Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LS Russian Mafia

Başlatan Burkitolki, 18 Şubat 2018, 18:51:56
Okunma sayısı 1369 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Burkitolki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Şubat 2022, 00:50
Toplam oynama: 114 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
LS Russian Mafia
« : 18 Şubat 2018, 18:51:56 »
LS RUSSİAN MAFİA

Alıntı
Rusya'daki İşler
Aslen rusyalı olan kişiler, neden işlerini Los Santos'da sürdürüyor?Ivan ve Boris Rusya'da adı anılan ve geçen bir kişilikler idi bir çok bar, silah, araba, toz, para'ya sahip olan kişilerdi Rusya'daki işlerin bir çoğu onlardan sorulurdu. Boris'in kız arkadaşı Shina Los Santos'daydı, artık erkek arkadaşının yanın da yaşamak istiyordu. Rusya'ya gelmişti Boris'i araştırarak buldu ve onun yanına gitti artık onun ile kalacaktı. Boris sinirli ve kıskanç birisiydi kız arkadaşının bir erkek ile takılmasına izin vermezdi bir akşam üstü Shina yoldan Boris'in yanına giderken bir polis onu üstünü aramak için çevirdi fakat Shina zorluk çıkartınca polis memuru sinirlenip vurmuştu, Shina direkt koşarak eve gitmişti Boris'in yanına gitti ve olan biteni yalan anlatarak "Polis memuru bana saldırmaya çalıştı" dedi Boris ilk başta inanmamıştı, çünkü neden polis memuru böyle bir şey yapsın ki? Shina'nın ağladığını görünce Boris sinirlenmişti içeriden beş adam alıp Departmana yakın bir yerde geçen polis araçlarının içine Shina ile bakıyordu sonun da Shina'ya vuran polis memuru gelmişti, Shina Boris'e gelen polis memurun gösterdi şöförü aracını polis aracının önüne kırdı ve Boris araç camından tek mermi ile camı kırıp polis memurunun kafasına mermiyi isabet ettirmişti silah sesini duyan Departman memurları silah yönüne doğru gitmişti olay yerine gittiklerinde polis aracının kapısını açtığın da polis memurunun elinin belinde olduğunu gördü bu olayı yüksek terfili kişilere bildiren polis memurları Boris için kırmızı renkte aranma bülteni çıkarttı artık Boris kırmızı bülten ile aranıyordu.
[/font][/font][/color]

Alıntı
Los Santos'a Dönüş
Artık Boris Kırmızı bülten ile aranan azılı bir suçluydu, Boris evine dönmeyecekti bu yüzden telefonundan Pomoshchnik Boss's u aradı sonradan üyeleri toplayarak dağ evinde ki gizli bölmeye gelmesini istedi Pomoshchnik Boss's bu talebi onayladı bütün üyeleri dağ evinde ki gizli bölmeye götürdü. Herkes ayaktaydı sadece Boris ve Ivan oturuyordu Boris bunların ardından şunları söyledi "Galiba ben artık kırmızı bülten ile aranan bir suçluyum, çünkü merminin polis memurunun kafasına isabet ettiğini gördüm kımıldamadı öyle kalmıştı, ardından zaten siren ışıkları görüldü biz kaçarken sokaklarda orada kendimi belli etseydim burada olamayabilirdim belki, tekrardan diyorum kırmızı bülten ile aranan kişi miyim bilmiyorum ama büyük ihtimal aranıyorumdur" dedi ardından Shina'da söze atlayarak "Boris, ben American'ın Santos eyaletinden geldim Santos şuan gelişme aşamasın da oraya giderek kişiler üzerinde üstünlük kurarsan iyi şeyler yapabilirsin." dedi Boris kafasını oynattı ve ardından başı ile Shina'nın kararını onayladı ardıdan ayağı kalktı ve şunları söyledi "Artık burada durmanın anlamı yok, eğer bura da durur isem hapishane yi görürüm ben Shina nın dediği Santos'a gideceğim fakat hepinizi birden götüremem bunun için bir kaç kişi seçmem lazım." dedi Boris aralarından Ivan ve Shina'yı seçti Boris tanıdığı bir tüccardan sahte bir kimlik çıkartarak America'ya ulaşmıştı artık Rusya'ya dönme imkanı bir daha yoktu Santos'da kalacaktı.
[/color][/font]

Nasıl Katılabilirim?
Genellikle birliğe alımlarımız Legal bölümden başlıyor, eğer rollerimiz ile bağlantılı güvendiğim IC kişiler var ise direkt olarak birliğin illegal kısmına geçebiliyor, Birliğimize katılmak için Mafyaya alır mısın abi?, iş arıyorum,gibi sözler yasaktır, genellikle birliğe alımları ilk olarak legal olduğu için kişisel korumamız olarak rollere katılabiliyor ve bir zaman sonrasın da "illegal" geçebiliyor.

Silah Fiyatları
Alıntı
Deagle birlik içinde: 16.500$
Deagle, birlik dışında : 20.000$
Alıntı
AK-47(stoklu)Birlik içinde: 23.500$
AK-47(stoklu)Birlik dışında: 26.500$

Birlik Düzeni
Birlik Kuruldu
Pub Alınmadı
Araçlar Alındı
Gerekli ihtiyaçlar karşılandı

Rütbeler

Boss
Boris, Ivan
Ailenin sorumlusudur, ona sorulmadan hiç bir şey yapılmaz, tek istediği şey disiplindir.

