Admin kadrosundan olmasına gerek yok, eskiden birlikler yapılan rollere göre tanıtıma göre veriliyordu şimdi hiçbir yayın kuruluşunun tanıtımı bile yok.Sadece yayın kuruluşları için adminler inceleme yapıp birlik verecek olur ise eski haline dönmesi en iyisi olacaktır.
Gerçekten ciddi manada emek vererek yayın yaptığımız zamanlar oluyor, rol çıkaracağımız etkinlikler düzenliyoruz, birlik tanıtımımızı da yapıyoruz, hem IC hem OOC fazlasıyla emek veriyoruz, elbette ki oyun harici hayatımızı aksatmadan. Ancak bu kadar şikayetçi insan olmasına rağmen ben birliğime rol çıkartacak adam bulamıyorum, kaç gün eleman alıcam diye bas bas bağırdım, kimseyi bulamadım. Sunucuda legal rol yapmak isteyen yok sanırım. Millet ona sıkam buna dm atam falan derdine giriyor. Yayınımı duyurmak için reklam yerine çekiliş atıyorum artık. Tamam memnun ediyor bir yerden sonra 200 dinleyiciyi aşıyorum ve bunun 100 tanesinin bile çekilişe katılmamış olması beni mutlu ediyor. Ancak yayınımı bitirdiğim anda dinleyici sayım 30-40 lara düşüyor. Millet paranın peşine gidiyor sadece.
Yani öncelikle diyeceğim şudur ki, değişmesi gereken yayın birliklerinin sistemi değil, oyuncuların zihniyetidir.