Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ben daha görmedim ki İC olarak yıkık bir kişi

Başlatan Chanceuz, 01 Mart 2019, 12:10:32
Okunma sayısı 290 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Chanceuz

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Ekim 2023, 23:30
Toplam oynama: 64 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Kimi görsem 1.85 üstü 80/90 kilo kaslı iri yarı, ya da kaslı kasları parça parça gözüküyor. Adam şişman bile olsa iri yari kaslı durmakta diyor. Niye kimse tıknaz ince, kolları çubuk kraker gibi, karakteri yıkık, boyu 1.60 1.55 civarı kişileri canlandırmıyor. Yav serverin penis ortalaması en az 18 cm. Kız rolü yaparken çok e rp yaptım görmedimde daha çükü küçüklüğünden içeri kaçan birini.

bu arada karakterim 1.90 Kaslı definasyondan yeni çıkmış, çok asi, ön görüşlü, lider vasıflı, baskın, alfa, sert mizaç, yakışıklı.

Çevrimdışı Galahad

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Eylül 2023, 00:59
Toplam oynama: 132 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 03 Eylül 2023, 01:28
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: Ben daha görmedim ki İC olarak yıkık bir kişi
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2019, 12:42:26 »
İşte düşün 1.90 adonisli bir model kadar yakışıklı karakterlerle bile rol yapamıyorsun. Öylesine cüce ve yıkık bir karakterle nasıl rol yapacaksın ki?

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2019, 14:46:57 »
Her şeye fiziksel bakmamak lazım, fiziksel öyle bir görünen adam psikolojik olarak muhteşem bir durumda olmak zorunda değil, canlandırdığım karakterin 1.80 olması benim psikolojik sorunları ile uğraşan bir karakter oynamadığım anlamına gelmez, tabii tek yaptıkları " 1.90 boyunda sarı saçlı mavi gözlü " kişiler için haklısın ama herkese böyle bakmamak lazım bana kalırsa, bu arada herkese de öneririm psikolojik ya da fiziksel sorunları olan karakterler canlandırmayı, karakterinize bir şeyler katmak her zaman eğlenceli oluyor ayrıca rollerde farklılık sağlayabilirsiniz, benim için çekingen rolleri yapmak  eğlenceli oluyor, şuan davranış bozuklukları olan bir karakteri canlandırmayı deniyorum, yani çok uzatmayayım fiziksel özellik olarak yargılamamak lazım ama sizin ne tür tipleri eleştirdiğinizi anlayabiliyorum, doğrudur.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2019, 15:00:30 »
benim ame şu;
1.70 boylarında sıska, gözlük takan bir genç.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2019, 20:47:22 »
Zamanında tinerci, deli, evsiz, engelli ve dilsiz rolü yaptım. Açıkçası normal karakter yerine anormal bir karakter açarak ona özellik katıp yönlendirmek her zaman zevkli oluyor.

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
Son giriş: 11 Kasım 2020, 01:17
Toplam oynama: 298 gün, 5 saat
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2019, 20:55:00 »
Hafif göbekli, dik duruşlu bir karakterim var aynı şekilde Tehlikesi bulunmayan bir şizofren hastası

Çevrimdışı Chanceuz

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ekim 2023, 23:30
Toplam oynama: 64 gün, 23 saat
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2019, 21:31:24 »
abi üsttekiler, tek tek alıntı yapıp haklısınız demek istemedim, hepiniz haklısınız :d

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #7 : 01 Mart 2019, 22:43:11 »
Ben kendi adıma yıkık bir karakter canlandırmak istemem. Bunun yerine farklı özellikle ve duygularda karakterler canlandırırım.

Kendini basit temelli bireysel suçlara atamış ve gözü bir şeyi görmeyen henüz genç bir çocuk.

Diğer insanlara karşı bir psikolojik rahatsızlığı olan, insanları kendi dünyasına çeken ruh hastası orta yaşlı bir adam.

Yaşadığı ekonomik sorunlardan dolayı diğer serserilerle takılmaya başlayıp kendini çete hayatına atayan bir karakter.

Bu tür rolleri yaparken, zayıf ve cılız bir karakter canlandırırsam biliyorum ki herkes ezecektir. Ben de olsam aynısını yapardım. Fakat evet, zevk veriyor.