Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

bays

Başlatan SpiderGANGSTER, 28 Şubat 2019, 23:35:44
Okunma sayısı 477 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Şubat 2019, 21:21
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
bays
« : 28 Şubat 2019, 23:35:44 »
Selam,

Uzun zamandır bu nalet platformda bulunuyorum. Yapacak bir şey, yok malesef bulundum nalet derken rinayı kast etmiyorum. Samp camimasını kast ediyorum. Eskiden insanlar rolüne bakardı, şimdi iki üç insan sadece silahının gitmemesinin derdin, yani en azından bunu gördüm. Bu arada bu sanırım foruma ve bir samp platformuna yazdığım son uzun yazı metni olacak, okursanız sevinirim. Her neyse, kısaca 5 senedir rol yapıyorum, eğlendim üzüldüm, ana baba girdiğim insanlar oldu. DM attım onu yaptım bunu yaptım derken 5 yıl oluyor işte, bu salak platform bana hayatımı unutturdu. Artık bu platformda olmayacağım. Olmakta zerre istemiyorum. Ben 13 rolü yapıyorum bu sunucuda evet, fakat, Motorcu, çeteci, çeçen, keldani, arnavut, italyan, irlandalı, ermeni, aklınıza gelebilecek bir çok rolü yaptım. Bu ego değil, gerçek evet biliyorum. Çünkü oynadım. Bilmediğim az bildiğim şeyler elbet mevcut istesem ayarlıyabilirim. Fakat artık ZERRE UMRUMDA değil. Aslında bırakma sebebim hayattam kopmuş olmam değil, yada 16 yaşındaki bir çocuğun bilgisayar başında vakit geçirdiği için sevgilisine vakit ayıramaması değil, bırakma sebebim, insanların rol dışında her boku düşünüp yapması, ve bunları rol sunucularında yapmaları gerçekten çok acı. Ben kaçıyorum, başkası gelir, sunucuda tanınırmıyım bilmem umrumda da değil. Beni role çağıran bazı arkadaşlar var onlardan özür diliyorum bu arada, gelicem felan dedim. Ama hani ben şunu anladım, Türkiye roleplay camiasında rol olmuyor, LSRP'de yaptığım rolleri burayla aynı kefede tutmam, tutamam. LSRP'nin durumu şu anda iyi değil, fakat zamanında fazlasıyla iyiydi, iyiki o zamanları görmüşüm. Her neyse bu serüven güzelde geçsede kötüde geçsede bitti artık, rol bilmeden yada, öğrenmeye çabalamayan insanlar ile uğraşmaktansa oturup kitap okurum, en azından hayatımda yer edinir. Asosyelim evet, bunada çözüm bulacağım, hayattan kopmayacağım bu sefer, forumu kullanırım ama ne yalan söyliyeyim, severim forumda dolaşmayı Instagram gibi kullanırım. Kendimden konuşmayı bitirdiğime göre, asıl konuşmam gerken konuya geçmek istiyorum, birlikler, e geçelim bakalım.

Sunucuda 1 bilemedim 2 tane düzgün birlik var, Hood onayı almış Uyuşturucu onayı almış birlikler, iyiler ama hak eden farklı insanlar var, sen şimdi gidipte Comton gibi, türkçe rol bilmeyen insanlara hood veriyorsan, e kusura bakma o zaman gidipte hak edenlerede vereceksin, neymiş DM yiyolarmış, ulan Tepa X3 gibi bir birliği onlar ile aynı kefeye koyup gidip Comptona hood verip, adamın sunucuyu bırakmasına sebep oluyorsun. Evet MurderSheWrote'dan bahsediyorum, adam bu sunucuya gelmiş en sağlam rolcülerden biridir ve yönetim sanırım bunun değerini bilemedi bunun yerine, türkçe özürlüsü insanlara hood verme gayretini gösterdiler, e ben buna ne diyebilirim? Bunun çözüleceğini sanmıyorum, çünkü anlamıyorlar hiç bir insan anlamıyor. Adamları o öyle değil böyle diyorum, ben daha iyi biliyorum diyor, e buna hiç bir bok yapamam ben, kimse kusura bakmasın da bu birlik yönetimi ile bir şey olacağını sanmıyorum. Unutmayın bir sunucunun bel kemiği birliklerdir. Adam rol yapıyor, ama yaptığı role dair hiç bir fikri yok, silah alıp adam vuruyor. Uyuşturucu satıyor eee? Satma şeklide şıu, "Uyuşturucu lazim mi ha?" felan filan, gibi şeyler ben buna hiç bir şey yapamam, yaparsam anlamazlar boşa uğraş olmuş olur. Sadece şunu söyleyebilirim, benim insanlar tarafından ne kadar değerli olduğum umrumda değil, ama önemseyen insanlar için şunu söylemekten çekinmem, ROL EDİTLEMEYİ BİLEN, ROL BİLEN, KÜLTÜR BİLEN, DM ATMAYAN, düzgünce rolüne bakan insanlar ve yaptığı role dair hiç bir fikre sahip olmayan adamlara karşı direnen insanlar bir nebze benim gözümde değerlidir, bunuda belirtmek istiyorum.

