Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ponomariov Gamblers

Başlatan Emmi0505, 02 Mart 2019, 16:55:50
Okunma sayısı 6295 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Paul_Wick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Wick Lv.12
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Haziran 2019, 00:38
Toplam oynama: 105 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ponomariov Gamblers
« Yanıtla #190 : 04 Nisan 2019, 23:35:36 »
Başarılar

Çevrimdışı Svtkn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 27 Şubat 2022, 04:19
Toplam oynama: 33 gün, 6 saat
« Yanıtla #191 : 04 Nisan 2019, 23:38:44 »
Güzel işlerle sizlerleyiz  başarının devamı dileğiyle

Çevrimdışı xSARI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Kasım 2020, 13:37
Toplam oynama: 84 gün, 10 saat
« Yanıtla #192 : 05 Nisan 2019, 08:03:08 »
/q çetesi moruw mafyayız herkese sekil koyarıs morukss kural ihlali olmazsa şimdi 10 tane ss atmıştım en az 10 kere yamuldunuz heee
/q ya dair bir tane da beklerim o halde dostum. İstersen ben atarım sana her gün gelip sıkıp sonra /q. İyi roller teşekkürler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Nisan 2020, 17:47
Toplam oynama: 101 gün, 19 saat
« Yanıtla #193 : 05 Nisan 2019, 08:45:25 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #194 : 05 Nisan 2019, 09:35:12 »
CS6dan yapıyorsunuz ama sihirli silgi aracının toleransını arttırarak arka planda kalan boyaları yok edebilirsiniz bir de kontur atarsanız daha kaliteli olur

Rus mafyası diğer mafya kültürlerine göre biraz daha dominanttır. Kültürünüzü yansıtan (önünüze gelene sıkmak değil) roller yaparsanız daha iyi olur

Başarılar

Çevrimdışı xSARI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 84 gün, 10 saat
« Yanıtla #195 : 05 Nisan 2019, 10:07:13 »
CS6dan yapıyorsunuz ama sihirli silgi aracının toleransını arttırarak arka planda kalan boyaları yok edebilirsiniz bir de kontur atarsanız daha kaliteli olur

Rus mafyası diğer mafya kültürlerine göre biraz daha dominanttır. Kültürünüzü yansıtan (önünüze gelene sıkmak değil) roller yaparsanız daha iyi olur

Başarılar
Öncelikle teşekkürler. Şimdiye kadar kendimiz düşman edinmedik hep gelip bize sıkıldı bizde karşılık verdik bu yüzden bütün durumun farkındayız

Çevrimdışı Emmi0505

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Silas Powder Lv.20
Son giriş: 07 Kasım 2024, 15:14
Toplam oynama: 7 gün, 16 saat
Sylvia Deezy Lv.20
Son giriş: 07 Kasım 2024, 15:10
Toplam oynama: 70 gün, 22 saat
« Yanıtla #196 : 05 Nisan 2019, 12:51:31 »

Başarılar
Merhaba dostum  önerilerini dikkate alıyoruz  eleştirilere açığız  bu yüzden  söyledikleriniz yada önerileriniz bizim için  önemlidir. Birde şu  konuya değineceğim. Durduk yere yada rol esnasindayken durup sıkan  arkadaşlara karşılık  veremediğimiz  süre  zarfında  devam ediyorlar bizde bir mafya olduğumuz  için  konseptimiz rus mafyasi olduğu  için  biraz  arastirarak saygı  ve sabır  terimlerine uydugumuzun yani  sira karşılık  veriyoruz. Asla mafyayiz diye üstünlük  saglamiyoruz. Bize sorunla saygısızlıkla gelenlere  onlar  gibi cevap veriyoruz. Birliğin  evinin önünde  rol çeviriyoruz  4 kisi arabayla gelip bağırarak noluyor burada heyy gibi bi cümle  kurup ateş  ediyor. Sen bi aileye ateş  ediyorsun karşılıksız  kalacağını  düşünemezsin. Bu tür  olaylar olduğu  için  karşılık  veriyoruz. Görüşüme  göre  bir sokak çetesi  bir ailenin evin de  bu türlü  konusmalar agresif  roller sergilerse kimse buna sessiz kalmaz. Görüşlerin  için  teşekkür  eder başarılar  dilerim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #197 : 05 Nisan 2019, 13:30:26 »
Yani konu benim birliğim mi bilemiyorum fakat dominant roller derken örnek vermek gerekirse;

Bir masa topluluğunda sözünüzü geçirebilmek

Size yapılan hatalara karşı durduğunuz tutum

Dominantlıkta tabikide silahınızı kullanmak var fakat bu süregelen bir şey olduğu taktirde iş DM konusuna dönüyor.

Dominant yani baskın karakterlerdir. Rus mafyasında olan kişiler diğer mafya bazlı kültürlere konuşmaları daha serttir. Bunu yansıtabilirsiniz demek istediğim bu sadece daha iyi olabilecek bir birlik için bir kaç tavsiyeydi.

Bir de tanıtıma gelen yorumları ikinizde bir bir cevaplamak yerine günde bir veya iki günde bir yanıtlarsanız bu sefer tanıtımınız ss ağırlıklı ve daha kaliteli gözükür iyi roller tekrardan

Benim amacım sizi küçük düşürmek veya flaming içerikli yorum atmak değil sadece bunları yaparsanız ben birliğinizin daha iyi olacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Emmi0505

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Silas Powder Lv.20
Son giriş: 07 Kasım 2024, 15:14
Toplam oynama: 7 gün, 16 saat
Sylvia Deezy Lv.20
Son giriş: 07 Kasım 2024, 15:10
Toplam oynama: 70 gün, 22 saat
« Yanıtla #198 : 05 Nisan 2019, 17:11:45 »
Yani konu benim birliğim mi bilemiyorum fakat dominant roller derken örnek vermek gerekirse;

Bir masa topluluğunda sözünüzü geçirebilmek

Size yapılan hatalara karşı durduğunuz tutum

Dominantlıkta tabikide silahınızı kullanmak var fakat bu süregelen bir şey olduğu taktirde iş DM konusuna dönüyor.

Dominant yani baskın karakterlerdir. Rus mafyasında olan kişiler diğer mafya bazlı kültürlere konuşmaları daha serttir. Bunu yansıtabilirsiniz demek istediğim bu sadece daha iyi olabilecek bir birlik için bir kaç tavsiyeydi.

Bir de tanıtıma gelen yorumları ikinizde bir bir cevaplamak yerine günde bir veya iki günde bir yanıtlarsanız bu sefer tanıtımınız ss ağırlıklı ve daha kaliteli gözükür iyi roller tekrardan

Benim amacım sizi küçük düşürmek veya flaming içerikli yorum atmak değil sadece bunları yaparsanız ben birliğinizin daha iyi olacağını düşünüyorum
Teşekkürler  dostum.  Dominatlik gösterdiğimiz  zaman karşı  taraf  bunu direk tehtid olarak algilayip agresiflikle karşılıyor. Önerilerin  bizim  için  önemli  teşekkür  ederim dikkate  alınacak.

Çevrimdışı xSARI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: