Bugüne kadar yanımda olan herkese teşekkürlerimi sunarım, şu zamana kadar çok eğlendik ve güzel vakit geçirdik. Bunun yanı sıra kötü şeyler fazlasıyla oldu fakat sorun değil.
Şimdilik diyelim, ara vermek durumundayım. Bu yüzden birliği kapatıyorum, internetim yok ve uzun bir süre olmayacak gibi...
Bunun yanı sıra zaten konsept sıktı, sunucuya başladığımdan beri ghetto tarzından dışarı çıkmadım.
Birlikteki tüm arkadaşlarıma ayrıca teşekkürler, şimdiye kadar hep kendimizi geliştirdik ve hakkını vermeye çalıştık. Yaptığımızı da düşünüyorum. İleride tekrar devam edebilirim, şimdilik bir ara diyelim.
Bunun yanı sıra oyunu oyun olduğu için oynayın, ooc ortama taşırken dikkat edin. Buranın sadece sanal ortamdan ibaret olduğunu unutmayın. Farklı konseptlerde görüşürüz, internetim olmadığı için aktif olamayacağım zaten.
Herkese teşekkürler.
Sean yanına çetecileri ve kaldırdıkları paraları alarak Liberty City'e geçti, orada ne yaptıklarını kimse bilmiyor.Mobilim, buraları daha güzel şekilde doldurabilirdim fakat imkanım yok. Görüşürüz.