Genel bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Cecilia Salazar
Shira Moretti1.02:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Birliğim yok, legal bir işyeri olacak.
1.03:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftanın her günü girebilirim, günlük maksimum 6 saat minimum 1,30 saat
1.04:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:Happy Moons Café
2.03:İşyeri tipi:Kafe - Kurabiye ve Kahve dükkanı.
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Bu kafenin rolü zaten 3 yıllık bir rol geçmişine dayanıyor, 3 yıl önce yaptığım rollerde bu kafeyi işleten kan bağı olmayan ablasının yanında işe başlamıştı, kendisini hırsızlıktan uzaklaştırmaya çalışıyordu, kafede bir süre temizlik görevinde ardındanda kasaya bakmaya başlamıştı.
Ücreti karşılama konusunda, yani kendisi bu sunucuda olmadığı için hayali rol ile işyerine hala aynı kişinin sahip olduğunu ama artık yıllar sonra sadece işyeriyle benim ilgilendiğimi gösterecek bir rol yapmayı planlıyorum.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC bir planı yok;basitçe kurabiyelere şekiller vererek(güler yüzlü, ağlayan surat vb.) ve sabahları kahvelerini eksik etmiyerek ünlenmeye çalışan kötü bir sokaktaki güzel bir kurabiye dükkanı.
OOC:OOC olarakta pek bir planım yok, sadece karakterimin gidişatı ve Idlewood'daki "işyeri" eksikliğinden bu kurabiye/kahve dükkanı ile birazda olsa renklendireceğimi düşündüm.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Sunucuda pek fazla bir kahve-donut vb. işyeri türü görmediğim için ve olsada uzak bölgelerde olduğu için yakın bir bölge olan Idlewood'a açacağım bu kurabiye-kahve dükkanı insanların ilgisini çekebilir, belkide sıkıntıdan arabayla dolaşanlara fazladan bir rol çıkartabilirim.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Güler yüzlü kurabiyeler ve lezzetli kahveler.İnsanların sabahları bir kahve ile kendisine gelmesini sağlayıp, özenle hazırlanmış kurabiyelerimizle mutlu bir şekilde güne başlıyacağına garanti verebiliriz.
Ben, Pleas; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.