ortamı olacak.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Şehirde henüz hiç Almanya'dan gelen bir viski veya bar içkileri bulunmuyor, biz Kendi barımızda bunları getirip insanlara sunacağız insanlar bizi tercih edecek ve kalitenin adresi olacağız, başka bar yöneticileri ile görüşüp bizden Alman viskisi ve barı almasını önereceğiz Ticaret olacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, ANGARALI06; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: Bar Başvurusu.
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2018, 14:40:46 »
Eklendi, rollerin ve mekanın aktifliği kontrolde kalacak.