Öncelikle Crenshaw mafyası bloods çetesidir siz çok yanlış anlamışsınız olayı istiyorsanız birlik liderine ileti olarak atarım öğrenmiş olursunuz bazı rollerde c'ya demek yerine en basitinden görüşürüz gibi kelimeler kullanın. fontsize -1 yapın bu şekilde chatlog fazla göze batmamış olur daha güzel bir görüntü elde edersiniz sadece son sayfaya bakarak bunları yazdım. Gelişmeniz gerekiyor.
Öncelikle selam dostum, tanıtımın ilk sayfasını incelemeden isme bakarak tanıtıma girmene açıkcası üzüldüm. Yorum yapmadan önce ne olduğuna bakmanı tavsiye derim. Yaptığımız rol bu değil.
"Long Beach Boulevard Mafia Crips" rolü gerçekleştiriyorduk fakat önceden kullanıp hood onayı aldığımız bölgede, geri dönüşümüzde yeni iki oluşum vardı ve çoktan hood üzerinde üstünlük kurmuştu. Crenshaw bölgesi sunucu üzerinde boşta olduğu için oraya yerleştik, bunu rolle bağlanabildiği kadar bağladık. Gerçekte doğuda olmasa da oyun içerisinde doğuda gözüktüğü ve burası bir rol sunucusu olduğu için bunu böyle yaptık. Tanıtımı daha detaylı incelersen bunlara ulaşabilirsin, değerli yorumun için teşekkürler.