Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

çete rolleri bilen birisi aydınlatsın beni

Başlatan Bishere, 27 Şubat 2019, 18:23:33
Okunma sayısı 1507 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kpunk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Haziran 2023, 14:18
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
Birlik: ***** *ang
Ynt: çete rolleri bilen birisi aydınlatsın beni
« Yanıtla #10 : 28 Şubat 2019, 18:26:20 »
sunucuda herkes gangbanger olmuş amk french baguette ve abugat haricindeki yorumları sikine takma

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #11 : 28 Şubat 2019, 18:26:49 »
mahalle kosesinde sabah aksam sikis sokus eglence konusma rolleridir cete rolleri. Zaten gercek hayattaki cakma gangsterlerin yaptigi en buyuk icraat cocuklara eroin ve cakma kokain satmaktir ha bide yasal duzeyin disinda olan esrar, onun disinda pek bi ise yaramazlar. Aralarinda gercekten paraya ihtiyaci olanlar vardir onlar da mcdonalds gibi yerlerde calisir yerleri supurur aradan zaman gecer ya hapse girerler ya da hastanelik olurlar yaslari tabi 20yi gecmistir ve 25e merdiven dayadiklarinda hepsi pisman olur okullarda orda burda hademe olurlar ve kimisi uyusturucu satmaya devam eder bi kismi da gangster olma ozentisi cocuklara nasihat verirler. Sokakta cakma gangsterlik yapip yukselen buyuk oynayan insanlarin sayisi cok azdir zaten cogunlukla ya hapse ya mezara girerler baska yol yokkk. Surekli gang unit ile baslari beladadir en ufak bir olayda geceyi karakolda gecirirler en yakin arkadaslarini ispiyonlarlar. Hayatlari sadece gunluk gecer, eglence pesinde kosarlar. Ghettoda buyuyup polis olan savci olan birsuru insan var bunlar en ufak bir cete konulu konusmada herseyi anlatirlar. Ozenti gangsterler sadece gercek gangsterlerin (mafya) ceplerini doldurma aracidir bu Turkiye'de de boyle diger ulkelerde de. Ayrica kosede uyusturucu satan cetecilerin hepsi Scarface izlemistir ve gunun birinde Tony Montana gibi olacaklarini hayal ederler, gunun sonunda cop kutusunun yaninda midelerinde 3 mermiyle bulunurlar.

hacı senin baban çeteci falan mıydı
bu ne lan
adamsın
Spoiler:
müptezel olduğundan belliydi zaten olm

ayrıca rica ediyorum ciddi yorumlar, bir süre sonra kilitleyip arşive atıcağım tavsiye istiyorum sadece

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 28 Şubat 2019, 18:27:10 »
sunucuda herkes gangbanger olmuş amk french baguette ve abugat haricindeki yorumları sikine takma

artı bir

Çevrimdışı Weed Whacker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Mart 2019, 17:53
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #13 : 28 Şubat 2019, 18:29:49 »
Bu sunucu için yazmış olduğum kısa birkaç metin var, okumak istersen buyur:
Alıntı
Kaliforniya eyaleti içerisindeki yasadışı gruplar '78 yılının son aylarında birden fazla bağlantı kazanarak bulundukları bölgede birçok faaliyeti ve trafiği ellerine aldılar. Birleşik Devletler içerisinde bulunan, Kuzey Amerika'da bulunan Kartel yapılandırmaları ve çeşitli örgütler sokak ekiplerini beslemeye devam ediyor.

Ülke tarihi boyunca yaşanmış en çaplı çete besleme ve kaosa sürükleme olayının '78 ve 82 yılları arasında gerçekleştiği söylenmektedir. Söylentilere göre Amerika hükümeti, bu tür ekiplerin vakaları ve olayları arttırmasını önlemek için eyalet hapishanelerinde bulunan çete liderlerini SHU (Güvenli Konut Birliği) hücrelerine genel sebeplerden dolayı göndermeye çalışmıştır. Duruşmalar içerisinde şartlı tahliyeleri geçmiş hapishane içi sicilleriyle birlikte erteliyor veya iptal ettiriyor olmaları, sadece içeriden yönetilen sokak gruplarını etkiliyordu. Kartellerin bağımsız ekiplere yardımını arttırması, içerideki o çete üyelerini zora sokacak olaylara maruz kalmalarını sağlayan 86 ve 89 yılları sonrasında Çete Çökertme Timleri istedikleri hedeflere kavuştular. Kaos yılları sonrası 90'lardaki suç oranları gerekli önlemlerle birlikte dibe vurulmuştu.

Alıntı
Bir insanı Hustler ve G hayatına iten birçok etken bulunabilir, buna sadece geçim sıkıntıları örnek gösteremezsin. Birleşik Devletler içerisindeki sokak yapılandırmaları bölge içerisinde bulunan sakinlere vadettiği şeyler gençleri genel olarak büyülüyor ve suç işlemeye başlıyorlar. Verebileceğin en büyük örnek bu. Gangland içerisinde bu nedenlere sıkça yer veriliyor, bu da bir örnek:

Alıntı
Beni istediğim zaman okuldan aldılar, düştüğümde yerden kaldırdılar.
Artık kendi annemi bile dinlemez hale gelmiştim çünkü bana verdikleri desteği ailem bile vermiyordu, henüz 10 yaşında bir çocuk olarak hiçbir şeyden habersizken bana bu yardımların büyü gibi gözüktüğünü söylebilirim. İstediğim şeyi aldığımda tanınmaz birisi olabiliyorum, ama beni bu şekilde kabul ettiler. Bu yüzden onların saygısını ve sevgisini kazanmak istediğim için bu işe girdim.
Polise karşı tutum yapılandırmaya göre değişir. Five Percenters, Four Corner Hustlers, Black Muslim veya Mafia Family,  Crips'in BMF'e bağlı setleri kamu personelini öldüremez. Çeteler içerisinde bunun için onlarca kural var, bir yapılandırmanın rolünü yapacak insanlar bunları öğrenmeli.

LS-RP sunucusunu ağzına takıp kendini havalı ve kültürlü sanan heriflerden yanlış şeyi bekliyorsun, sorun varsa Weed Whacker
#5406 ve Bizzly
#0088 DC adreslerini ekle, ikimiz de yardımcı oluruz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #14 : 28 Şubat 2019, 18:31:52 »
ben en çok şu 13'tür 18'dir onlar ne oluyor merak ediyorum

Çevrimdışı Weed Whacker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Mart 2019, 17:53
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 28 Şubat 2019, 18:36:31 »
13 Huero Buff, Meksika Mafyasını eyalet hapishanesinde kurduktan sonra sokak yapılandırmaları ile anlaşma yaptı. Kartellerden gelen yüklü miktardaki uyuşturucu kaynaklarını Meksika asıllı gençlere dağıtıp "M" yani Meksika Mafyası adına satmalarıyla başlayan bir çetedir, birçok ayrı sete ayrılmıştır. 18 seti ise Upstate Sureno, yani kuzeyde bulunan 13 çetesinden türeyerek oluşan, yine aynı ırkı barındıran bir sokak setidir. 13'e farklı olarak ırkçılığı minimuma indirmiştirler, ayrıca Sureno setlerine düşman olmalarına rağmen Meksika Mafyasına bağlıdırlar. Mafya setlerin birbiriyle düşman olmasıyla büyük bir sorun haline gelmediği sürece ilgilenmez.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 28 Şubat 2019, 18:37:48 »
13 Huero Buff, Meksika Mafyasını eyalet hapishanesinde kurduktan sonra sokak yapılandırmaları ile anlaşma yaptı. Kartellerden gelen yüklü miktardaki uyuşturucu kaynaklarını Meksika asıllı gençlere dağıtıp "M" yani Meksika Mafyası adına satmalarıyla başlayan bir çetedir, birçok ayrı sete ayrılmıştır. 18 seti ise Upstate Sureno, yani kuzeyde bulunan 13 çetesinden türeyerek oluşan, yine aynı ırkı barındıran bir sokak setidir. 13'e farklı olarak ırkçılığı minimuma indirmiştirler, ayrıca Sureno setlerine düşman olmalarına rağmen Meksika Mafyasına bağlıdırlar. Mafya setlerin birbiriyle düşman olmasıyla büyük bir sorun haline gelmediği sürece ilgilenmez.

Dört kelimelik yıllar özeti, harika. Teşekkür ederim gerçekten, not alıyorum.

Çevrimdışı D$ Central

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ocak 2019, 14:38