Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İş yerleri ve Ofisler HK. - 23.02.2018

Başlatan Victorian_Dumbass043, 23 Şubat 2018, 18:55:47
Okunma sayısı 556 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Kasım 2020, 23:50
Toplam oynama: 89 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
İş yerleri ve Ofisler HK. - 23.02.2018
« : 23 Şubat 2018, 18:55:47 »
İş Yerleri ve Ofisler Hakkında

Bölüm Bir : "Ne diyorsun sen?"

Sunucuda yeni gelişmeler oldukça daha güzel bir ortam oluşuyor ki Geliştirici Bölümünde çalışan Yetkili Üyeleri bu işi daha huzurlu ve refah bir sunucu için uygular ama düşünmüyorlar. Ya Legaller? Sunucu'da her yeni güncelleme Legal Rolcüleri bir adım uzaklaştırıyor. İllegal sayısı artıyor ve Los Santos'un Orta doğudan bir farkı kalmıyor. AK-47'ler havada uçuşuyor, Deneyimsiz LSPD Üyeleri ile Deneyimliler ooc açıdan tartışıyor ve Legaller ise orta da kalıyor. Böcek ilaçlamacısı, Basıncısı, Dondurmacısı. Hepsi bir hevesle girdiği rolden kanser hastası olarak çıkıyor. Dolayısıyla yeni gelen güncellemeler her ne kadar refah bir ortam sağlamak için getirilse bile tek bir taraf düşünülerek getiriliyor. Diğer taraflar kimsenin belden aşağı mahrem bölgesinde değil!

Bölüm 2: Peki o halde biz ne yapmalıyız?

Çoook basit! İki çözüm yolum var sizin için Değerli Geliştirici bölümü Üyeleri. İki çözüm.

1- İşyerleri ve Ofisleri Legal rolcüler için seviye sınırlamasız ve daha rahat halde alınması için işlemlere başlamanız.

2-İş yerleri ve Ofisleri ücretsiz admin denetimi yoluyla yeterlilik başvurusu ile 10 dükkan / ofislik kontejyan ile klişe sorular sormadan işlemlere başlamanız.

En önemlisi ise siz oyuncu kardeşlerim için geliyor; Neden kol kola verip bu konunun altına ciddiyetimizi dışa vurmuyorsunuz? Eğer sessiz kalırsanız bunu sevdiğiniz anlamına gelir ki Yetkili üyeler bir sorun görmediği için sessizlik içinde huzurla uykularına dalarlar. İyi forumlar sevgili Kandaş forum sakinleri.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: İş yerleri ve Ofisler HK. - 23.02.2018
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2018, 19:01:01 »
konularını git gide sevmeye başlıyorum  :D

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2018, 19:54:04 »
Konu düzeni ve anlatım çok güzel :D

Destekliyorum, legal rolcüler ve siviller için yararlı öneriler.

Çevrimdışı Gölge

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2022, 23:25
Toplam oynama: 64 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2018, 21:14:05 »
1- İşyerleri ve Ofisleri Legal rolcüler için ucuza satışa başlamanız.
Bu dediğiniz olmaz, neden olmaz? İş yeri fiyatlarını değiştirmek bir şey ifade etmez. Artık iş yeri almak için iş yerinde genellikle rol yapmanız gerekiyor. Bu yüzden iş yeri alan kişi legal&il-legal rol yapsa da iş yerini işletmiş oluyor.

Fakat konuya genel olarak bakacak olursak biraz daha detaylandırıldığında çok yararlı olabileceğini düşünüyorum.
İş yerleri ve ofisler legal oyuncuların vazgeçilmezi, farkındayız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Kasım 2020, 23:50
Toplam oynama: 89 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2018, 21:26:19 »
Evet. Ar-ge önerisine düzenlemede bulunduktan sonra bu algınızda kırılacağını düşünüyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2018, 17:46:11 »
Alıntı yapılan:  Gölge
Bu dediğiniz olmaz, neden olmaz? İş yeri fiyatlarını değiştirmek bir şey ifade etmez. Artık iş yeri almak için iş yerinde genellikle rol yapmanız gerekiyor. Bu yüzden iş yeri alan kişi legal&il-legal rol yapsa da iş yerini işletmiş oluyor.

Legal bölümün de bulunan oyuncular oldukça zor koşullar ile karşı karşıya kalıyor az çok fark ediyorum bunu. Fakat bahsettiğiniz gibi bir bulgu gerçekleştirilse ikili çatışmalar ile karşı karşıya kalırız. Şuanlık Desteklemiyorum. fakat gelişime açık bir AR-GE.