Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vice City Şehri

Başlatan Raenox, 20 Şubat 2018, 16:55:47
Okunma sayısı 1120 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Vice City Şehri
« : 20 Şubat 2018, 16:55:47 »

Yeni gelecek olan vice city şehri için, oraya market elektronikçi gibi yerler açılıp ev olan yerlere ev ikonu koyulabilir, isteyen orda kalabilir, ben şayet oraya gidip orda rol yapmayı yaşamayı düşünüyorum değişik ve güzel olabilir, hemde herkes tek bir idlewooda tıkılıp kalmaz farklılık olur.

Çevrimdışı dontcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Haziran 2019, 22:07
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
Ynt: Vice City Şehri
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2018, 22:32:27 »
Serverda henüz sadece Idlewood aktif iken yeni map kalıcı olursa çok kötü olur, desteklemiyorum.

Çevrimdışı Samuel_Moreno

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2018, 22:51:55 »
Şehir kalıcı olmayacak. Sınırlı diye belirtildi, sadece birkaç dükkan eklenebilir.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2018, 01:57:28 »
Kalıcı olmasını öneriyorum o zaman, gerçekten orda uzun süre rol yapmak isteyen ve ic yaşamak isteyen oyuncular çok..

Çevrimdışı Boromir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Young Lv.19
Son giriş: 08 Ocak 2021, 08:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2018, 02:03:55 »
Kalıcı olmasını öneriyorum o zaman, gerçekten orda uzun süre rol yapmak isteyen ve ic yaşamak isteyen oyuncular çok..
Bunlardan biride ben
Ayrıca VİCE haritası kalıcı olsa gerçekten iyi olabilir çok farklı şeyler orada mevcut :(

Çevrimdışı Boromir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Young Lv.19
Son giriş: 08 Ocak 2021, 08:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2018, 06:39:05 »
Serverda henüz sadece Idlewood aktif iken yeni map kalıcı olursa çok kötü olur, desteklemiyorum.
Sadece Idlewood derken?Oyuncuların ilgisini çekicek şeyler olamalıki şu saçma idlewood alışkanlıklarını bırakmalılar.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2018, 08:42:24 »

Katılıyorum. Idlewood'dan çıkmayanların Vice City'de rol yapmayacağı çok açık. Eğer her yerde takılabilen bir kitle olsaydı, legaller, ya da kısaca elit kesim vaktini 7/24 Idlewood'da geçirmeseydi belki olabilirdi ama sanmıyorum. Hele ki bu kişilerden birinin sunucudaki herkesin hayalarıyla problemi olunca...

Çevrimdışı Sphenis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Mart 2018, 01:36
Toplam oynama: 5 gün, 5 saat
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2018, 10:01:53 »
Farklılık açısından, kalıcı olmasa bile en azından bol etkinliklerin düzenleneceği ve insanlara Idlewood’dan başka bir yerde de toplanabileceklerini göstermek, doğru bir karar olacaktır. O yüzden hem destekliyorum hem de desteklemiyorum. Bir de, bu Idlewood mevzuusu çok normâl karşılanmalı, evet, sitem ediyoruz fâkat sürü psikolojisinden başka bir şey değil. - Bunu da bilmek gerekiyor.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #8 : 21 Şubat 2018, 11:17:55 »
Farklılık açısından, kalıcı olmasa bile en azından bol etkinliklerin düzenleneceği ve insanlara Idlewood’dan başka bir yerde de toplanabileceklerini göstermek, doğru bir karar olacaktır. O yüzden hem destekliyorum hem de desteklemiyorum. Bir de, bu Idlewood mevzuusu çok normâl karşılanmalı, evet, sitem ediyoruz fâkat sürü psikolojisinden başka bir şey değil. - Bunu da bilmek gerekiyor.

Benim pek normal karşıladığım bir konu değil, çünkü Idlewood konum bakımından varoş kesimin içerisinde bulunan bir bölge. Elit kesimdeki insanların kendilerine rol çıkartmak yerine "rol yok yeeeea" gibi saçma bir gerekçe ile orada bulunması da yanlış, orada bulunduğu esnada kurban durumuna düştüğü rolü reddetmesi de yanlış. Elit kesim, bana kalırsa Rodeo ve Santa Maria bölgelerinde daha çok aktiflik göstermeli.

"Rol yok" diye takılanlara bu sözüm; boşuna arabayla şehir turlayıp "rol yok" diye gezmeyin. Rol var. Siz yapmıyorsunuz.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2018, 11:22:12 »
"Rol yok" diye takılanlara bu sözüm; boşuna arabayla şehir turlayıp "rol yok" diye gezmeyin. Rol var. Siz yapmıyorsunuz.