Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(
Herman_Peterson)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(11)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Los Santos Medical Fire Departman Üyesiyim // Birliğe ait olmayacaktir.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Hergün)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu:2.02:İşyeri adı:(Stella Restorant)
2.03:İşyeri tipi:(●Restorant I)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Herman Peterson sabahlari sürekli düzenli olarak kalkıp Restorant'a gidip çalışıyor bu yüzden düzenli olarak hergün Restorant'a çalışıyordu ve başarsi arttiği için Restorant açmak istedi bu yüzden sürekli ve parayi harcamadan gece gündüz Mimarlik gibi işlerde yaparak parayi denkleştirdi.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC ; Restorant'a birçok kişiye hizmet ve oradaki çalışanlar gelenler için bi Örnek bi Kişilik olacaktir OOC : Restorant rolleri gidikce artirmak ve roller daha çok sıkla yapmak.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Restorant Rolleri daha çok artacak ve ilgi görecektir bizler sayesinde.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(birçok issizlere ve lisansli olan kişilerle yemek nasil yapilir gibi ve sağ duyu gibi davranişlar öğretilir oradaki ilgi örnek bi kişi olduğumuz için bir çok kişi yansiyacaktir bu.Sadece oradaki tecrübemiz yeterli olacaktir.)
Ben, "Queen"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.