Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(
Randall_Loretta, Randall WattonJoshua Chadwick,Biggie Jewish,Fernando Watton,Vladimir Kalashnikov,Vlad Zaytsev.)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(21)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Maggy TV birliğindeyim, fakat birliğe ait olmayacak kendim aktif olarak işleteceğim.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(7/24 aktifliğim bulunmakta.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:(Loretta Night Club/Bar)
2.03:İşyeri tipi:(Public Bar)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Karakterim önceden değişik türlü işler ile uğraşmaktaydı, her şeyi düzene sokmak için geri çekildi bir şeyin düzeleceğini inanarak bu yola koyuldu. Zamanında dostlarından gelen bir miktar para ile ödemesini yapıcaktır.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC; Her gün boş boş dolanmak biraz insanı sıkıyor, uzun süre düşündüğüm işi yapmak zorunda kaldım ve Club/bar açmaya karar verdim.
Los Santos'da bir ilk olarak gelişme aşamasındayız, kendimize özgü ve şarkılar kendimize özgü tarzı ile birlikte yakın zamanda kapısını açıcak olan Loretta Night Club'un internet sayfasına hoş geldiniz; Uzun zaman sonra tekrardan Night Club pasiften çıktı ve tekrardan sizlere kapısını açtı. Eğlence dolu geceler, inanılmaz etkinlikler için barımız her gün aktif bir şekilde işleyecektir.
Yakın süreçte açılacak olan Loretta Night Club, sizleri çok güzel eğlendirecek haftanın üç günü eğlence ve çekiliş olacaktır, Önceden bizlere ulaşıp rezarvasyon alan kişiler V.I.P özel yerimizde karşılanacaktır, birbirinden güzel şarkılar ve içecekleri sizde kaçırmayın; YAKINDA! Açtığım zaman her şeyin yoluna giriceğini ve değişik insanlar ile tanışıcağıma inanıyorum yapabilirim, makamımı ve mevkimi yükseğe götürüceğim. OOC; Her gün aktif tutulan bir club/bar işleteceğim, ilgi duyuyorum yeteneklerimi sergilemek isterim.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Şehirde fazla aktif tutulan bir club/bar olmadığı için bu işe koyuldum, aktif tutup ve güzel roller ile sergileyeceğimi düşünüyorum. Sunucuya daha farklı bir etken yaratabilirim, değişik roller ve benzeri şeyler.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Kaliteli içkilerim ve kaliteli ortamım şehire değişik bir hava katıcaktır, her gün işletilen bir club/bar zor bulunuyor. Her gün aktif olarak orada olucağım ve ilgileniceğim. Değer verdiğiniz birisinin doğum günü mü? Arkadaşınıza sürpriz bir parti mi hazırlamak istiyorsunuz? Bunun için güzel bir mekana ihtiyacınız olacak, Bunun için buradayız Los Santos'un en güzel işleyişli olan mekanını sizlere sunuyoruz.
Düşündüğünüz eğlence için bize e-mail atın veyahutta telefon numaramıza ulaşın. Açıldığında alışılagelmemiş ve renkli etkinlikler düzenleneceği de biliniyor, Loretta Night Club özel olarak ürettiği içkileri uygun fiyatta sunuyor. Eğlenmek için bir yer arıyorsan, orası Loretta Night Club/Bar' olmalı.)
Ben, "Wattonx"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.