Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinaya atılan iftiralar ve Hera (Doğukan) hakkında düşüncelerim

Başlatan MemorY, 05 Mart 2019, 21:16:03
Okunma sayısı 1172 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MemorY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 01 Mart 2023, 23:03
Toplam oynama: 26 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Gözünü seveyim genel sohbet de admin öven konular açma, sürekli övüyorsun sürekli olarak iyi şeyler söyleyip sunucuyu sütten çıkmış ak kaşık olarak tanımlıyorsun işte bu yanlış ve sunucu yavaş yavaş dm roleplay dönüyor haberin yok?

Farkındaysan bir yandan övüp bir yandan gömüyorum eleştiri var aralarında dikkat edersen konuyu dikkatle oku

Çevrimdışı MemorY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Çoğu tespitin yanlış
"1000 kişi ise : 100'ü yeni başlamış 400'ü orta rol bilen 70'i afk 530'u ise roleplay'a alışmış hard insanlar"

Ben şuana kadar sunucu içinde hard rol yapan görmedim veya millet hard roleplay yaptıgını sanıyor.
Rinanın bir tek sistemleri iyi başka hiçbir sunucuda görmedim ama oyuncularına gelirsek o kadarda iyi degil.

Hangi ortamlarda bot diye konuşuluyor bilmiyorum ama geçin şunları eski muhabbet.
Evet oyuncusu çok ama bu oyuncularla gelen binlerce sorun var ve öyle ki göz ardı ediliyor. Helperlar konusunu açmayacağım bile. Polislerle role girenler yakalanacakları zaman veya hapise girecekleri zaman oyundan çıkıyor veya kural ihlalleri yaparak kaçıyorlar. Polisler desen departman içi ayrı bir olay. O konu hakkında ayrı bir tartışma açılır mesela. Kısacası gir oyna boşver eğlencene bak bu kadar düşünme.

Kanka hard dediklerime rastlamak zor onlar daha çok birliklerinde ve başka yerlerde rol yapıyorlar idlewood tek rol bölgesi değil ama düşüncen için sağol

Çevrimdışı MemorY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
1000 kişi var, oyuncu sayısının fazla olması ve rol yapacak insan aramanın zor olmaması bu açıdan güzel.

Fakat bahsedildiği gibi, bir elmanın ıssırılmış dilimi gibi bu oyuncular. Yarısı AFK, yarısı yetkili, yarısı rol amaçlı girer yarısı vakit öldürmek için girer ve benzeri.

Sunucuda ki çoğu oyuncu sorunlu, sorunlu oyuncular forumda rahatça gezinip sunucuda oyun oynayabiliyor. "DM atıyoruz" başlıklı videolar çekip forumda yayınlayabilen, oyun içinde ve yine adminlerin yanında "DM atıyorum, dmciyim, eski dmlerden kim kaldı ya" hitap tarzını takınan arkadaşların sayısı haddinden fazla. Buna rağmen bu arkadaşlar bu forumda barınabiliyor, oyun sunucusunda duruyor.

Hera konusunda diyebileceğim bir şey yok, çok fazla muhabbetim olmayan birisi. Sunucunun sadece sistem ve belirli kitlesi dışında diğer kitle ve ayrıntılarını yetersiz buluyorum. Onun dışında senin bu konuyu açıp da prim kasmanı da yetersiz bulup bu durumda duyduğum üzüntüyü belirtiyorum.

Prim kasma amacım olsaydı Hera'yi yalardim şuan  sunucuda Dm var oyunda afkler ve yeni başlamış veya low Rp troller var demezdim düşüncen için teşekkür ederim iyi günler

Çevrimdışı davidd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Aralık 2018, 08:23