Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

TGB - Ten Green Bottles - cho95 [DEĞERLENDİRİLİYOR]

Başlatan DWTH3BL4CK1NG, 23 Şubat 2018, 21:50:28
Okunma sayısı 352 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DWTH3BL4CK1NG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Eylül 2018, 05:52
Toplam oynama: 16 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

Genel bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Dwayne Winston - Diamond Winston

1.02:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:LSPD Özel Basını birliği için PD Bar açacağım. (LSPD Abarti onaylı bir birlik olacağız)

1.03:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftanın 7 günü Hergün ise 10 saatten fazla oyunda olacağım.

1.04:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:Girmedi.

İşyeri bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.02:İşyeri adı:Ten Green Bottles

2.03:İşyeri tipi:Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakter kanadalı bir bayan tek abisi var ikiside siyahi karakterlerin annesi fransız babası ise kanadalı sonrasında ise Santos'a kişiler geldi abi kardeş olarak ailevi mal varlıkları üst gelirli bir aileydi erkek kardeşi Dwayne Winston Polis Departmanı ve kendi ailevi mal varlığı sayesinde Diamond'a isteğini karşılayacak bir miktar para bıraktı ve işyerini almaya karar verdi.(buraya)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İşyerimiz özellikle PD için IC olarak rol çıkartmak mesai dışarısında takılacakları bir mekan olacak kişi IC olarak departmanda bir sevgilisi var ve onunla birlikte mesai dışarısında bu alanda rol yapacaklar. (buraya)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):İşyerinin sunucu üzerinde PD ve siviller (Legal) rol yapanlar için büyük bir rol çıkartacağını ve sunucuda büyük bir işletmeye dönüşeceğini düşünüyorum.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Karakter tamamen PD için özel bir basın kuruluşu ayrıca bir bar olacaktır. Siviller ve özellikle PD mensuplarını memnun etmek ve KOD 7 durumlarında bulunabileceği güzel bir işyeri olacaktır.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, DWTH3BL4CK1NG; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cho Hobbison Lv.16
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Şubat 2024, 23:54
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat