Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#ToCleS | Bar Başvurusu

Başlatan çArşı, 24 Şubat 2019, 18:54:38
Okunma sayısı 366 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı çArşı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Şubat 2025, 01:01
Toplam oynama: 116 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
#ToCleS | Bar Başvurusu
« : 24 Şubat 2019, 18:54:38 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Harold_Jackson (Darius_Martin)

1.02:Oyun içi seviyeniz?: 12

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Hayır olmayacak şahsıma ait olacaktır.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftanın her günü oyundayım günlük 7-8 saat

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Jackson's Bar

2.03:İşyeri tipi:Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: 1987 yılında hayata gözlerini açan Harold  annesini doğumda kaybetmiştir ve annesini hiç görememiştir.Babası ise 2003 Yılında kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yummuştur.Daha 15 yaşında iken kimsesiz kalan Harold karnını doyurmak için çeşitli işlere girmiştir.Yazılıma çok merak saran Harold ilk başta bir oyun şirketinde çalışmaya başlamıştır.Oyun şirketinden kazandığı para ile farklı yelkenler açmak isteyen Harold kendine ait bir yayın ajansı kurmuştur.Yayın ajansında çok başarılı işler çıkaran Harold  servetine servetler katmıştır.Fakat yayın ajansı işletmektende bir süre sonra sıkılan Harold insanların eğlenebileceği ve kendisininde kazanç sağlayabileceği bir bar açmaya karar vermiştir.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İnsanları sıkıcı şehir hayatından kurtarmak istiyoruz . ve dışarda illegal olan yüzümüzü Bar içinde kesinlikte yansıtmaycagız Bar içinde legal roller dönecek gençler sevgililerini koluna takıp barımızda rahat rahat takılabilecekler.
OOC: Barda hergün en az 2 tane çekiliş olacak oyunculara hem para kazandircam hemde eğlendircem her hafta sonu yarışmalar duzenliycem ve oyuncuları tatlı bir rekabet ortamına çekecem kazananlara büyük para ödülleri verceğim. Sunucudaki bar rollerini daha aktif hala getireceğim.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Sunucuda illegal rollerin ve legal rollerin baskın bastıgını gordum. Akşamları canlı müzik ile içkileri ikram ederek eglenceli bir Bar rolleri yapacagız Bar içinde oyunlar danslar ve çekilişler ile insanları mutlu edecegiz rol zevkini doruklarda yaşatacagız. Sunucuda Bar rollerini daha ön pozisyonda tutmak hedefimiz. Oyunculara rol yaparak'da para kazanilabildigini öğreteceğiz barımıza çalışan insanlar alacağız DJ, BARMEN, KORUMA, GARSON gibi çalışanlar alarak oyuncular rol yaparak para kazanabilecek.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :İnsanları sıkıcı şehir hayatından çekip alcagız diye bilirim çekilişler düzenliyerek canlı müzikler açarak insanları mutlu edecegiz ve kazandıracagız,Hayat eglenmek için var demi,Parası olmayanlara içki bedava Gençlerin sevgililerini koluna takıp gelebilecek, içkilerini içecekler ve bir yandanda müzik ile kendilerini iyi hissedecekler, işi olmayanlara iş için gelebilecekler Dj lik için Barmen olmak için filan gelebilecekler.
Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "#ToCleS"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı çArşı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: #ToCleS | Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2019, 08:25:10 »
Kabul olursa interior olarak Beryozka interiorunu koyarsanız çok mutlu olurum Teşekkürler.

Çevrimdışı Vangers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Nisan 2023, 19:37
Toplam oynama: 88 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2019, 12:22:03 »
Destekliyorum Çok güzel roller çıkartacaklarını umuyorum.

Çevrimdışı çArşı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2019, 16:34:06 »
Destekliyorum Çok güzel roller çıkartacaklarını umuyorum.
Teşekkür ederim..  :)

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan