Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Santos Fire Department — "Serving With Courage, Integrity and Pride"

Başlatan #Çağatay, 17 Şubat 2019, 14:57:29
Okunma sayısı 212482 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:

Los Santos İtfaiye Departmanı yaşamı ve mülkiyeti korur, kamu güvenliğini teşvik eder ve canlı yaşamını riske sokan sağlayıcıları müdahale ederek önleme, hazırlıklı olma ve toparlanma taahhüdüyle ekonomik büyümeyi teşvik eder. Los Santos İtfaiye Departmanı olarak teknolojik, sofistike ve metrik olarak hizmet verip, ortaklığa odaklanarak Yangından Korunma ve Acil Sağlık Hizmetleri sunuyoruz. “Cesaret, Dürüstlük ve Gururla Hizmet Etmek” sloganımız, departmanımızın temel değerlerini vurgular ve çalışanlarımızın her birini günlük işlerinde yönlendiren şeydir.

1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: Los Santos Fire Department
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2019, 14:58:47 »

RÜTBE YAPISI

CHIEF FIRE OFFICERS

Fire Chief
Fire Chief, bölümün genel sorumlusu olarak kabul edilir. Geliştirme ve genel operasyonların gözetiminden sorumludur. Fire Chief'in temel görevleri: medyada ve genel olaylarda departmanın figürü olarak görev yapmak; departman personelinin, departman politikası ve kamu hizmeti yönetmeliğine uygun olarak genel yardımcılığına kadar yönetilmesi; ve departman politikasının, prosedürlerinin, beklentilerinin geliştirilmesi ve gözetimi.

Fire Captain
Fire Captain, genellikle itfaiye teşkilatına yardım etmekten sorumlu olan  departman genel yardımcısı olarak kabul edilir. Fire Captain'in temel görevleri şunlardır: Fire Chief'a bölüm yönetiminde yardım etmek; bölüm personelinin Fire Lieutenant'a kadar denetlenmesi; bölüm politikalarının, prosedürlerin, beklentilerin ve kamu hizmeti düzenlemelerinin yerine getirilmesini sağlamak; Fire Chief'in yokluğunda Fire Captain'in tam yetkisi ile görev üstlenmesi.

Fire Lieutenant
Fire Lieutenant, tüm İstasyonları, Fire Seregant'ları denetleyen ve birimlerden birini yönetmenin yanı sıra departmanın yönetiminde önemli bir rol oynamaktadır. Fire Lieutenant'in temel görevleri arasında: personelin Fire Lieutenant'a kadar gözetmesi; departman politikası, prosedürü, beklentileri ve kamu hizmeti yönetmeliklerinin yerine getirilmesini sağlamak; tüm talepleri kendilerine ait operasyonlar dahilinde yerine getirmek; gerektiğinde promosyonların sonlandırılması ve bu tür bir irtibat şartı gerektiren durumlarda diğer bölümlerle ve takımlarla irtibat halinde olmak.

FIRE OFFICERS

Fire Seregant
Fire Seregant kendi yönetimleri altındaki istasyonları denetlediğinden departman çalışanları ile daha doğrudan bir iletişime sahiptir.Fire Seregant'lar personel yönetiminden ve diğer idari işlerden sorumludur. Fire Seregant'lar kendi istasyonlarında bulundukları için departman üyeleriyle daha doğrudan temasta bulunurlar. Çoğunlukla personel ile ilgili idari işlerden sorumludur.

Senior Firefighter
Senior Firefighter çoğunlukla sahadaki ilgili istasyon personeli ile etkileşime girmekten, onlarla acil çağrıları yanıtlamaktan, ilerlemeleri hakkında bilgi vermekten ve ne kadar iyi performans gösterdiklerini gözetmekten sorumludur. Senior Firefighter Fire Seregant ile birlikte personelle ilgili idari işlerini istasyonlarında yapmakla görevlidir.

FIREFIGHTERS - EMT

Firefighter III / Paramedic
Departmanın saha eğitim görevlisi rolünde olan Firefighter III'ün asıl odağı yeni üyelerin eğitimi ve test edilmesine yönelik olmak üzere departman içinde bir üyenin görev alabileceği en üst düzey pozisyondur. FTO aktif olarak yeni departman çalışanlarına olabilecek tüm soruları cevaplamak da dahil olmak üzere yardım eder, eğitir ve gözlemler. Hem yangınla mücadele hem de tıbbi yardım konusunda eşit bir duruş sergiler.

Firefighter II / Paramedic
Firefighter II saha eğitim programından geçen, saha çalışmasına odaklanan memurdur. Sahada aktif olarak rol oynadığı için departmanın en yaygın ve en önemli pozisyonudur. Başlıca görevleri şunlardır: gerektiğinde tıbbi ve yangınla mücadele çağrılarına cevap vermek; departmanın daha az deneyimli üyelerine rol model olarak hareket etmek.

Firefighter I / EMT
Firefighter I deneyimli itfaiyecilerin yanında uygulamalı görevler aracılığıyla bilgi ve deneyim kazanmak amacıyla departmanın en düşük dereceli yangına dayanan pozisyonudur. Başlıca görevleri şunlardır: Saha eğitim programını tamamlamaya çalışmak, uygulamadaki eylemler yoluyla bilgi kazanmak, diğer İtfaiyecilerle tıbbi ve yangın olaylara yanıt vermek ve yardım etmek.

ORGANİZASYON YAPISI

Los Santos İtfaiyesi her biri 'Büro' olarak adlandırılan üç bölüme ayrılmıştır. Her Büro içindeki birimin amacına uygun çeşitli bölümleri vardır. Bu organizasyonumuzun yönetimine ve yardımcı olmak için kullanılır.

The Administration Bureau departman personeli tarafından sergilenen istenmeyen davranışları veya davranışların araştırılmasından sorumludur. Departman ve halk arasında toplam şeffaflığı sağlamak ve diğer birçok idari görev ve sorumluluğu vardır. The Training and Support Bureau mevcut departman çalışanlarının eğitiminin yanı sıra departmanın bir parçası haline gelen işe alımdan ve eğitiminden sorumludur. The Operation Bureau departmanın İtfaiye İstasyonlarını denetlemekten ve Metropolitan Fire Communications Division için güncel protokol ve prosedürleri korumaktan sorumludur.

(( Bu listenin sadece oyuncuların aktif olarak rol oynadığı birimleri temsil ettiği unutulmamalıdır. Gerçekçi olarak tüm LAFD yapısı LSFMD içinde mevcuttur, ancak bu yapının tamamını LSFMD içindeki mevcut oyuncu sayısı ile gösteremiyoruz. ))

Administration Bureau
  • Professional Standards Division
  • Human Resources Division
  • Employee Relations Division
Training and Support Bureau
  • Firefighter Recruitment Section
  • Recruit Services Section
  • In Service Training Section
Operations Bureau
  • Hazardous Materials
  • Air Operations Division
  • Lifeguards Division