Diğer bir olay LSPD sanırım bilmediğim tek konsept, hiç bir fikrim yok ama yapılan rollere bakılınca gördüklerimi anlatmaktan çekinmeyeceğim. Hani bir insanı canladırıyorsunuz. CODE-3 OĞHĞHĞ TAC-1 MA-1 felanla rol yapılmaz, saçma işler bunlar. Rol IC döner, siz buna TS3 alet ederseniz rol denen bir şey kalmaz. Tamam oyuncularda MİX yapıyor hadi okeyde, hiç rol dönmüyor LSPD'de ben buna anlam çıkaramıyorum. Aslında yapılsa çok güzel, roller dönebilir. CHO95, Görkem isimli abimiz sağlam bir rolcü bilgiside senden bizden fazla bir insan ama neden anlamıyorum bu LSPD böyle, cidden anlamıyorum. CHO95 geldiğinde çok fazla umutlanmıştım. Ama yapacak bir şey yok, o kralda yaramadı LSPD hakkında söyleyeceğim tek şey, ROBOT.

Son olarak şunu söylemek istiyorum, umarım bir gün herkes dostluk tarafından olur, hayatında şu GTA-SAMP sıradan bir oyun olduğunu anlar kavrar diyorum, ve konuşmamı bitirmek istiyorum, o halde kaçtım ben görüşürüz samp camiası görüşürüz, ÇÜÜÜÜSSS

Çevrimdışı eastside424

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Haziran 2019, 23:53
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Ynt: bays
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2019, 23:43:55 »
Şu yazdığın yazının tamamını okudum.Gerçekten haklı olduğun o kadar çok nokta var ki ve o yazının sonundaki verdiğin mesajda güzeldi ama bir sıkıntı var.Hayatta hiçbir boku beceremeyen insanların kendini tatmin etme noktası burası olduğu için "oyun"olarak algılamıyorlar.Umarım, platformun bugünki durumu için ileride oynayacaklar, keşke şu eski günlere dönsek diye bu zamanları söylemezler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Şubat 2019, 21:21
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2019, 23:45:05 »
Şu yazdığın yazının tamamını okudum.Gerçekten haklı olduğun o kadar çok nokta var ki ve o yazının sonundaki verdiğin mesajda güzeldi ama bir sıkıntı var.Hayatta hiçbir boku beceremeyen insanların kendini tatmin etme noktası burası olduğu için "oyun"olarak algılamıyorlar.Umarım, platformun bugünki durumu için ileride oynayacaklar, keşke şu eski günlere dönsek diye bu zamanları söylemezler.
::)

Çevrimdışı Patatez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rennie Alei Lv.24
Son giriş: 30 Temmuz 2023, 12:59
Toplam oynama: 156 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2019, 23:49:36 »
bye

Çevrimdışı davidd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Aralık 2018, 08:23
Toplam oynama: 70 gün, 12 saat
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2019, 11:47:58 »
ego kasan bir asosyalsin ama haklısında

