Selam,
Aslında eleştiri işinden uzak durmak istiyorum fakat gerçekten düzeltmen gereken çok şey var. Kültürü biliyorsundur lafım yok. Fakat bunu güzel yansıtman lazım. Örneğin SS'leri incelediğim de gördüğüm şey sadece utanç verici roller. Artık sunucuda çeteciler bile "Homié" gibi saçma sapan terimleri kullanmazken siz MC kültürü altında rol yaparken bu terimleri kullanıyorsunuz. SS editlemeyi bilmek zorunda değilsiniz fakat foruma estetiklik katmak istiyorsanız öğrenmek zorundasın. Bunun dışında formasyonları ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama SS'e baktığımda realistik açıdan düşünürsek o Burritto'nun parçalanması felan lazım, öyle bir formasyon yok. Formasyonlar için çok güzel rehberler biliyorum merak ediyorsan ulaşabilirsin. Oyun için de Idlewood'da "İş arıyor musun?" diyorsunuz insanlara rast geldim şaştım kaldım. Motor kulübü yönettiğinin farkında mısın? Her kulübe girmenin bir adabı vardır ve sen bunu çok iyi biliyorsun. Bilmek olmuyor ama dost, oyuna geçirip uygulaman lazım. Tekrardan kolay gelsin. Unutma Roleplay sunucusundasın MTA'da değil.