Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lester_Uzi /// Lil_Rex /// CK TALEBİ

Başlatan aga?, 23 Şubat 2019, 00:45:21
Okunma sayısı 893 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aga?

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Haziran 2022, 22:07
Toplam oynama: 125 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Lester_Uzi /// Lil_Rex /// CK TALEBİ
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2019, 13:48:36 »
Evet, bizim Grove ile IC düşmanlığımız vardı doğrudur, dün işkence rolü yapıldı bizlere, sağ elimde iki tırnak çekildi, ve bacağıma sıkıldı.
Fakat CK talebi açanların CK hakkı bulunmamakta sebep ise; Biz birliğe OOC yollar ile girdik ve bizden CK izni alınmadı.
Şu son zamanlarda para istiyip durdular ve ben birlikten soğudum arkadaşlarda anlayıp Benden izinsiz çıkamazsınız CK olayını ve kan parasını eklediler.
Biz Şahıslardan Birlikten çıkma izni almaya gittik ve sıktılar, neymiş biz dostlarına sıkmışız Pablo Kendall'da bir zamanlar sıktı ne ara dost oldular?.
Her neyse konumuz o değil, arkadaşlar benden CK izni almadı, aramızda bir dövme rolü geçti kalıcı hasar izni istediler , sırtımıza Immortal yazmak için ona + vermiştik ve O izni uyguladılar ve Sırtımıza Immortal yazdılar bu demek olmuyoki
her zaman size kalıcı hasar izni verilebilir hayır arkadaşlar yanılıyorsunuz
CK izni vermiyorum vermiyeceğim'de ben orta'da bir ihanet göremedim dost dediklerinden birisi bizi tehtit etti bizde o kişiye sıktık nefsi müdafa olur buda ihanet değil.
GROVE DOSTUMUZ KARDEŞİM VE BUNU BİRLİKTEKİ HERKESİ TOPLAYARAK SÖYLEDİK ÇETE ARASI KAVGA VEYA ÇATIŞMA YARATAN CK DİYORUZ DEDİK ve sende sıkmaya devam ettin?

Çevrimdışı Lester_Uzi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jordan Jesus Lv.10
Son giriş: 11 Mart 2020, 20:21
Toplam oynama: 85 gün, 6 saat
« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2019, 14:03:05 »
Pekii, madem OOC girmedim sizin dilinizde. Peki IC olarak girdiğime dair sizde SS varmı? bende OOC girdiğim'in kanıtı yok, benden CK izni aldığınızın SS'i varsa bekliyorum

Çevrimdışı Lester_Uzi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jordan Jesus Lv.10
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2019, 14:05:14 »
He birde Grove Dostumuz diyorsun maadem dostuz sizin birlikteyken bana neden sıktılar, kimse kusura bakmasın bana sıkana bende sıkarım yanii, ihanete girmez bu şunu anlayın artık, Nefsi Müdafa diye bir şey var kardeşim anlamını öğren anlarsın zaten, bana sıktıkları için bende kendimi savunmak için sıktım.

Çevrimdışı aga?

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Haziran 2022, 22:07
Toplam oynama: 125 gün, 14 saat
« Yanıtla #13 : 23 Şubat 2019, 16:35:13 »
He birde Grove Dostumuz diyorsun maadem dostuz sizin birlikteyken bana neden sıktılar, kimse kusura bakmasın bana sıkana bende sıkarım yanii, ihanete girmez bu şunu anlayın artık, Nefsi Müdafa diye bir şey var kardeşim anlamını öğren anlarsın zaten, bana sıktıkları için bende kendimi savunmak için sıktım.
Sen bizden olduğunu bilmiyorlardı demekki ve Daryl Yumezing ile sıkıyorduk diyordun onlara

Çevrimdışı Lester_Uzi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jordan Jesus Lv.10
« Yanıtla #14 : 23 Şubat 2019, 17:06:47 »
Ben Darly Yumezing'le sıktım evet, ondan sonra Darly yumezing'i onlara teslim ettim, ve Roman Johnson ile barışmıştım fakat, en son topluca baskına gitmiştik onlara sizde vardınız sizle beraber gittik.
Sizden olduğumu ordan biliyorlar, ve o baskında Immortal İs Here diye bağıran şahıslar'da vardı.

Çevrimdışı Mark_Consen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Nisan 2023, 13:50
Toplam oynama: 106 gün, 4 saat
Axel Kendall Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 04 Nisan 2023, 07:10
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #15 : 24 Şubat 2019, 13:48:30 »
Kardeşim sen benim birliğime gelip düşmanım çok herkes CK edicek demedin mi dedin sonrasında gidip sürekli olarak Lil Rex ile grove ye baskın atıyormusun atıyorsun sonrasında buraya gelip bana öyle olmaz böyle olurda şöyle olduda diye konuşma birliğimden izinsiz çıkman bile normalde CK'ya oluyordu sonuçta birliğimde 24 saati geçtiydi durman

Çevrimdışı Lester_Uzi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jordan Jesus Lv.10
« Yanıtla #16 : 24 Şubat 2019, 19:41:56 »
Ya arkadaşım birliğin'den çıkmak için izin almaya geldiğimde non-rp + Refuse-rp yapıyorsun birliğinde Mix var OOC tl ticareti yapan var sen hala neyi savunmaya çalışıyosun?

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12