Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(James mounes William Moujen)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(10)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Withfire family e üyeyim bana ait olacak )
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(5-6)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:(Corona Bar)
2.03:İşyeri tipi:(Bar)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Bir zamanlar fakirdi,sonra hayatın güzelliklerini ögrendi karılar görmeye başladı,o yüzden kendi Night Bar açmaya karar verdi,biriktirdigi paralarla bar acacaktı,zengin olmuştu. insanları eglendirmek ve karı kız istiyordu.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Para kazanmak için,sunucudaki roller artması için)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Los santostaki rol tüm los santosa artmasını sağlayacagız böylece corona bölgesinde roller artacak)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Santos'daki adamlar karı kızları en iyisini görecekler burada herkes içip eğlenecekler ((çekilişler olacak)) )
Ben, "WİLLİAM MOUJEN"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.