Pomoshchnik Boss's
Shina
Aile liderinden sonra ki tek lider "Pomoshchnik Boss's olur, Aile lideri yok iken her şey ondan sorulur.

Lekarstvennyy Boss
Bulunmuyor
Ev, araç ve üye sorumlusudur. Ona sorulmadan araç kullanılmaz ve Ev'de bir şey yapılmaz.

Prodavets Oruzhiya
Bulunmuyor
Diğer üç yetkili kişilerin güvendiği kişidir, silah ve uyuşturucu işleri onun elinden geçer.

Zakryt Zachthitu
Bulunmuyor
Ufak işleri yapar, kendisinden büyük küçük kimseye sözünü dinletemez.

Nelegal'nyy
Bulunmuyor
Birliğe katılan kişilerin illegal takıldığı bölümdür.

Legal'nyy
Tony, Sylvia
Birliğe katılan kişilerin legal takıldığı bölümdür.

Rehberler
yazılan her şey kendi birliğimiz içi geçerlidir.
Birlik içi polis ile iletişim rehberi(LS Russian Mafia Birliği için geçerli))
Spoiler:
Birliğimizden yana polis ile iletişim sağlıklı bir iletişim olmalıdır, sonuçta mafya rolü yapıyoruz, çete rolü yapmıyoruz çete rollerinde polisler ile agresif şekilde konuşulduğunu bir çoğumuz biliyordur. Mafya olduğumuz için sağlıklı bir iletişim kurmalıyız bu iletişim siviller içinde geçerlidir.

Birlik içi etkileşim(LS Russian Mafia Birliği için geçerli))
Spoiler:
Birlik içi etkileşim çok fazla olmamalıdır, örneğin hood bölgesinde /crossarms 2 çekip "Nasılsın dostum?" felan dememeliyiz birlik içi etkileşim sadece roller arasın da telsizden veya, fırsat bulduça rol içinde diğer türlü serbest iken etkileşim kurabilirsiniz.

Nasıl mafya üyesi olunur?(LS Russian Mafia Birliği için geçerli))
Spoiler:
Mafya üyesi olmak için yani birliğimize katılmak için "beyaz" etnikte bir karakterinizin olması şarttır diğer şartlar altın da alamayız Örneğin zenci bir karakteriniz varsa alamayız önceden Gangster rolü yapmamanız lazım çünkü bu OOC ve IC çok tuhaf bir anlama gelebiliyor ve konsepte uyumsuzluk oluyor.

Mafya rolleri, günümüzde işleyiş
Spoiler:
Mafya rolleri günümüzde Gangster birliklerinin bir üst düzeyinde örneğin çete birliklerine silahları mafya sağlar, uyuşturucuyu ise gansterler sağlar bu işlem karşılıklı bir alışveriş gibi düşünebilirsiniz, mafya birliğinde ki kişiler genellikle legal görünür fakat illegal takınırlar örneğin köşe başında uyuşturucu satamaz, gangsteri anımsatacak kısa kollu yaralı skini alamaz, eğer bu kurallara uyabiliyor iseniz mafya rollerini yapabilirsiniz.

Mafya savaşı nasıl, neden çıkar?       
Spoiler:
Mafya savaşları genellikle bir mafya üyesinin bilerek başka bir mafya üyesini vurması sonucu ile çıkar bu işler bazı yollardan "CK"ya kadar ilerleyebiliyor, bu savaşlar birde şu neden ile çıkar "Bir mafya başka bir gangstere silah sağlar iken başka bir mafyanın ona silah sağlaması" bu savaş nasıl gerçekleşiyor, örneğin ben bir çete birliğine silah sağlayıp param elime gelirken başkası geliyor ve o çete birliğine sağlayarak benim paramı elimden alıyor bu yüzdende çete savaşı çıkabiliyor.[/spoier]

Çevrimdışı Burkitolki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: LS Russian Mafia
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2018, 18:52:29 »
#rez

Çevrimdışı KURTULUŞ

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Ocak 2021, 16:37
Toplam oynama: 91 gün, 13 saat
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2018, 18:54:58 »
#REZ

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2018, 19:32:51 »
İhanetçilerin kellesini alırım, onun için bir rütbe yaparsanız geliyorum :D

Çevrimdışı Burkitolki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2018, 19:44:42 »
İhanetçilerin kellesini alırım, onun için bir rütbe yaparsanız geliyorum :D
Rütben hazır  ;)

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2018, 19:49:49 »
Koshmar predatel'stva = Ben

Çevrimdışı young turks

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mark Farias Lv.10
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 02:18
Toplam oynama: 79 gün, 18 saat
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2018, 09:09:15 »
Rez

Çevrimdışı RedBlaxeSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Aralık 2022, 22:54
Toplam oynama: 54 gün, 6 saat
Birlik: ******** **ime
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2018, 12:05:04 »
Başarılar öneri tanıtıma ss eklenebilir

Çevrimdışı Burkitolki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 19 Şubat 2018, 14:49:37 »
Başarılar öneri tanıtıma ss eklenebilir
Önerin için teşekkürler, en kısa zaman da ufak rollere başlayacağız :)

Çevrimdışı Burkitolki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: