Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

привет детка - İşyeri Başvurusu [RVN Drifters]

Başlatan é partito illuminate`, 19 Şubat 2019, 20:04:17
Okunma sayısı 230 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Taylor Anwen - Elenor Evans - Lealui Reonfellers - Lil Kane - Aston Kane - Lil Reu Kane - Lil Rae Reynolds - Lil Demon - Rory Arseneau)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(23)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Evet Revenant Drifters adlı birliğin kurucusuyum ve bu işyeri birliğime ait olucak.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(7/24 oyun açık kalır ben sadece 4 5 saat oyuna vakit ayırabiliyorum.)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Şuan girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:(RVN Cafe)

2.03:İşyeri tipi:(Wups Cafe)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Benim karakterimin geliri sokak yarışları,gasp,tehdit gibi şeylerden gelir ve zengir bir karakterdir hikayesi; Rory Arseneau 23 yaşında New Jersey doğumlu bir genç ailesinin maddi durumu bayağı iyi olan Rory'nin bir ablası ve bir de ağabeyi vardır bu ailenin başında babaları Feurn Arseneau vardır kendisi büyük bir iş adamıdır ne kadar babası ailesine çaktırmasa da illegal bir kişidir. Annesi ise Lina Arseneau annesi asil bir aileden gelir ve kendisi avukattır. Rory okulda çok şımarık bir çocuktu ama derslerinde de o kadar çok başarı getirmiştir. Rory küçük yaşlarda babası Feurn'un kucağına oturup direksiyonu eline alırdı ve babası ona araba sürmeyi küçük yaşlarda göstermeye başlamıştı. Anne ve babaları Rory'i çok sevmezlerdi şımarık ve gaddar bir insan olduğu için ama yine de bu ailenin çocuğu olduğu için özen gösterirlerdi. Rory liseye geçtiğinde amcası ile ilk defa tanışır daha önce ailesi ona amcasının öldüğünü söylemişlerdi. Rory amcasıyla bir sokak yarışı sonrası düzenlenen parti'de tanışır. Parti bittikten sonra evine gider ve anne babasına bu olayı anlatır. Anne ve babası'da üzülerek bunun doğru olduğunu Rory'e söylediler. Rory neden sakladıklarını sordu annesi Linna ise Rory'e şöyle dedi; Senin amcan sen doğmadan önce bir mafyanın ayakçısıydı şimdi ise sokakta yarışan gençlerin liderliğini yapıyor senin hayatını tehlikeye atamazdık seni amcan ile tanıştıramazdık'"der. Rory ise kendisinin büyüdüğünü ve herşeyin altından kalkabileceğini söyledi anne ve babası bu işe pek olumlu bakmasa da Rory her gece amcasıyla sokak yarışlarına katılıp yarış bittikten sonra da partilerde amcasıyla beraber takılmaya başladı. Anne ve babası amcasını uyardı ve Rory'nin bu işten uzak tutmasını rica etti. Amcası'da ; Rory yetenekli bir çocuk yarış konusunda geçen akşam birini yendi ve 10.000$ kaldırdı yarıştan"der ve anne babası'da Rory'i üniversite'ye gönderirler. Rory üniversite'de amcası ailesi ve sokak yarışlarını çok özlüyordu ama burada bir kaç dost edinmiş dostları da kendisi gibi araç hayranıydı. Rory bu dostlarıyla her gece yavaş yavaş yarışlara katılmaya gittiler ve her gece güzel paralar kaldırdılar. Arkadaşlarıyla birlikte üniversite'den ayrıldılar ama Rory okulun öğretmenlerine rüşvet vererek bu olayın anne ve babasının kulağına gitmemesi için bi miktar para vermişti. Rory bir gün New Jersey'e bağajında 5 çanta dolusu para vardı. Anne ve babası onun üniversite'ye gitmediğini yarışlara katıldığını anlamıştı ve Rory'e "artık sen bizim çocuğumuz değilsin" dediler. Rory yıkılmıştı ama ailesine ihtiyacı yoktu parası ve iki garaj dolusu araç vardı. Amcasının ölümünden sonra amcasının liderliğinde ki yarış ekibinin başına geçti ve ekipteki herkesi katlederek New Jersey'de kendine yeni bir ekip kurdu ve artık onun liderliğini yapmakta. )

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC : Ekipteki üyelerin toplanma yeri olarak kullanacağız ve yarışmak istiyen gençlere eğitim verip bu ekipte yer vermek.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Böyle birşeye gerek yok.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :( :) En güzel yiyecek içecekleri ithal olarak Las Vegas'tan getireceğiz ve işin illegal tarafı ise bu mekanda nitro oksit gazları satıcağız.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "привет детка"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22