Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

CRENSHAW BOULEVARD MAFIA

Başlatan Lexter, 16 Şubat 2019, 21:00:42
Okunma sayısı 635007 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Nisan 2020, 23:54
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: E/S Crenshaw, Boulevard Mafia Crips
« Yanıtla #2650 : 11 Kasım 2019, 22:12:26 »
Birliğinize uyuşturucu onayı yönetim tarafınca verildi, rollerinizde başarılar dileriz.

Alıntı yapılan: OOC
Selamlar, bu onay için öncelikle yönetime teşekkürler. Birlikteki herkese yetki vererek para kasma amacında asla değiliz, sunucudaki bozuk düzeni oturtmak öncelikli amacımız olacak. Bu süreçte [66] ile bağlantılı olarak hem IC hem OOC düzen oturtmaya çalışacağız. Onayın hakkını elimizden geldiğince verecek, bu süreçte bozuk piyasayı tamamlayama çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi buraya katarak en gerçekçi tasvirini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu süreçte bize destek veren herkese teşekkürler. Eleştiriye açığız, tanıtım üzerinden bunu yapmak yerine forum iletiden ulaştırmanız daha sağlıklı olacaktır. Herkese keyifli roller.

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
« Yanıtla #2651 : 11 Kasım 2019, 22:17:30 »
Alıntı yapılan: OOC
Selamlar, bu onay için öncelikle yönetime teşekkürler. Birlikteki herkese yetki vererek para kasma amacında asla değiliz, sunucudaki bozuk düzeni oturtmak öncelikli amacımız olacak. Bu süreçte [66] ile bağlantılı olarak hem IC hem OOC düzen oturtmaya çalışacağız. Onayın hakkını elimizden geldiğince verecek, bu süreçte bozuk piyasayı tamamlayama çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi buraya katarak en gerçekçi tasvirini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu süreçte bize destek veren herkese teşekkürler. Eleştiriye açığız, tanıtım üzerinden bunu yapmak yerine forum iletiden ulaştırmanız daha sağlıklı olacaktır. Herkese keyifli roller.
Alıntı
Birkaç şey de ben ekleyeceğim, bir oyun için kimseyle problem yaşama derdinde değilim. Benimle problemi olan, discord üzerinde arkamızdan sallayan arkadaşlar ile görüşmek isterim.
Kimseye karşı bir kinim bulunmuyor, oyun için bunu yapmam. IC olarak alımlar aktif, OOC olarak kimseyi kadroya dahil etmeyeceğimi belirtmek isterim. IC olarak katılım sağlayabilirsiniz.
Bundan sonra daha uzun ve tutarlı bir süreçte olacağız, tanıtıma sallayan, destekleyen, arkamda duran veya durmayan herkese ayrıca teşekkürler. Bizi biz yapan şeyler zaten sizlersiniz.
Bu konu hakkında da şu parçayı bırakmak istiyorum, herkese keyifli roller. Görülmesi adına kısa bir süre kilitli kalacak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jodie Wise Lv.21
Son giriş: 24 Ekim 2023, 21:44
Toplam oynama: 93 gün, 17 saat
Son giriş: 24 Şubat 2023, 02:10
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
« Yanıtla #2652 : 11 Kasım 2019, 23:01:20 »
Spoiler:
Öncelikle Crenshaw mafyası bloods çetesidir siz çok yanlış anlamışsınız olayı istiyorsanız birlik liderine ileti olarak atarım öğrenmiş olursunuz bazı rollerde c'ya demek yerine en basitinden görüşürüz gibi kelimeler kullanın. fontsize -1 yapın bu şekilde chatlog fazla göze batmamış olur daha güzel bir görüntü elde edersiniz sadece son sayfaya bakarak bunları yazdım. Gelişmeniz gerekiyor.
Öncelikle selam dostum, tanıtımın ilk sayfasını incelemeden isme bakarak tanıtıma girmene açıkcası üzüldüm. Yorum yapmadan önce ne olduğuna bakmanı tavsiye derim. Yaptığımız rol bu değil.
"Long Beach Boulevard Mafia Crips" rolü gerçekleştiriyorduk fakat önceden kullanıp hood onayı aldığımız bölgede, geri dönüşümüzde yeni iki oluşum vardı ve çoktan hood üzerinde üstünlük kurmuştu. Crenshaw bölgesi sunucu üzerinde boşta olduğu için oraya yerleştik, bunu rolle bağlanabildiği kadar bağladık. Gerçekte doğuda olmasa da oyun içerisinde doğuda gözüktüğü ve burası bir rol sunucusu olduğu için bunu böyle yaptık. Tanıtımı daha detaylı incelersen bunlara ulaşabilirsin, değerli yorumun için teşekkürler.
Kanka sorun zaten crips çetesi olduğunuz halde hood olarak Crenshaw'ı seçmenizde nasıl bir rol ile bloodsları yok saydınız bilmiyorum ama saçma duruyor dışarıdan. Kuzey de 13 birliği açmaktan farkı yok.

