Böyle boş boş öneriler açıyosunuz, 2 gün sonra birisi size sıksa "ARACIM ZIRHLI DEĞİLDİ BEN NABIYIM AMK" diyeceksiniz. Gerek yok böyle şeylere.
YA Arkadaşım böyle ağlayanlara osmanlıda VELET diyorlar VELET Çocuk demek böyle ağlayanları ben görmedim ama siz görmüşsünüzdür normaldir neyse PD olarak devriye gezerken böyle topluluklar yüzünden hergün PIT yolun ortasında yanmalamar aracımı zırhlatam sağıma soluma bakmayam pizza stack'de insanları ezem araya girem TIRCILIK YAPARKEN İNSANLARIN DORSESİNE VURAM SUYA UÇURAM! Süper. BU SİSTEM KALKMADIĞI SÜRECE BU NON-RP DRİVİNG ÇÖZÜLMEZ!
4.06'dan Sonrasını bi izleyin bakın nasıl NON RP drivingciler var.
Kimsenin ağladığı yok, burası herkezin görüşlerini ortaya koyabileceği bir yer. Ayrıca bu sistem kalkmadığı sürece bu Non-RP driving çözülmez diyosun da, tamir dediğin şey oyunda 150$'dan ibaret, 150$ milleti sinir etmek için çok ama çok ucuz bir fiyat. Ayrıca PD olarak da gezsen, sivili olarak da gezsen hiçbirşey farketmiyor, senin o yediğin PIT leri senin kadar bir sürü insan yiyor. Idle'da insanları ezmek, tırcılık yaparken insanların dorsesine vurmak, suya uçurmaya çalışmak olaylarını yapanlar sadece Low-RP'ler, kanserler veya oyunu bırakmaya meyilli kişilerdir. Burda gelip "BÖYLE AĞLAYANA VELET DİYOLAR HE HÖ!!" demenin bir manası yok, fikirlerini ve görüşlerini düzgünce belirtmeni rica ederim. İyi forumlar!