1-) Motorlara bisikletlerde olduğu gibi silah koyulmamalı, AK47 gibi silahları ufak bir bagaja sığdırmak bana göre mantıksız.
2-) Hediye ağacındaki map bence kaldırılmalı, sadece ağaç objesi kalırsa daha iyi olur.
3-) Oyuncular bardan başka işyeri açabilmeli, eskiden böyle bir şey vardı. Şu anlık iki taneyle sınırlı olsa, elektronikçi ve kıyafet mağazası olarak açabilsek ama açış fiyatı pahalı olsa olabilir.
4-) Bincoda bulunan özel skinlerin fiyatı artmalı.
5-) LSPD mensupları için araç bağlama noktası yapılmalı, bunu PD olarak objelerle yaptık ancak saçma oldu, map yapılırsa güzel olur.
6-) Idlewood da bulunan oturma yerleri, ek ağaçlar vb. bana göre kaldırılmalı zaten insanlar araçlarına veya oradaki demirlere yaslanıyor, illa oturmak isteyenler pizzacının kendi mapındaki sandalye objelerine oturabilir veya kendileri /sandalye yazabilirler.
7-) Zırhlı araçlar daha pahalı fiyata tamir olmalı, çünkü hem zırh ve hem de aracın hasarının onarılması realistik düşünürsek pahalıya gelmeli.
8-) Sivillerde aracaat komutu kalkmalı.
9-) Tamir kitiyle bir arabayı %100 tamir edebiliyorsunuz, örneğin araç %100 hasarlı ve tamir kitiyle %0'a düşürebiliyoruz.Tamir kiti aracın tüm hasarını almasın, örneğin %100 hasarlı bir aracı tamir ettikten sonra %90 yani çalışabilir duruma gelsin.
10-) Tren yollarının giriş çıkışları kapatılmalı veya tren geçmeli, mümkün mü bilmiyorum ama olabilir.
11-)Drive-by pozisyonunda şöför arabadan indiğinde otomatik olarak aracın yukarısına atılıp freezeleniyoruz ve önümüze yazı çıkıyor.Bunun yerine sadece şöför araçtan inerse drive-by pozisyonundakilerin önüne bir yazı çıkmasın ve otomatik olarak araçtan insin, daha realistik olur ve buga sokmaz.
12-) Ters dönen araçlar oyuncu araçtan inene kadar patlamıyor, araçtan inince kayboluyor. Bence oyuncu araçtan insede inmesede GTA'nın orijinalinde olduğu gibi patlamalı.
13-)TOW Truck'da araç bağladığımızda bazen o araç yerine saçma araçlar çekiyor, o yüzden /kanca yerine /kanca [ARAÇ ID]'si olmalı, yanlış araçlar bağlayıp buga girildiği çok çok fazla oluyor.
aklıma gelince eklerim*