Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jordan Little - CK talebi

Başlatan Quenso, 07 Mart 2019, 06:16:16
Okunma sayısı 1724 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2024, 22:03
Toplam oynama: 252 gün, 20 saat
Son giriş: 20 Mart 2024, 22:06
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:15
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 21 Mart 2024, 22:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Chan Baranov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Jordan Little - CK talebi
« : 07 Mart 2019, 06:16:16 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Scrubs Listhrop
Seviye: 19

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Jordan Little
Seviyesi:  17

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 07/03/2019
Olay Saati: 05.37
Yaşadığınız olayı anlatınız: Merhaba. Olay ilk olarak ikinci elin oralarda başladı, birlik üyelerine 2vs1 ateş açtım arkadaşlar yaralıya düştü, ardından Jordan Little geldi, ateş açacak gibi oldu geri kaçtı. Yol üstünde arkamıza 2 araç takıldı ve ikisinide 100 hasar yaparak izimizi kaybettirdim. Yani toplam/genelleme olarak 10 dakika sürecek bir çatışma gibi bir şey oluştu. O olaylardan bir 15 dakika daha geçtikten sonra arkadaşım ile kumara girdik, oynuyoruz falan. Rudy Ray adlı oyuncu kumarhaneye giriş sağladı. Yanıma geldi, "kalktın mı?" demeye başladı. Bende devam ettim, aramızda sözlü bir çatışma oldu. Ardından dışarıya cesaretin varsa çık dedi. Dışarıya çıktım, baktım hiç bir şey yok. İçeriye girdim tekrar oynamaya başladım, ardından arkadaşıma skin editlemeye devam edeceğim. Hooda gidip afk bırakıyorum gelecek misin? diye soru sordum. Oda onayladı, onaylı hood bölgemize yol alırken arkadaşlar pusuya yattığı yerden çıkıp bir anda ateş açmaya başladı. Uyku sersemliği ile ne olduğunu şaşırdım, arkadaşlara baktım falan. Ondan sonra iyice kendime geldiğimde Jordan Little ve birliğinin sıktığını fark ettim. Onaylı hood baskın izniniz var mı diye sorduğumda hadi hadi demeye başladı, üstüne PM engeli atıp cevap vermedi.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Onaylı hood bölgemde hiç bir türlü FEAR-RP yapmayıp üstüne üstlük sokağımda bana ve sokakta "GANGSTER RÜTBELİ" sözü geçen birisine ateş açtılar. Bu durumdan dolayı CK talebi kuralları bölümüne başvurdum. FEAR-RP dışındakiler açılmayacağı yazıyordu, buda aşırı büyük bir FEAR-RP ihlali. Bu olaydan dolayı CK etmek istiyorum. Zaten aramızda olan orta çaplı bir savaşı bitirmeyi deneyeceğim. Jordan Little adlı arkadaşın CK izni verilir ise öldürüp hem saygınlık kazanıp hemde gücümüzü ortaya koyup karşı tarafa gerekli rolleri yaptıracağız.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
(Kanıtta her hangi bir oynama yapılmadı. Video programım nedense böyle çekmiş, özel bir video çekebilirim ya da uğraşarak editleyebilirim. Her şey admin isteğine bağlı, bir oyuncu isterse atmayacağımı belirtirim.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Baranov Lv.29
Ynt: Jordan Little - CK talebi
« Yanıtla #1 : 07 Mart 2019, 06:21:34 »

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Baranov Lv.29
« Yanıtla #2 : 07 Mart 2019, 06:25:55 »
Edit; videoda göreceğiniz üzere ateş açılınca ne olduğunu şaşırıp araca gaz vermeyi bırakıyorum.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Baranov Lv.29
« Yanıtla #3 : 07 Mart 2019, 12:30:08 »
Spoiler:
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Scrubs Listhrop
Seviye: 19

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Jordan Little
Seviyesi:  17

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 07/03/2019
Olay Saati: 05.37
Yaşadığınız olayı anlatınız: Merhaba. Olay ilk olarak ikinci elin oralarda başladı, birlik üyelerine 2vs1 ateş açtım arkadaşlar yaralıya düştü, ardından Jordan Little geldi, ateş açacak gibi oldu geri kaçtı. Yol üstünde arkamıza 2 araç takıldı ve ikisinide 100 hasar yaparak izimizi kaybettirdim. Yani toplam/genelleme olarak 10 dakika sürecek bir çatışma gibi bir şey oluştu. O olaylardan bir 15 dakika daha geçtikten sonra arkadaşım ile kumara girdik, oynuyoruz falan. Rudy Ray adlı oyuncu kumarhaneye giriş sağladı. Yanıma geldi, "kalktın mı?" demeye başladı. Bende devam ettim, aramızda sözlü bir çatışma oldu. Ardından dışarıya cesaretin varsa çık dedi. Dışarıya çıktım, baktım hiç bir şey yok. İçeriye girdim tekrar oynamaya başladım, ardından arkadaşıma skin editlemeye devam edeceğim. Hooda gidip afk bırakıyorum gelecek misin? diye soru sordum. Oda onayladı, onaylı hood bölgemize yol alırken arkadaşlar pusuya yattığı yerden çıkıp bir anda ateş açmaya başladı. Uyku sersemliği ile ne olduğunu şaşırdım, arkadaşlara baktım falan. Ondan sonra iyice kendime geldiğimde Jordan Little ve birliğinin sıktığını fark ettim. Onaylı hood baskın izniniz var mı diye sorduğumda hadi hadi demeye başladı, üstüne PM engeli atıp cevap vermedi.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Onaylı hood bölgemde hiç bir türlü FEAR-RP yapmayıp üstüne üstlük sokağımda bana ve sokakta "GANGSTER RÜTBELİ" sözü geçen birisine ateş açtılar. Bu durumdan dolayı CK talebi kuralları bölümüne başvurdum. FEAR-RP dışındakiler açılmayacağı yazıyordu, buda aşırı büyük bir FEAR-RP ihlali. Bu olaydan dolayı CK etmek istiyorum. Zaten aramızda olan orta çaplı bir savaşı bitirmeyi deneyeceğim. Jordan Little adlı arkadaşın CK izni verilir ise öldürüp hem saygınlık kazanıp hemde gücümüzü ortaya koyup karşı tarafa gerekli rolleri yaptıracağız.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
(Kanıtta her hangi bir oynama yapılmadı. Video programım nedense böyle çekmiş, özel bir video çekebilirim ya da uğraşarak editleyebilirim. Her şey admin isteğine bağlı, bir oyuncu isterse atmayacağımı belirtirim.

Video programı öyle çekmiş ama son sahnede nedense kamerayı sol tarafa kaydırıp Guantanamo hood onayı uyarısını kareye sokabiliyor ajslkfhaskjdhaksdh. Demek ki neymiş video programın o kısımları da gayet güzel şekilde çekebilmiş ve sen de güzelce editini yapmışsın, yoksa nasıl kaydıracan o ekranı demi? Kardeş sen Samp alemindesin kurtların sofrası burası, üç beş çakal numarasıyla king adminleri kandırabileceğini falan mı sandın ne yaptın? Çok yanlış gelmişsin he söyleyim...Hani bi de edit yapılmadı diyor ya hastayım bu tip yalanlara da. Video da otomatik algılayıp sola kaydırıyor ekranı canım tabii...

Eh. Videoyu özelden ekran açarak gösterebilirim? Videonun sadece alt kısmı var, bir tarafı gösterirsem bir taraf gösterilmeyecek. Sırasıyla gösterdim. Bu kadar yanlış düşünce sahibi olma. Gerçi senden ne beklenir?

Edit: Ayrı bir şey olarak, önemli olan sıktığı kısım değil mi? Bu kadar merak ediyorsan discord adresini bırak, videonun sadece alt kısmı çektiğini göstereyim.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Baranov Lv.29
« Yanıtla #4 : 07 Mart 2019, 12:31:10 »
Şuanda herhangi bir birliğin bulunmamakta ve ck talebini açtıktan sonra o birliğe katılırsan talebin geçerli sayılmaz çünkü olay yaşanırken o birlikten değildin bu yüzden sana ateş açabilir başka birliğin hood bölgesine kaçamazsın ck talebin geçersiz sayılır.
Yanımdaki Guantanamo birliğinden, kaçtığımız falan yok. Onda her hangi bir görüntü olmadığından ben açtım.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Baranov Lv.29
« Yanıtla #5 : 07 Mart 2019, 12:37:44 »
Birincisi orada aracı süren bendim. ve size daha hooda girmeden sıktık sizde hoodunuza kaçtınız orada durup geri gelmemin sebebi rolü /bden bölüp videodayım mesut. yazdın bende cevap vericektim vermeyip devam ettim, hoodunuzun içinde sıkmadık!
Videoyu düzgün bir şekilde izle. Hooda kaçtığımız falan yok, aracı durduruyorum. Hadi kaçsak bile, düşünsene sana ateş açılıyor. Düşman olduğun bir çete. Ne yapacaksın?

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Baranov Lv.29
« Yanıtla #6 : 07 Mart 2019, 12:39:31 »
Ya sanki CK edebilceksin de burada CK talebi açmışsın birde eheuheu

Kaç vs kaç istiyorsunuz?

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Baranov Lv.29
« Yanıtla #7 : 07 Mart 2019, 12:42:09 »
Birincisi orada aracı süren bendim. ve size daha hooda girmeden sıktık sizde hoodunuza kaçtınız orada durup geri gelmemin sebebi rolü /bden bölüp videodayım mesut. yazdın bende cevap vericektim vermeyip devam ettim, hoodunuzun içinde sıkmadık!
Videoyu düzgün bir şekilde izle. Hooda kaçtığımız falan yok, aracı durduruyorum. Hadi kaçsak bile, düşünsene sana ateş açılıyor. Düşman olduğun bir çete. Ne yapacaksın?
Hooda kaçtığımız yok derken? orada pusu kurup sana drive-by attık sen hooda kaçtın videoda açık ve net.
Aşırı hızlanmış bir şekilde geliyoruz. Zaten hooda giriyoruz, drive-by kalkıyorsunuz. Eden bulur demişler.

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2019, 13:48:37 »
Öncelikle gönderdiğin videonun kırpılmamış halini göndermen lazım. Videoda hiçbir oynama yapmamış olmalısın. İkinci olarak olayı anlatmaya başlayayım..

Öncelikle arkadaşlarla aramızda çatışma yaşandı, RK ettik.
https://images-ext-1.discordapp.net/external/Wl2Zm70FmXK-5gtmoMy0QBHwVufQKJ2yoF-l7Nc8bzA/https/www.upload.ee/image/9664726/sa-mp-848.png?width=1192&height=670

24 saat geçmemesine rağmen arkadaşlar tekrar saldırarak RK ihlali gerçekleştirdiler.
https://i.hizliresim.com/XMjbj3.jpg

Bu olaydan sonra adamlarımı toplayıp saldırıya gittik ve adamlar güvenli bölgeye sığınıp yaklaşık yarım saat orada beklediler.
https://images-ext-2.discordapp.net/external/TPfcxFutCquVgqXcyJC5UkzA8trr43SJJixvb4_0ed0/https/www.upload.ee/image/9664994/sa-mp-866.png?width=1192&height=670

Bunun üzerine güvenli bölgenin çıkışında arkadaşları bekledik, çıktıklarında saldırıya başladık. Hooda kadar saldırı gerçekleştrdik. Hood içerisinde adamları düşürme fırsatımız varken hoodun içerisinde olduğumuz için saldırıyı sonlandırık kaçtık ve korku rolünü gerçekleştirdik.

Not: Hoodun içerisinde 1-2 saniye fazla durmamızın sebebi arkadaşın /b'den yazması ve bizim şoförün onunla diyaloğa girme isteği. Bunu kendisi de belirtmiş. Savunmam bu kadar, hooda bir saldırı gerçekleştirilmemiştir ve özellikle hoodda bir saldırı yapılmamıştır. Çarpıtılmış bir CK talebi.

&feature=youtu.be

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Baranov Lv.29
« Yanıtla #9 : 07 Mart 2019, 14:26:24 »
RK olayına değinerek başlayayım. İkinci el üzerinden araç alacaktım, silahımı koymak için. Geldiğimizde arkadaşlarınız oradaydı. O arkadaşlarınızla her hangi bir çatışmaya girmedik. Üstümüzde zaten silah duruyordu, aktif bir çatışmaya girmeden gerekli çatışmayı/göz korkutmayı gerçekleştirerek devam ettik.
Kumarhane olayında ise tamamen başka bir amaç olmadan kumar oynamaya girdik. Benedict bir süre oynadıktan sonra çay koymaya gidiyorum dedi, onayladım beklemeye başladım. Sizin oraya pusmanız ve hooda kadar takip etmeniz başlı başına bir kural ihlali.
RK olayından sonra zaten size saldırılacak bir davranış olmadı, savunma durumuna geçildi. Yarım saat beklediğimin gözle görülecek bir kanıtı yok. Videonun kırpılmamış hali değil, yarım ekranını gönderebiliyorum. Tabii bekleyecek isen gönderebilirim, şuan müsait değilim. He bu arada, aramızda gleen park bölgesinde çatışma falan yaşanmadı.