Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Francesco Scaleta, Francesco Scaletta Jackson Telford
1.02:Oyun içi seviyeniz?: 15
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Folkvangr MC. Evet, Las Venturas kolu olacak.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: 6 yada 7 gün, günde en az 4 saat aktifim.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü): 2.02:İşyeri adı: Shield of North
2.03:İşyeri tipi: Bar ve Kulüp evi (
İnterior şimdilik Juice bar olursa sevinirim, eğer açılma gibi bir durumu olursa @Juice ortama uyum sağlaması için Interior yapıp tekrardan sunucuya bağışlayacak.)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Francesco Scaleta Limilime film şirketinden kazandığı bir miktar parayı kendi servetine yatırmaktansa kulbünün globalleşmesine katkı sağlayacak bir işe yatırmaya karar veriyor ve sonunda bu barı, kulüp evini açıyor.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:IC:Montgomery'de kolu olan kulübümün Venturas'ta bir kasabada yeni kolunu açmak istiyorum. Burasıda o kolun kulüp evi olacak.
OOC: Aşağıda olan soruda belirttim.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Las Ventures'ın pek aktif olmadığını biliyoruz, yeni yeni ev başvuruları kabul edilmeye başlandı. Böyle bir adım atmamızın büyük sebeplerinden biri sunucuda olan Santos aşkını biraz olsa da Venturas'a bölmek, haritanın bu bölgesinde büyük aktiflik sağlamayı planlıyoruz. Başka bir MC yaptıysa bizim de yapabileceğimizi düşünmekteyiz.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Venturas bölgesinde dolaşmayı seven insanların uğrak noktası olmak ile beraber Folkvangr Motorcycle Club'ın Venturas kolu olacak.
Ben, "VaftizŞarabı"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.