Genel bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Rodrigo_Velasquez, Teodore_Velasquez, Lyudmila_Watsynzka
1.02:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Velasque Organizacion del Crimen, evet birliğe dahil olacak.
1.03:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Hafta içi minimum üç veya dört saat oyunda olacağım(bir sorun olmadığı sürece). Ailem ile bir plan yapmadığım sürece her gün aktif olabiliyorum.
1.04:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:Vida Restaurante
2.03:İşyeri tipi:Restoran
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakterimi hikayesinin temeli İspanya'da ki kendilerince büyük bir mafya ailesine dayanıyor. Rodrigo, daha sekiz yaşındayken sorunlarla karşılaşıp yetim ve öksüz kalıyor. Babasının çevresi sayesinde büyüyor, çevre ediniyor ve akıllı bir adam haline geliyor. Çevre yapmayı ve bu tür işleri babasının dostu Abel tarafından öğreniyor. Yetim ve öksüz kalındığı devlet tarafından bilinmemesi istendiği için okula gitmiyor. Bu nedenle bu konularda lisansı yok. Ücreti ise şuan il-legal yüzünü göstermek istemeyen birliğiyle birlikte legal olarak anlaşma yaptığı şirketlerin işlerine şöför vesaire işçi göndererek para kazandı. Kazandığı paranın yeteceğini düşünüyor yetmez ise borç alabileceği dostlarına güveniyor.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: ICŞehir ekonomisini azda olsa canlandırıp Santos'a yeni bir tat tattırmak amacımızdır. Idlewood sınırlamasını kaldırıp şehiri genelleştirmeye çalışacağız. Herkesin Idlewood'da takıldığı gibi biraz daha elit fakat durumların aynı olduğu bir alan yaratmaya çalışacağız. Mutfak tatlarının sadece İtalyan, Japon gibi klasik tatlardan uzaklaştırıp yeni tatlar, yeni lezzetler yaymaya çalışacağız. İşimiz sırasında Restoran işini diğer Restoran ve Bar/pub gibi alanlarda bile öne çıkmaya çalışarak zirveye oturmaya çalışacağız. Yaşanan para akışları ve kazançlar yetimhaneye bağışlanacak çeşitli yardımlar ve etkinlikler gerçekleştireceğiz.
OOCBulunan kıtlık sebebiyle rol ortamının sadece Idlewood'da olmasını değil, Santos içerisinde genellenmiş olmasını herkes ister. Açtıracağımız bu işyeri ile başlayıp durumumuz iyiye gittikçe yeni yerler alıp rol ortamını tamamen Santos'a yaymaya çalışıp rollerin kuvvetlenmesini sağlayacağız. Genellikle İtalyan Restoran'ları daha çok açıldığı için sadece bir kültür ezberleniyor. İnsanların bu dargörüşlülüğünü engelleyip yeni rollerin herkesi mutlu edeceğini düşünerek bu işe girdik ve başarı olacağımızı düşünüyoruz.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Açıkçası hiç yalan söylemeyeceğim. Bulunduğumuz alan rollerin biraz uzak olduğu bölge. Elimizden geldiğince burayı aktif tutup insanları genelleştirmeye, her yere yaymaya çalışacağız. Şahsen buranın tutacağını düşünüyorum. Sonuçta rol arayışında olan çok insan var. Sadece Idlewood'un pizzacısında pizza yemekle bir ömür geçmez. İnsanlar yeni roller arıyor ve bu rolleri en iyi şekilde yapmaya çabalayacağız. Elimizden geleni ardına koymamak gibi bir fikrimiz kesinlikle yok.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Ekonomi ve değişik kültürler denemeyi isteyen müteahhitler, işyeri sahiplerine örnek davranışlar sergileyerek genelleşmiş Japon, Çin veya İtalyan mutfağı arasına İspanyol mutfağını katıp yeni bir kültür ekleyecek. Daha sağlıklı bir ortam yaratıp insanların azda olsa yayılmasını sağlayacak ve ekonominin sadece Idlewood civarında değil, tüm Santos'ta yayılmasını sağlayacak.
Ben, *Daidoksu*; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.