Çevrimdışı valzz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2022, 13:10
Toplam oynama: 37 gün, 21 saat
« Yanıtla #2653 : 11 Kasım 2019, 23:15:11 »

Çevrimdışı korkursun

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2654 : 11 Kasım 2019, 23:19:54 »
Çeteci rollerini seviyorum, konseptinizi beğendim. Ese dawg homi tarzında takılmıyorsunuz en azından, /w id toz lazi mi ha? gibi şeyler yapan çeteci takımlarına benzemiyorsunuz. Umarım her şey güzel bir şekilde ilerler, birlik tanıtımınız da açıklamalarınız da gayet hoş ve güzel bir görünüme sahip. Ss editleriniz'de bir kaçı hariç güzel, gereksiz 3d efekti vermenize gerek yok normal şekilde de hafif bi filtreyle güzel görünüme sahip hale getirebilirsiniz. İyi forumlar.

Çevrimdışı BLYDEATH

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Nisan 2022, 23:06
Toplam oynama: 91 gün, 0 saat
« Yanıtla #2655 : 12 Kasım 2019, 00:51:00 »

Çevrimdışı MobbyWestoksu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 04:07
Toplam oynama: 224 gün, 7 saat
« Yanıtla #2656 : 12 Kasım 2019, 01:04:53 »
Spoiler:
Öncelikle Crenshaw mafyası bloods çetesidir siz çok yanlış anlamışsınız olayı istiyorsanız birlik liderine ileti olarak atarım öğrenmiş olursunuz bazı rollerde c'ya demek yerine en basitinden görüşürüz gibi kelimeler kullanın. fontsize -1 yapın bu şekilde chatlog fazla göze batmamış olur daha güzel bir görüntü elde edersiniz sadece son sayfaya bakarak bunları yazdım. Gelişmeniz gerekiyor.
Öncelikle selam dostum, tanıtımın ilk sayfasını incelemeden isme bakarak tanıtıma girmene açıkcası üzüldüm. Yorum yapmadan önce ne olduğuna bakmanı tavsiye derim. Yaptığımız rol bu değil.
"Long Beach Boulevard Mafia Crips" rolü gerçekleştiriyorduk fakat önceden kullanıp hood onayı aldığımız bölgede, geri dönüşümüzde yeni iki oluşum vardı ve çoktan hood üzerinde üstünlük kurmuştu. Crenshaw bölgesi sunucu üzerinde boşta olduğu için oraya yerleştik, bunu rolle bağlanabildiği kadar bağladık. Gerçekte doğuda olmasa da oyun içerisinde doğuda gözüktüğü ve burası bir rol sunucusu olduğu için bunu böyle yaptık. Tanıtımı daha detaylı incelersen bunlara ulaşabilirsin, değerli yorumun için teşekkürler.
Kanka sorun zaten crips çetesi olduğunuz halde hood olarak Crenshaw'ı seçmenizde nasıl bir rol ile bloodsları yok saydınız bilmiyorum ama saçma duruyor dışarıdan. Kuzey de 13 birliği açmaktan farkı yok.
ne saçmalıyon aga

Çevrimdışı geowic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz