Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jacob Spincer // İşyeri (Bar) başvurusu.

Başlatan Mr.Zenci, 07 Mart 2019, 04:27:17
Okunma sayısı 423 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mr.Zenci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:00
Toplam oynama: 102 gün, 13 saat
Birlik: ***** ****ers
Jacob Spincer // İşyeri (Bar) başvurusu.
« : 07 Mart 2019, 04:27:17 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Jacob Spincer,Anella Jefferson,Charles Jefferson,Charles Rachelle,Jack Gray ve b.

1.02:Oyun içi seviyeniz?:14

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Skull Crime Gang, Evet birliğe ait olacak

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Hafta içi 6 gün,20:00-08.00 aktiflik sürem.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:Hayır in character bir hapise girmedim.
Spoiler:

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü): https://i.hizliresim.com/8a36La.png ; https://i.hizliresim.com/NndL2O.png
Spoiler:
2404.33, -1184.70, 30.58, 166.00
2.02:İşyeri adı:Skull's Bar.

2.03:İşyeri tipi:MC Bar I

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Jacob Spincer 21.01.1994'de U.S.A/Los Santos'da dünyaya gözlerini açmıştır çocukluğunda çalışkan bir insan olan daha 13 yaşındayken yaşadığı mahalledeki büyüklerinden Afro-Amerikan kültürünü öğrenmiştir 15 yaşına geldiğinde babasını araba kazası sonucu kaybetmiştir,daha çocuk olan Jacob kendisine ve hasta annesi ile küçük kız kardeşine bakmak için 15 yaşında bir pizzacı dükkanında teslimatçı olarak çalıştı yıllar geçtikten sonra Jacob'un amcası "Carl Spincer" mahalleye döner Carl uzun zaman Büyük Britanyada çalışıp para kazanmıştır. Jacob yıllarca çalışıp 60.000 dolar biriktirmişti, Amcası Carl kardeşinin oğlu olan Jacob'un babası gibiydi,Jacob 25 yaşına geldiğinde amcası ile bir iş kurmaya karar verir ve East Los Santos Taraflarında bir bar açmak için Los Santos Goverment'den izin alırlar.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC:Il-legal işlerin dönmediği insanların akşam saatlerinde eğlene bileceği,bazen MC'lerin toplanıp şarkı söyledikleri,şehirdeki insanların özelliklede gece saat 01.00'den sonra insanların toplanıp eğlenip sohbet edebileceği bir bardır. OOC:Akşam saatlerinde insanlar sadece Idlewood'da toplanıyor bu biraz saçma oluyor biraz başka hoodlardada rol yapılmalı bence bu yüzden sunucudaki rol ortamına biraz da olsun katkı sağlaya bileceğimden eminim bir yandan da gececi olduğum için barı açıyorum geceleri millet dağınık rol yapmasın toplansın diğe.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Yukarda anlattığım gibi geceleri sunucudaki aktif olan kişileri bara toplayıp aktif rol ortamı yaratmak istiyorum kısaca.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Bar'da bir çok etkinlikler yapacağız bu barı kar etmek için açmıyoruz sadece insanların eğlenmesi için açıyoruz bara gelen herkesi eğlendirmeğe bakacağız huzursuzluk veren şahısları bardaki kara listeye alacağız bar her pazar günü bedava giriş bileti ve bedava içki dağıtacaktır ve içki fiyatlarımız diğer barlara baktığımızda daha ucuz ve kalitelidir.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "ŞatFayır"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Hamdi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2021, 15:32
Toplam oynama: 114 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Jacop Spincer // İşyeri (Bar) başvurusu.
« Yanıtla #1 : 07 Mart 2019, 04:30:04 »
Güzel roller çevirmeyi düşünüyoruz

Çevrimdışı Tokyo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Şubat 2022, 23:27
Toplam oynama: 210 gün, 1 saat
Ynt: Jacob Spincer // İşyeri (Bar) başvurusu.
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2019, 23:23:48 »
kolay gele

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 16:47
Toplam oynama: 190 gün, 14 saat
Ynt: Jacob Spincer // İşyeri (Bar) başvurusu.
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2019, 14:51:59 »
Eklendi.