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2019, 16:04:51 »
Şimdi bu yazdıklarımı okuyup cevap olarak sen helpersin diyen olursa saçmalamış olur ben bir bireyim helper değilim, arkadaşlar sunucu iyi veya kötü diyemem tek demek istediğim rol yapan her şeye rağmen yapıyor rol yapmayanda tabiri caiz trolün allahı oluyor, LSPD üyelerinin %99'u ROBOCOP evet %99'u robocop, /kelepce xx /surukle xx /aracaat xx /hapis xx 100 bu kadar mı? Roleplay bundan mı ibaret! @eastside424 sana hak veriyorum ts3 denilen kavram saçmalık bir keresinde şöyle bir şeye şahit oldum; Oyunda yanında olduğu adam ile MA-1 üzerinden konuşup anlaşıyor arkadaşlar kusura bakmayın ama aklınızı peynir ekmek ile mi yediniz anlamıyorum? Gerçekleri ve doğruları söyleyince de açık arayan, kin tutan biz oluyoruz. Bir keresinde @Hera MA-1 kanalına gelip kanalda sohbet etti kanalı kahvehane ortamına çevirdi bir oraletimiz eksikti, orada kalkıp arkadaşlar MA-1 IC kanaldır OOC kullanmayın dedim, birisi oradan çıkıp konuşan kim farkında mısın dedi? Kim olursa olsun bu kadar korkak olmayın arkadaşlar tamam sunucu sahibi de konulan kuralları çiğneme hakkını ona kimse vermiyor, iyi günler.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2019, 16:07:34 »
Şimdi bu yazdıklarımı okuyup cevap olarak sen helpersin diyen olursa saçmalamış olur ben bir bireyim helper değilim, arkadaşlar sunucu iyi veya kötü diyemem tek demek istediğim rol yapan her şeye rağmen yapıyor rol yapmayanda tabiri caiz trolün allahı oluyor, LSPD üyelerinin %99'u ROBOCOP evet %99'u robocop, /kelepce xx /surukle xx /aracaat xx /hapis xx 100 bu kadar mı? Roleplay bundan mı ibaret! @eastside424 sana hak veriyorum ts3 denilen kavram saçmalık bir keresinde şöyle bir şeye şahit oldum; Oyunda yanında olduğu adam ile MA-1 üzerinden konuşup anlaşıyor arkadaşlar kusura bakmayın ama aklınızı peynir ekmek ile mi yediniz anlamıyorum? Gerçekleri ve doğruları söyleyince de açık arayan, kin tutan biz oluyoruz. Bir keresinde @Hera MA-1 kanalına gelip kanalda sohbet etti kanalı kahvehane ortamına çevirdi bir oraletimiz eksikti, orada kalkıp arkadaşlar MA-1 IC kanaldır OOC kullanmayın dedim, birisi oradan çıkıp konuşan kim farkında mısın dedi? Kim olursa olsun bu kadar korkak olmayın arkadaşlar tamam sunucu sahibi de konulan kuralları çiğneme hakkını ona kimse vermiyor, iyi günler.
bu adam her konuda haklı

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 01 Mart 2019, 16:16:30 »
bu adam her konuda haklı
Olm böyle deme millet salça atar, sevyom lan seni

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #8 : 01 Mart 2019, 17:45:14 »
üstteki shepard isimli arkadaş, pddeyken pdyi sonuna kadar savunan

pdden atılıp bırakacağı tuttuğu zamanda ortamı trolleyen ve milleti kışkırdığını gösteren konu açıp sunucuyu bırakan bir arkadaş

senin robocop demeye hakkın yok, sözünü geri al

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 01 Mart 2019, 18:01:40 »
üstteki shepard isimli arkadaş, pddeyken pdyi sonuna kadar savunan

pdden atılıp bırakacağı tuttuğu zamanda ortamı trolleyen ve milleti kışkırdığını gösteren konu açıp sunucuyu bırakan bir arkadaş

senin robocop demeye hakkın yok, sözünü geri al
Ya gerçekten tartışmak istediğim son kişi sensin şurada eleştiri yapıyoruz konuyu kirletme, yallah arabistan!