Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Havacılık mesleği, ls airport ve dahası

Başlatan Victorian_Dumbass043, 25 Şubat 2019, 18:52:42
Okunma sayısı 248 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Kasım 2020, 23:50
Toplam oynama: 89 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Havacılık mesleği, ls airport ve dahası
« : 25 Şubat 2019, 18:52:42 »
Ben sunucu da shamal model uçağımı aldığımdan beridir km si boşuna artıyor ve interior da ISRARLA eklenmediği için uçağın vergisi kat be kat artıyor ve bende gariban gariban takılıyorum.

Benim gibi başka uçak sahipleri de var, şöyle bir sistem düşündüm.

1-Havalimanı girişinde gate olmalı ve belli kişiler burdan geçebilmeli örn: Uçağı ve hava araçları olanlar, hava aracı olan kişilerin izin verdiği en fazla 5 kişi.

2- İlk giriş araçla ikinci giriş ise yayayla olmalı ve havalimanı çevresi güvenli bölge ilan edilmeli.

3-Özel bir harita ayarlanmalı, uçak interioru eklenmeli.

4- Shamal model uçağı olan kişiler yolcu almak için yapılmış sütunlara geçip şehir seçsinler, o şehire gidip gelmek karşılığında cüzzi miktarda para alsınlar. Bu saye de pilotluğun yararını görelim. Rolsel pilotuz demekten vazgeçip yolcu taşımaya başlayalım.

5-LS Airport kurulsun, birlikte bağımsız ve birliğe bağlı pilotlar olsun. Pilot akademisinin yanı sıra, Diğer şehirlere event alanları kurulsun bkz. Las venturas Beyzbol sahası , San fierro ulusal park ( Ulusal yas günleri vs. )

6- Mümkünse girişte devriye olsun ya da polis beklesin ve aktif bir rol ortamı sağlansın havacılığa. İllegaller için ise lv deki uçak mezarlığında yer açılsın.

7-Uçaklardaki ve helikopterlerde ki kurallar yeniden ayarlansın, Uçaklar boş ve ıssız arazilere inebilsin, helikopterler Kule ya da benzeri ooc yetkililerden izin alarak şehirde bazı boş ve ıssız alanlara iniş yapabilsin.

8-Helikopter ve uçağı olan kişilerin ticket ile km leri sıfırlansın ve bu saye de hakkımızı almış olalım nitekim vergileri ödemekten para kasamaz oldum.

İsteklerim bu kadardır, bir oyuncu olarak bu konu da büyük problemler yaşamaktayım. Eğer benim gibi problemler yaşayan kişiler varsa konu altında büyük destekte bulunmaları en büyük ricamdır, saygılarımla.

Çevrimdışı Mikrafon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Mart 2023, 13:38
Toplam oynama: 36 gün, 4 saat
Ynt: Havacılık mesleği, ls airport ve dahası
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2019, 20:47:29 »
Iyi fikir, desteklendin.

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:32
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ********ELD
« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2019, 21:16:16 »
çok saçma şuanlık sadece ls de rol yapılıyor sf de ve lv de ev ve işyeri açılımı olursa güzel sistem.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2019, 23:41:30 »
+1

Çevrimdışı Momentum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Drew Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Nisan 2020, 23:54
Toplam oynama: 67 gün, 20 saat
« Yanıtla #4 : 25 Şubat 2019, 23:51:44 »
Aslında airport rolü olsa mükemmel ötesi olur ama oyuncuların biraz daha artması lazım sabit +750 oyuncuda olabilir aslında resmi olarak pilot mesleğini yapanlar. tıpki lspd gibi bu iş ciddi bir şekilde yapılabilir niye olmasın ki..

Çevrimdışı letter2valley

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 13 Şubat 2025, 18:19
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 26 Ocak 2025, 20:58
Toplam oynama: 39 gün, 12 saat
« Yanıtla #5 : 25 Şubat 2019, 23:58:20 »
Fikiri acayıp beğendim bende sıkılıyorum artık tek bir şehirde durup çoğu zaman aynı rolleri yapmaktan diğer şehirlerede insanların yapmaktan zevk alacağı, neredeyse herkesin yapacağı rol alanları olsun ve pilotluk işi olucaksada aynı bir LSPD, LSFMD gibi resmi, kurumsal olursa daha iyi olur diye düşünüyorum ayrıca birde pilo belgesi olsun.

DESTEKLENDİN

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail