Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oyun Ar-Ge

Başlatan !Ali, 27 Şubat 2019, 11:42:04
Okunma sayısı 250 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !Ali

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Ekim 2020, 21:19
Toplam oynama: 47 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Oyun Ar-Ge
« : 27 Şubat 2019, 11:42:04 »
Daha fazla güvenli bölge eklenmeli ayrıca pizzacıyı özel takibe almalısınız herkes rol içersinde /b kardeş afhsajfha falan gibi şeyler yazıyor chat kirliliğinden başka bir şey değil bu /b sadece adminle konuşmak ve gerçekten ooc bir ortam olunca kullanılmalı warband rp oynadıysanız ne kadar iğrenç olduğunu biliyorsunuzdur bu durumun ayrıca çete birliklerine silah parçası toplama gibi bir meslek getirilebilir bu sayede mekanik olanlar tırcılığa ihtiyaç duymadan ya da birilerini gasp etmeden para kazanabilir hurdacılık gibi bir şey yani yosemite walton gibi araçlarla yapıladabilir son olarak çimento işine de seviye gelmeli bence yani iş yaptıkça yükselmeli.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Ynt: Oyun Ar-Ge
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2019, 15:46:28 »
warband ve sampın ortamı çok farklı dostum, sana ilk olarak bunu söyleyeyim. warbanddan gelen birçok arkadaşım var onlardan biliyorum.
şahsen daha fazla güvenli bölge eklenmesini değil, tam aksine güvenli bölgelerin kalkmasını destekliyorum ben. (devlet binası vb. hariç)

ilk olarak pizzacı denilen yer (veya herhangi bir aktif rol alanı) /b komutunu kullananı görürseniz şikayet edebilirsiniz -ki h4 ve üstü arkadaşların kickleme yetkisi var. gecenin bir saati idlewooda inmediğin sürece bana göre öyle bir sıkıntı ile karşılaşacağını sanmıyorum.

silah parçası toplama işi materyal sistemine dönüyor ve bu silah  almayı aşşırı kolaylaştırıyor desteklemiyorum

çimentoculuğa seviye gelmemeli, zaten normal haliyle saatlik 10k falan kasabiliyorsunuz.

Çevrimdışı Junior Robin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Nisan 2021, 15:12
Toplam oynama: 67 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2019, 15:51:16 »
DESTEK YOK!
Ben İdlewood´da adam bıçaklamak istiyorum, GBI kaldırılmalı. ((Pizzacıda S.W.A.T beklemiyor arkadaşlar. ))

Çevrimdışı !Ali

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2019, 21:51:57 »
warband ve sampın ortamı çok farklı dostum, sana ilk olarak bunu söyleyeyim. warbanddan gelen birçok arkadaşım var onlardan biliyorum.
şahsen daha fazla güvenli bölge eklenmesini değil, tam aksine güvenli bölgelerin kalkmasını destekliyorum ben. (devlet binası vb. hariç)

ilk olarak pizzacı denilen yer (veya herhangi bir aktif rol alanı) /b komutunu kullananı görürseniz şikayet edebilirsiniz -ki h4 ve üstü arkadaşların kickleme yetkisi var. gecenin bir saati idlewooda inmediğin sürece bana göre öyle bir sıkıntı ile karşılaşacağını sanmıyorum.

silah parçası toplama işi materyal sistemine dönüyor ve bu silah  almayı aşşırı kolaylaştırıyor desteklemiyorum

çimentoculuğa seviye gelmemeli, zaten normal haliyle saatlik 10k falan kasabiliyorsunuz.

ilk olarak warband rpsi örneği verdim orada daha low çünkü oraya dönmeye dönük pizzacıda genellikle rol yaptığım için söyledim aktif rolde /b kullanımının fazla olduğuna sallamıyorum yani silah alma işi kolaylaşmaması için fazlalaştırılmaya gidilebilir

Çevrimdışı !Ali

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2019, 21:52:23 »
DESTEK YOK!
Ben İdlewood´da adam bıçaklamak istiyorum, GBI kaldırılmalı. ((Pizzacıda S.W.A.T beklemiyor arkadaşlar. ))
Ne yani kavga ve DM çoğalsın mı?

Çevrimdışı Petitbeurre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Negan Dwight Lv.44
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Aralık 2024, 12:23
Toplam oynama: 595 gün, 20 saat
Birlik: ********ies
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2019, 12:48:35 »
Bak şimdi ar-ge açan ahbap.

sen bir polisten kaçtın olayı büyüttün sonra polisler çoğalıp peşine düştü, aracın gbi da başka araçla çarpıştı araçtan indin koşarak kaçmaya başladın ama kaçman için bir sebebin var mesela silahın var üzerinde ve bu yasaların dışında bir şey sende bunun için kaçıyorsun. üzerindeki silahla gbi bölgenin tam ortasında silahınla karşılık verebilecek misin yani bunu yapamayacaksın ve sinir olup oyundan çıkmak isteyeceksin işte harita üzerindeki bölgelerde yeşil alan artarsa bunu sende yaşayacaksın elbet. bu da güç aşımı gibi bir şey polisler yeşil bölgede ateş edebiliyor sende ateş etsen bile gbi bölge ateş edemezsiniz uyarısı geliyor.

bu sistem değiştimi bilmiyorum değiştiyse alıntı yapıp bilgilendirirseniz çok sevinirim, eğer hala devam ediyorsa bu konu hakkında daha bilgili birisi ar-ge açabilir. çok sinir bozucu bir şey yani.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2019, 19:08:29 »
Game Adminler bir sonraki admin brifinginde konu ile ilgili bilgilendirilecekler.