Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Deniz kabuğu toplama mesleği

Başlatan Brancos9, 21 Şubat 2018, 06:03:02
Okunma sayısı 681 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Brancos9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Aralık 2019, 13:40
Toplam oynama: 5 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Deniz kabuğu toplama mesleği
« : 21 Şubat 2018, 06:03:02 »
Kendim yıllarca Arma 3 roleplay sunucularında oynamış biri olarak bu tür roleplay serverlarında gerçekçi meslekleri sevmişimdir. Şuan oyunun en fazla para veren işi Taşımacılık ama cidden çok yavaş kasılıyor ve biraz kendini tekrarladığı için baş ağrıtıyor. Hani oyunda bir deniz kenarı veya Los Santos Las Venturas arasındaki deniz kıyılarında deniz kabuğu çıksın bir komut yazıp alalım üstümüze en fazla 100 tane alabilelim her alışımızda 10 tane alalım. 10 tanesi 500 dolardan 100 tanesine 5.000 alalım. Bu işlem hemen öyle çat diye olmasın mesela araç tamir ederken beklenen süre kadar bekleyelim bir 15 saniye her deniz kabuğunda. Deniz kabuklarının içinde tabi inci oluyor onu değerli yapan o. Sonra götürüp bir yerde satalım. Tabi kıyasladığımızda süre ve aldığımız para Taşımacılıktan fazla olsun o ayarlansın. Bu kendi fikrim ve önerim varsa sizinde böyle önerileriniz yazabilirsiniz. Meslek çeşitliliği var ama kim daha iyi para veren iş varken daha düşüğünü yapar o yüzden çoğu insan Taşımacılık yapıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
Ynt: Deniz kabuğu toplama mesleği
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2018, 07:00:43 »
Az olmuş 10 tanesine 100.000 alalım  :) Desteklemiyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2018, 10:15:35 »
Kendim yıllarca Arma 3 roleplay sunucularında oynamış biri olarak bu tür roleplay serverlarında gerçekçi meslekleri sevmişimdir. Şuan oyunun en fazla para veren işi Taşımacılık ama cidden çok yavaş kasılıyor ve biraz kendini tekrarladığı için baş ağrıtıyor. Hani oyunda bir deniz kenarı veya Los Santos Las Venturas arasındaki deniz kıyılarında deniz kabuğu çıksın bir komut yazıp alalım üstümüze en fazla 100 tane alabilelim her alışımızda 10 tane alalım. 10 tanesi 500 dolardan 100 tanesine 5.000 alalım. Bu işlem hemen öyle çat diye olmasın mesela araç tamir ederken beklenen süre kadar bekleyelim bir 15 saniye her deniz kabuğunda. Deniz kabuklarının içinde tabi inci oluyor onu değerli yapan o. Sonra götürüp bir yerde satalım. Tabi kıyasladığımızda süre ve aldığımız para Taşımacılıktan fazla olsun o ayarlansın. Bu kendi fikrim ve önerim varsa sizinde böyle önerileriniz yazabilirsiniz. Meslek çeşitliliği var ama kim daha iyi para veren iş varken daha düşüğünü yapar o yüzden çoğu insan Taşımacılık yapıyor.

Eski bir Arma 3 oyuncusu olarak katılıyorum kaplumbağa kaçakcılığı çok zevkli bir meslekti tercih edilmezdi ve sessiz sakin olurdu suya dalarak hem manzaranın tadını çıkartır hemde paramı kazanırdım. Destekliyorum.

Çevrimdışı Şaynezya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2020, 18:26
Toplam oynama: 46 gün, 17 saat
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2018, 10:48:21 »
Güzel olabilir,destekliyorum +1

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2018, 13:34:00 »
Destekliyorum, farklı mesleklere can verilmesi lazım, önüne gelen taşımacılığa dayanmış durumda..

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2018, 13:46:35 »

Eski bir Arma 3 oyuncusu olarak katılıyorum kaplumbağa kaçakcılığı çok zevkli bir meslekti tercih edilmezdi ve sessiz sakin olurdu suya dalarak hem manzaranın tadını çıkartır hemde paramı kazanırdım. Destekliyorum.

Çevrimdışı Gece

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 20 Mart 2022, 01:55
Toplam oynama: 33 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2018, 14:16:33 »
Destekliyorum

Çevrimdışı dontcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Haziran 2019, 22:07
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
« Yanıtla #7 : 25 Şubat 2018, 17:58:44 »
Saçma bence, desteklemiyorum. 40 yaşındaki mafya üyesini sırf para olsun diye deniz kabuğu topladığını görmek istemem açıkcası.

Çevrimdışı Soulea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 25 Şubat 2018, 22:34:21 »
+1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2018, 10:52:06 »
Bu tür realistik meslek dallarının tümünü Destekliyorum.

Fakat bahsettiğiniz 100 deniz kabuğu toplama rakamı ve her birinden inci çıkması birazcık sarsıcı ve realistik açıdan çıkıyor. 100 tane toplamak yerine her gün belirli bir saat içerisin de daha düşük bir rakam toplanabilir. Sonuç olarak her deniz kabuğundan inci çıkacak diye hareket edersek içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Bunun yerine toplanan deniz kabuklarının yüzdelik dilim kısmı kadar bir miktardan sonra 1 tane inci çıkabilir. Mesela 100 deniz kabuğunun içinden 50 tane bir olarak iki inci çıksın.

Yine realistik açıya bu olayı döktüğümüz de bir veya iki inci çıkmasından sonra hükümet o deniz kıyısını koruma altına alır ve çıkan her inciye el koyar. Bu yüzden meslek dalının legalden çok illegale döneceğini belirtmek isterim.

Bu şekilde bir meslek dalı gerek duyuluyor ise daha çok balıkçılık, kumtaşı toplamacılığı gibi geliştirilebilir.