Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinaya atılan iftiralar ve Hera (Doğukan) hakkında düşüncelerim

Başlatan MemorY, 05 Mart 2019, 21:16:03
Okunma sayısı 1147 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
yani o kadar aktif insan var da maalesef ben bi tane rol yapan birine rastlamadim
O kadar aktif insanın arasında olmuyorlar/olmuyoruz.

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
Bir şeyi eleştirilicekse hem artı hem eksi yönleri ile eleştirilmeli.

Çevrimdışı keskin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 05 Haziran 2024, 01:07
Toplam oynama: 479 gün, 8 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
apo kimki zaten

Çevrimdışı davidd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Aralık 2018, 08:23
Toplam oynama: 70 gün, 12 saat
Gözünü seveyim genel sohbet de admin öven konular açma, sürekli övüyorsun sürekli olarak iyi şeyler söyleyip sunucuyu sütten çıkmış ak kaşık olarak tanımlıyorsun işte bu yanlış ve sunucu yavaş yavaş dm roleplay dönüyor haberin yok?
bunu bir helpermi söylüyor hemde sunucuyu ve adminleri yalaması gerekirken

Çevrimdışı Perryapim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
April Banks Lv.12
Son giriş: 17 Mart 2019, 21:34
Toplam oynama: 33 gün, 4 saat
Çoğu tespitin yanlış
"1000 kişi ise : 100'ü yeni başlamış 400'ü orta rol bilen 70'i afk 530'u ise roleplay'a alışmış hard insanlar"

Ben şuana kadar sunucu içinde hard rol yapan görmedim veya millet hard roleplay yaptıgını sanıyor.
Rinanın bir tek sistemleri iyi başka hiçbir sunucuda görmedim ama oyuncularına gelirsek o kadarda iyi degil.

Hangi ortamlarda bot diye konuşuluyor bilmiyorum ama geçin şunları eski muhabbet.
Evet oyuncusu çok ama bu oyuncularla gelen binlerce sorun var ve öyle ki göz ardı ediliyor. Helperlar konusunu açmayacağım bile. Polislerle role girenler yakalanacakları zaman veya hapise girecekleri zaman oyundan çıkıyor veya kural ihlalleri yaparak kaçıyorlar. Polisler desen departman içi ayrı bir olay. O konu hakkında ayrı bir tartışma açılır mesela. Kısacası gir oyna boşver eğlencene bak bu kadar düşünme.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:06
Toplam oynama: 71 gün, 4 saat
Gözünü seveyim genel sohbet de admin öven konular açma, sürekli övüyorsun sürekli olarak iyi şeyler söyleyip sunucuyu sütten çıkmış ak kaşık olarak tanımlıyorsun işte bu yanlış ve sunucu yavaş yavaş dm roleplay dönüyor haberin yok?

Görülen yanlışları ve eksikleri söylemek gerek. Bana kalırsa gelmesi gereken çok katı kurallar var ama gelmiyor. Ah bi yetki gelse bana sen o zaman gör.

Ver yetkiyi gör etkiyi.  8)

Çevrimdışı David

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 00:15
Toplam oynama: 79 gün, 7 saat

Görülen yanlışları ve eksikleri söylemek gerek. Bana kalırsa gelmesi gereken çok katı kurallar var ama gelmiyor. Ah bi yetki gelse bana sen o zaman gör.

katı kurallar, katı kurallar çerçevesin de oynamak isteyen bir oyuncu zaten medium-rp sunucudan çıkar hard-rp oynar, katı kurallar yapıcaz diye sunucunun kapanmasına sebep olan örnek bir önceki sunucu var zaten, o yüzden insanlar rahat rahat oynayıp zevk almak istiyor, bu yüzden de sunucu medium-rp olarak geçiyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat

Oyuncuya kurali dayarsan kimse oynamaz. Bu sadece Rina icin degil genel olarak RP alaninda kesin birseydir. Burasi devlet dairesi ya da nizamiye degil oyun oynama ve stres atma yeri. Kuraldan cok oyunculara neyin ne oldugunu gostermeniz gerekir bunun icin de yetkiye ihtiyaciniz yok.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14

katı kurallar, katı kurallar çerçevesin de oynamak isteyen bir oyuncu zaten medium-rp sunucudan çıkar hard-rp oynar, katı kurallar yapıcaz diye sunucunun kapanmasına sebep olan örnek bir önceki sunucu var zaten, o yüzden insanlar rahat rahat oynayıp zevk almak istiyor, bu yüzden de sunucu medium-rp olarak geçiyor.
Bunu söyleyebiliyorsanız oyun esnasında DM yediğiniz zaman sinir olmuyorsunuz o zaman ilginç çünkü ben bir roleplay serverında dm yediğim zaman sinirleniyorum.Katı kurallardan kastım adamı banlayalım değil sistemler gelişsin ama sistemler gelişirken rol ortamı olduğu yerde saymasın oda gelişsin ki bu sunucunun oyuncusu aga zaten rina low ya diyemesin  ;)

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14

Oyuncuya kurali dayarsan kimse oynamaz. Bu sadece Rina icin degil genel olarak RP alaninda kesin birseydir. Burasi devlet dairesi ya da nizamiye degil oyun oynama ve stres atma yeri. Kuraldan cok oyunculara neyin ne oldugunu gostermeniz gerekir bunun icin de yetkiye ihtiyaciniz yok.
Katı kuralları yanlış anlıyorsunuz hard rp gibi davranılmasına karşıyım ama misal dm yapan bir oyuncuya 10-15 gün silah yasağı gelsin örneği gibi bunlar çoğaltılabilir