Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Konu hakkındaki düşünceniz nedir?

Destekliyorum 👍
61 (92.4%)
Desteklemiyorum 👎
5 (7.6%)

Toplam Oy Verenler: 66

Vergileri telefondan ödemek. [ En kısa sürede bakılmalı. ]

Başlatan CapsLock41, 06 Mart 2019, 00:28:58
Okunma sayısı 2042 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ares

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ares Vin Lv.16
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Ekim 2021, 16:10
Toplam oynama: 62 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Vergileri telefondan ödemek. [ En kısa sürede bakılmalı. ]
« Yanıtla #30 : 09 Mart 2019, 23:40:11 »
Başarılı

Çevrimdışı Looikes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Haziran 2020, 23:06
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Ynt: Vergileri telefondan ödemek.
« Yanıtla #31 : 09 Mart 2019, 23:41:12 »
Mantıklı geldi, ama biraz daha gelişmesi gerek. Telefondan para yatırma kşlemleri felan pek gerçekçi olmaz o yüzden illa banka hesabından para gidecek ATM ye gidene kadar ATM de ödesin borçlarını

Çevrimdışı CapsLock41

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Nisan 2022, 17:57
Toplam oynama: 93 gün, 18 saat
« Yanıtla #32 : 09 Mart 2019, 23:50:52 »

Çevrimdışı ZexDrax

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Şubat 2023, 10:34
Toplam oynama: 160 gün, 0 saat
Ynt: Vergileri telefondan ödemek.
« Yanıtla #33 : 10 Mart 2019, 00:44:49 »
Mantıklı geldi, ama biraz daha gelişmesi gerek. Telefondan para yatırma kşlemleri felan pek gerçekçi olmaz o yüzden illa banka hesabından para gidecek ATM ye gidene kadar ATM de ödesin borçlarını

Basit düşünmeyelim. Zaten devir teknoloji devri farkındaysak, teknoloji bir nevi bizi bağladı veya hapsetti diyeyim. Bu da teknolojik bir ar-ge, bence olabilir. Sistemsel mümkünse, neden olmasın?

Çevrimdışı CapsLock41

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 10 Mart 2019, 18:49:10 »
.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #35 : 10 Mart 2019, 19:09:44 »
herkes üzerine para alıp gezmiyor, telefona para yatırma saçmalığı olmaz dert etmeyin

gelirse bile, vergiyi öderken ekstra vergi verilebilir. oturduğun yerden ödüyorsun. atıyorum, 1 dolar vergiyi telefondan ödersen 5 dolar olarak ödersin. 100ü 500 gibisinden. abartı mıdır değil midir bilmiyorum ama en uygunu bu.

forumdan ödeme sistemi yapılabilir mi bilmiyorum ama yapılabilse bile vergi sisteminin asıl amacı pasif ev/araçların silinmesi. yani zaten oyunda pasif olan birinin evi aracı yer kaplamasın diye var. onun yerine pasife geçerken evi/aracı satabilirsin.

Çevrimdışı CapsLock41

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 10 Mart 2019, 19:12:27 »
herkes üzerine para alıp gezmiyor, telefona para yatırma saçmalığı olmaz dert etmeyin

gelirse bile, vergiyi öderken ekstra vergi verilebilir. oturduğun yerden ödüyorsun. atıyorum, 1 dolar vergiyi telefondan ödersen 5 dolar olarak ödersin. 100ü 500 gibisinden. abartı mıdır değil midir bilmiyorum ama en uygunu bu.

forumdan ödeme sistemi yapılabilir mi bilmiyorum ama yapılabilse bile vergi sisteminin asıl amacı pasif ev/araçların silinmesi. yani zaten oyunda pasif olan birinin evi aracı yer kaplamasın diye var. onun yerine pasife geçerken evi/aracı satabilirsin.
Kardeşim geçen ay telefondan oturduğum yerden evin vergisini ödedim. Banka hesabımdan düştüler parayı... Ayrıca vergiye vergi kesmek?  O daha da saçma zaten.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #37 : 10 Mart 2019, 19:14:00 »

Kardeşim geçen ay telefondan oturduğum yerden evin vergisini ödedim. Banka hesabımdan düştüler parayı... Ayrıca vergiye vergi kesmek?  O daha da saçma zaten.
o tip işlerden anlamıyorum
realistik midir değil midir hiç bilmiyorum
fakat sen hükümet binasına kadar, 1 dakika araç sürmeye üşeneceksen oturduğun yerden öderken para kesmeli.

Çevrimdışı CapsLock41

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 10 Mart 2019, 19:18:15 »

o tip işlerden anlamıyorum
realistik midir değil midir hiç bilmiyorum
fakat sen hükümet binasına kadar, 1 dakika araç sürmeye üşeneceksen oturduğun yerden öderken para kesmeli.
Size de fikir beğendiremiyoruz yahu.. Pratik güzel bir sistem olmuş olacak işte.

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
« Yanıtla #39 : 10 Mart 2019, 19:53:45 »
Verginin bir kısmını ödeme olayı getirilmeyecek onu söyleyeyim.