1- Destek ama çalmaya kalkan akıllılar olabilir, o yüzden ona da bir şey bulunmalı.
2- Destek.
4- Max ücret ayarlanabilir, destek.
5- Destek.
6- Mantıklı.
7- Mantıklı, destekliyorum zor ama yapılabilinir.
8- Bu da mantıklı, hatta borsa da farklı para birimlerine de yatırım yapabilelim. Hatta rupi değersizleşince haberciler siyaset haberi yapar bu birden fazla role neden olur.
9- Olabilir, baya mantıklı destekliyorum.
10- Onun yerine vipler kendine seçebilir ama bunu script e uyarlamak çok zor, yetkililerin işini zorlaştırmaktansa bir dili beğenelim.
12- Gerek yok, kim ne rolü yapmak isterse onu yapar. Amaç eğlence, sunucu medium sunucusu.
13- Destekliyorum, sunucu da güvenilmez çok kişi var. Hatta fazla eşya çeşidi olabilir, seyyar satıcılık yapabilirler.
14- Bornozlu skinlerde gelebilir, Destekliyorum.
15- O zaman da önüne gelen araç çalar zira iş yapmıyor olsaydı benim arabam günde 50 kere çalınmazdı. Legalim, polislerde bakamıyorlar. Geçen arabam buga girmişti yetkili de yoktu sabah baktığımda hurdadaydı. Böyle fırsatçı bir kitle yüzünden olmaz. Hatta daha da nerf yiyebilirler.
16- Destek, arkadaşa özel sekme çıkabilir koyduğu silahı ev sahibi alamaz.
17- Destek
19- Destek
20- Destek
22- Olabilir, bu saye de hakkı olan hakkını alır.
23- Olabilir fakat bunu ado dan belirtebilirsin, sunucuda genel olarak kadınlara yürüyen ya da erkeklere laf atan belli bir topluluk olduğu için bununda boşa çıkmasından korkuyorum ama neden olmasın?
24- Abartırlar, aileyi illegaller awkward bir vaziyette kullanıp oyuncuları soğuturlar. Rolsel işler için sisteme gerek yok.
25-(Yeni) Olabilir, rol konsepti değiştirmek isteyenlerde parasını alıp başka bir role geçerler. Amaç eğlence, burası bir rp sunucusu.
26-(Yeni) Eskilerden kastın ne ki, daha bir hafta önce sunucuya başlamış bir arkadaşım afk bırakarak direktif olarak 14 lv olmuştu nitekim ben 16 lv im ama bana rinanın bir kıyağı olmadı zira illegallerin önü yeterince açık zaten, az rol yapsınlar klişe çetecilikten çok.
27-(Yeni) İş yerleri zaten illegal kişilerden oluşuyor eğer toptancılık, manav sistemi eklenirse ve insanlar toptan mal alıp sertifikayla government vergi memurlarından verdikleri vergi karşılığında dükkanda satış sergiler gibi bir sistem olsaydı işe yarardı ama şu an için yaramaz.
28-(Yeni) O zaman da idlewood daki evleri 500 değeri olmazken 1m e satmaya kalkanlar olur yine de destek, almazlar zaten.
29-(Yepyeni) Gerek yok, satacağın zaman satılığa koyarsın yakındaki kişi gidip alır istediğin hızla.
30-(Eklenti) Bence sunucuya ls airport eklenebilir, benim shamalım var mesela uçaklara özel meslekler gelebilir havadan sivil ya da ticari taşımacılık gibi. Hoş olur ve havalimanına da araba ile pursuit atan tiplemeler yerine sadece uçağı olanlar ve yetkili kişiler girebilmeli bence.