Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/admins

Başlatan Raenox, 20 Şubat 2018, 00:30:20
Okunma sayısı 1178 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
/admins
« : 20 Şubat 2018, 00:30:20 »
Aktif yetkililerin eskisi gibi gösterilmesini düşünüyorum. Oyuncular adminin oyunda olup olmadığını bilip içi rahat olmalı.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: /admins
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2018, 00:43:02 »
Vazgeçtim katılmıyorum, Apple Bees adlı kişinin yazdığına katılıyorum alttaki yorumlar.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2018, 16:01:25 »
Desteklemiyorum çoğu kişi admin var iken /admins de gözükmüyor diye yok zannedip hile kullanıyor, adminler de bunları yakalıyor.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2018, 16:17:52 »
Bana kalırsa işi bir derece daha yukarı alıp forumda bile bulunamayacakları karakterlerle oyuna girip tamamen gizli olsunlar. Ceza vs verdiklerinde de çıkan kırmızı uyarı yazısında admin adı yazmasın. Sadece ceza yiyen kişi görebilsin.

Kısaca şu anki hali bile az. Adminlerin tamamen oyundan soyutlanması lazım görev sırasında. Böylece hem oyuncular sürekli bir korku içinde olup kural ihlalleri yapmazlar hem de adminler kafa dinler, zırt pırt PM atılmaz.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alvin Tank Lv.19
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2018, 16:58:57 »
Bana kalırsa işi bir derece daha yukarı alıp forumda bile bulunamayacakları karakterlerle oyuna girip tamamen gizli olsunlar. Ceza vs verdiklerinde de çıkan kırmızı uyarı yazısında admin adı yazmasın. Sadece ceza yiyen kişi görebilsin.

Kısaca şu anki hali bile az. Adminlerin tamamen oyundan soyutlanması lazım görev sırasında. Böylece hem oyuncular sürekli bir korku içinde olup kural ihlalleri yapmazlar hem de adminler kafa dinler, zırt pırt PM atılmaz.

"oyuncular sürekli bir korku içinde olup kural ihlalleri yapmazlar" yazmışsınız fakat bu dediğiniz oyuncuları robotlaştırmak gibi bir şey.. Kusursuz insan olmaz insanlar hata yaparım rol beceremem korkusuyla gidip meslek kasmaya dayansalar daha mı iyi sizce? bu dediğinize katılmıyorum, insanlar hata yaparak ders alır ve öğrenirler, adminlerin oyunda olup olmadığını bilmeleride hakları bence, sadece rol hesapları gizlense yeterlidir.. ek olarak adminler /ayarlar komutu ile pmlerini kapalı tutuyorlar zaten.

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2018, 23:15:35 »
"oyuncular sürekli bir korku içinde olup kural ihlalleri yapmazlar" yazmışsınız fakat bu dediğiniz oyuncuları robotlaştırmak gibi bir şey.. Kusursuz insan olmaz insanlar hata yaparım rol beceremem korkusuyla gidip meslek kasmaya dayansalar daha mı iyi sizce? bu dediğinize katılmıyorum, insanlar hata yaparak ders alır ve öğrenirler, adminlerin oyunda olup olmadığını bilmeleride hakları bence, sadece rol hesapları gizlense yeterlidir.. ek olarak adminler /ayarlar komutu ile pmlerini kapalı tutuyorlar zaten.

Yetkililerin insanları izlemesi zaten rol beceremeyenleri hemen banlayalım düşüncesi değil; onun yerine birinci planda troller ve hileler var. O yüzden /admins komutunun kalkması kayda değer bir hareket olmuş. Açıkçası ben takdir ettim.

Çevrimdışı Sphenis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Mart 2018, 01:36
Toplam oynama: 5 gün, 5 saat
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2018, 23:20:06 »
Gözükse de gözükmese de, bir şekilde, her an izlenebileceğinin farkında zaten oyuncular. Var olan bir sistemin kaldırılmasındaki sebep nedir, bilmiyorum. Fâkat Apple Bees’e katılmıyorum, olabildiğince şeffaf olmalı tüm olaylar. Güven böyle sağlanabilir, ancak. O yoruma istinaden, ben gelmesi taraftarıyım. Destekliyorum.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alvin Tank Lv.19
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2018, 23:32:56 »
Gözükse de gözükmese de, bir şekilde, her an izlenebileceğinin farkında zaten oyuncular. Var olan bir sistemin kaldırılmasındaki sebep nedir, bilmiyorum. Fâkat Apple Bees’e katılmıyorum, olabildiğince şeffaf olmalı tüm olaylar. Güven böyle sağlanabilir, ancak. O yoruma istinaden, ben gelmesi taraftarıyım. Destekliyorum.

Sağolun.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2018, 23:37:14 »

Yetkililerin insanları izlemesi zaten rol beceremeyenleri hemen banlayalım düşüncesi değil; onun yerine birinci planda troller ve hileler var. O yüzden /admins komutunun kalkması kayda değer bir hareket olmuş. Açıkçası ben takdir ettim.

Tam olarak bunu anlatmak istemiştim ama tam anlatamamışım derdimi. Teşekkürler.

Çevrimdışı Shady

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 17 Şubat 2024, 21:52
Toplam oynama: 68 gün, 18 saat
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2018, 09:50:15 »
/admins
*Aktif staff yok.*

Oyuncuların bu yazıyı görmesi ardından trolling veya hile kullanması.
Desteklemiyorum.