Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

<--YouNeverKnow--> Bar Başvurusu

Başlatan fm23sevdalisi, 23 Şubat 2019, 09:08:08
Okunma sayısı 942 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
<--YouNeverKnow--> Bar Başvurusu
« : 23 Şubat 2019, 09:08:08 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(John Geremy)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(12)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Darklegion birliğinin üyesiyim fakat asıl amaç birlik mekanı yapmak değil,illegal ortamı yansıtmayacağız yani bir birliğe ait olmayacak.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Haftanın her günü,günde yaklaşık 9-10 saat aktifim)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Dur ihtarına uymamak sebebiyle girdi

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.02:İşyeri adı:(Darklegion Bar/PUB)

2.03:İşyeri tipi:(Bar (interior Beryozka) )

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(1992 De Hayata gözlerini açan John Henüz 6 yaşındayken annesini kaybetmiş ve bütün yük John'un babasına kalmıştır.Durumu çok iyi olmayan John'un babası tefecilerden para alması ve ödeyememesi sonucunda tefeciler tarafından işkence edilip öldürülmüştür.Henüz 12 yaşında bir çocuk iken hayatta yalnız kalan John pek çok insan ile tanışma fırsatı elde etmiştir.Özellikle John'un tanıştığı Harold adlı kişi John'a ağabeylik yapmıştır.Fakat Harold'un pek sıradan bir yaşamı olduğunu söyleyemeyiz,genellikle illegal işlere bulaşan bir kişiliktir,bu sebeple John'u ellerinde büyütüp bir çok işinde ortaklık etmesini sağlamıştır.John 20 li yaşlara geldiğinde Harold ile birlikte silah kaçakcılığı,uyuşturucu kaçakcılığı gibi işlere beraber girmişler,vazgeçilmez ikili olmuşlardır.Uyuşturucu ve silah kaçakcılığı işlerinden yüklü miktarda para kazanan John kumar oynayıp servetini daha da katlamıştır.Lüks evler,araçlar alan John şehirde insanların beraber eğlenebileceği bir bar açma kararı almıştır.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC:İnsanları eğlendirmek,her hafta sonu insanlara bedava içecekler dağıtmak ve kazandığımız paralar ile birlikte insanları mutlu etmek. OOC:Şehirde çeşitli rol ortamları oluşturmak,bar rollerini zirveye taşımak insanların birazda olsa legal rollere yönelmelerini sağlamak.Kişi illegal olsa bile illegal roller bize göre haraç keselim mekan basalımdan ibaret olmamalı.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Sunucudaki bar rollerini geliştireceğiz,bazı kişiler 7/24 Tırcılık,taşımacılık kasmaktansa barımıza gelip rol çevirebilecekler.Zaten barı açtırıpda aktif tutmazsam hiçbir anlamı kalmaz barın yani öncelikli amacım çeşitli rol ortamları oluşturmak.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Tecrübeli Çalışan Kadromuz Sayesinde İnsanlar canı sıkıldığında barımıza gelip kafalarını bir anlık dağıtabilecekler,elde ettiğimiz gelirlerin üstüne bizde bir miktar para ekleyerek bazen çekilişler yapıp insanları sevindireceğiz,bazen yoksullara bağışlayacağız.Ayrıca Cumartesi ve pazar günleri sadece giriş ücreti alınacak içeri girdiklerinde içecekler Ücretsiz!!)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "YouNeverKnow"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jake Ruckles Lv.28
Fatteh Ashme Lv.28
Ynt: <--YouNeverKnow--> Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2019, 15:56:21 »

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2019, 16:00:03 »
Başvurun red edilmiş bir kere, ekran görüntüsü ve benzeri paylaşarak hemen ardından açman komik. Diğer başvuruların önünü kapatmaman gerekiyor, bu da red edilecek.

Çevrimdışı Vangers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Nisan 2023, 19:37
Toplam oynama: 88 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2019, 16:18:56 »
Destekliyorum Umarım açılır

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jake Ruckles Lv.28
Fatteh Ashme Lv.28
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2019, 16:21:45 »
Başvurun red edilmiş bir kere, ekran görüntüsü ve benzeri paylaşarak hemen ardından açman komik. Diğer başvuruların önünü kapatmaman gerekiyor, bu da red edilecek.

Nereden biliyorsun red edileceğini? Bana çok aşırı kin beslemiş olmalısın h-a? Buna daha çok özenerek güzel bir şekilde açtım bunu yazmak sana düşmez.O iş üst yönetime kalmış.Ben bunları yazarken hazırlarken vesaire emek gösteriyorum keşke en ufakda olsa emeğe saygınız olsa..Ben o diğer başvuru için bir hafta  bekledim bir hafta aralıksız tırcılık kastım.Neden herkes tersliyor anlamışta değilim.Diğer başvuruların önünü kapattığımı söylemişsin Hera adminin bakması ve reddetmesi 30 saniye alır ben çok istiyorum barın açılmasını çok güzel roller çevireceğimede inanıyorum gerisi üst yöneticilere kalmış birşey reddederlersede ederler yapacağım birşey yok maalesef.

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2019, 16:32:10 »
Umarım açarlar..  :) :)

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2019, 16:33:17 »

Bu bence pek seni alakadar etmiyor, üst düzey yetkililer ilgilenecek emeğe saygı duyup geçebilirsin dostum...

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2019, 16:35:09 »
Hayır şu şekilde, hemen ertesi gün yeni bir başvuru oluşturuyorsun. Neden yetersiz görüldüğünü öğren, eksiklerini tamamla tekrardan öyle aç. Ben seni tanımıyorum, fakat bunun hatalı olduğunu düşünüyorum. Ben bunun adına söyledim, kin beslemekten falan değil.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jake Ruckles Lv.28
Fatteh Ashme Lv.28
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2019, 16:39:00 »
Hayır şu şekilde, hemen ertesi gün yeni bir başvuru oluşturuyorsun. Neden yetersiz görüldüğünü öğren, eksiklerini tamamla tekrardan öyle aç. Ben seni tanımıyorum, fakat bunun hatalı olduğunu düşünüyorum. Ben bunun adına söyledim, kin beslemekten falan değil.

Neden yetersiz görüldüğümü biliyorum.Uzun cevaplı sorular biraz kötü olmuş gibiydi bende bu sefer daha güzel birşeyler yaptım ss editledim neden başvuru açamayım ki? Bak anla beni bir hafta adam akıllı uyumadım para kasıcam diye isterlerse 1M den açsınlar hiç problem değil yine alırım o bar ı yeterki açsınlar tek amacım rol zaten bu başvuruyu diğer başvurum ile kıyaslarsan farkı çok rahat anlarsın birşeyleri düzeltip öyle başvuru açtım elbet.

Çevrimdışı #AlediaN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sera Mills Lv.33
Köken: Alman
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 16:03
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Rus
Son giriş: 31 Aralık 2024, 23:59
Toplam oynama: 370 gün, 1 saat
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2019, 16:50:37 »
Destekliyorum, eminim güzel roller çıkacaktır, iyi roller!