Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Alfio_Lombardo, Ryoji Keiko, Rakkan Hubbard,
1.02:Oyun içi seviyeniz?:6
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Krestberry Çiftliği adlı birliğin sahibiyim. Evet, birliğe ait olacak.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Her gün günde 3-5 saat aktifim fakat bazen daha fazla bazen de daha az olabiliyor.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:Krestberry Çiftliği
2.03:İşyeri tipi:Sosyal Ev
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakterim çiftçi bir karakterdir. Babadan oğul gelen bir meslek olan çiftçilikle ilgileniyordur. Daha önce babasının yanında çalışarak bu mesleği öğrenen Ryoji, babası öldükten sonra Krestberry Çiftliği, Ryoji'ye kalmıştır. Ryoji ve işçileri bu çiftlikte, tarlara ekinler ekerek, satarak belirli bir gelir elde etmektedir.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC:İşim yani mesleğim çiftçiliktir. Bu çiftliğe böyle bir sosyal evin iyi gideceğini düşünmekteyim. Gelen misafirlerimizin bir şeyler içmeye ihtiyacı olduğunda bar kısmında bulunan kendi biralaramızı da kolaylıkla tanıtabileceğiz.
OOC: Çiftliğe gelenler dışarıda kalmaması adına böyle bir şey açmak istiyorum. İçeride güzel roller, belirli aralıklara çiftliğin gidişatı hakkında toplantılar olacaktır.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Şöyle açıklayayım, bu tarz çiftlik rolleri yapan pek kimse yok sunucuda. Rolsel olarak kendi biralarımızı vs. yapmaktayız. Bu biraları da misafirlerimize tattırmak amaçlı ve sohbet amaçlı böyle bir yere ihtiyacımız var. Sadece çiftlik kısmında pek rol döndüremiyoruz açıkçası hep ayakta oluyoruz.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Krestberry çiftliği olarak kendi markamız olan Krestberry Biraları ve Krestberry sigaralarından üretmekteyiz. Bu sigaraları gelen misafirlerimize tattırmak olacaktır. İşyerinin bir kısmını kendi markamıza ait ürünlerimiz ve ekinlerimizi vs. tutacağız. Ek olarak restaruantlarla anlaşıp, bir takım ürünler satıyoruz ve bu ürünlere bakmak amaçlı çiftliğe geliyorlar ve gelen kişileri de burada güzel bir şekilde ağırlayacağız.
Ben, "praftosa"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.